Arkadaşlar beni ciddi şekilde dinleyip bana tavsiye verecek aklı başında insanların yorum yapmasınıstşyotım?

Ben eşimin 2. Evliliğim 2 yıl olacak neredeyse. Eşimin eşinden 8 sene önce boşanmış 1 de şimdi 18 yaşında oğlu var. Boşandıktan sonra hiç kopmamışlar doğal olarak çocukları olduğu için. Biz evlendik eski karısı bana hep alttan alttan bini sinir etmek için elinden geleni yapıyor. Görseniz o kadar iyi niyetli gibi bir ki ama onun kötü niyetini ben biliyorum. Eşim oğluna giysin diye kıyafetini veriyor o giyip foto paylaşıyor bende sinir olup kadını arıyprım bir güzel ağzıma ne gelirse söylüyorum sonra o eşime şöyküyor haklı iken haksız durumuna düşüyorum. O çok sinsi ve ben çok düz bir insanım plan falan bilmem. Daha bir şey benden bahsederek bana laf sıkuyor sürekli hepsini bana yapıyor beni çözdü çünkü ben alttan alttan yaparım Merve öfkelenir ben haklı olurum diye. Eşimin kıyafoetini giymesinden rahatsız olurum o bilir ve 2 susar tekrar giyer yine ben patlarım. Eşime bir şey diyemem verme diye çünkü o oğluna veriyor adam ne yapsın. Kendisi dediğim gibi çok sakin alttan işini yürütüyor benim karşşığım sert oluyor ve oyunlara sürekli düşüyorum. Bunu olay dutluktan sonra beni tekrar sinir ediyor ve olay başa dönüyor. Ben şimdi uğraşmıyorum emin olun ama o bana yapınca karşşık veriyorum tabiki. Çok uzun yazdım yeniyim lütfen kızmayın🙏🏼🙏🏼🙏🏼 bana akıl verin ben bunun oyunlara nasıl davranmalıyım
Arkadaşlar beni ciddi şekilde dinleyip bana tavsiye verecek aklı başında insanların yorum yapmasınıstşyotım?