Günaydın, dolapta bekleyen yarım limonlar. Günaydın kuru üzümün yanındaki leblebiler. Günaydın doğudaki güzel kız, günaydın İzmir'in tatlı güzelleri. herkese günaydın. Allah iyiliğinizi versin inşallah... Sizce bu durum nasıl? Erkek veya kadın için kavga edenleri görünce, duyunca ne düşünüyorsunuz?
Erkek/Kadın için kavga edenler hakkında düşünceleriniz nedir?
Yani orta çağda değiliz ki iki tane adam alsın eline kılıç silah falan şöyle centilmen bir şekilde düello yapsınlar. Şimdikiler küfürler abuk subuk hareketler falan. Ama zavallı bir kesim kadının da hoşuna gidiyor. Körlerle sağırlar birbirini ağırlıyor yani
Günaydın, Saçmalık olduğunu düşünüyorum. Düşünebilen, konuşabilen, ne istediğini ifade edebilen bir canlı için başka birisiyle kavga etmek saçmalıktan başka bir şey değil. Kişinin tercihlerine saygı duyup işine gücüne bakmalı insan. Hmm rahatsızlık veren birisi ise de bir zahmet yasal yollara rahatsız edilen kişi kendisi başvurur yine onun adına kavga etmek saçmadır.
Ayrilma sebebi... Ben kendimi koruyamiyor muyumda beni koruyacak.. ya da beni kiskandigindan kavga cikaracak cok sacma. Beni rezil edemez. Ne ben girerim kavgaya ne benim icin girilsin isterim
Benim için kavga eden kadınlara bir sözüm olacak.. " Durun kızlar, ben hepinize yeterim 🍹💃😏" Şaka bir yans kavga nedir yahu.. Herkes konuşup bir orta yol bulsun, çok ayıp böylesi 😇