Eski sevgiliniz " Seni çok özledim , tekrar başlayalım mı? " dese ne cevap verirdiniz?

Bu yüzden erişim yollarının tamamını kapatıyorum. Her yerden engel olunca bir daha sürpriz olmuyor. Yoksa acil durumda iki taraf da iletişime geçebilir ve özellikle geceleri zaafı olabilir.
Cevap vermezdim çünkü onu sevmiyorum. Ayrıca hayatımda sevdiğim başka bir insan var. Onun mesajına bir iki kelimelik 1 2 mesaj cevap vermem sevgilime ihanet ettiğim anlamına belki gelmiyor. Ancak ne olursa olsun bunu asla lüzum ve gerek yok. Zaten sevsem veya hayatımda işi olacak olsa eski olmazdı ve benim hayatımda da yeni biri olmazdı.
Bu hataya bir kaç sefer düştüm ama pek bir şey değişmedi o yüzden öyle bir mesaj alırsam direk " Geçmişte bana karşı yaptığın hatalarını, düşüncesizliklerini düşünürsen anlarsın.. Daha da olmaz beni ne bekle ne de yaz.. Çok mu özledin fotoğraflarım burada. " diyip engelliyorum. Çünkü canım çok yandı artık birisini sevmeye korkar oldum..
Cevap
4Cevap
Neden ayrıldığımıza göre değişiyor
Hayır derdim yani geçmiş tr kaldı tüm yaşanmışlık lar Allah yolunu açık etsin derim.
Ben o defteri kapattıysam geri açmam. Özlemini gidermek için fotoğraflarıma bakabilir.
Serserilerden aradığını bulamayınca, eskiden enayi gördüğü kişiye dönme vakası ☺
bi şans daha veririm olmazsa da olmadı deriz, yarım kalması en kötüü
şu an dönse seve seve koşarım ona 😶
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?