Ben üniversite 2. Siniftayim ve baya bakımlı hoş bir kızım ama gelip tanışmak isteyen bir erkek yok beni begenmiyolar mi anlamıyorum ortam kizi vs degilim zaten ayrica ciddi ama güler yüzlü ağırbasli bir kizim işte neden beni tanimaya deger görmüyorlar ki
Cevabın nedir?
bak kızım, ünide erkekler farklı beklentiler ve kararkterde çeşit çeşit olurlar. mesela tek derdi skor olanlar vardır; skor ihtimalin düşük ise senle zaman kaybetmezler. ya da full servis ilişki isteyenler vardır; sevişmekte isterler gezmekte eğlenmekte, ortak konularda sohbette yani herşeyden bunlar ilişkiye ömür biçmezler ayrıladabilirler evlenedebilirler. eğer seninle bunları yapamayacaklarını görürlerse gelmezler. eğlenceci şekilci tayfa; sadece şekle bakar yanında iyi duracaksın ortamlara akacaksın şekil işte, güzel kokoş değilsen olmaz. enteller ; bunlar bilgili zeki sohbet siyaset her boktan anlayan kız isterler. salak olduğunu düşünürlerse olmaz. evlenelimciler; evlenmelik kız ararlar ve son senelerde ortaya çıkarlar ve temiz kız derdinde olurlar ve bunların bir de sonradan devşirme olanları vardır 3yıl her boku yer mezuniyeti farkedince bir daha fırsatım olmaz bir tane ayarlayım temiz kız derler... bence sen rahat ol kendine güven hoş sohbet ol her muhabbet kurduğunla sevgili olmak zorunda değilsin, erkeklerle takılmaktan zevk al (bu seks değil, sohbet gezme tozma) her yanına gelen erkek asılmaz diyerekten erkeklere önce merhaba de adam gibi olurlarsa sevgili olmasa arkadaş olur etrafında erkek olan normal arkadaşın olmazsa nasıl karşı cinsle tanışıp iletişim kuracaksın :D onlar gelmiyorsa sen git ama dikkatli ol bunu yaparken çünkü bizim millet maldır hemen "aha kaşar" düşüncesiyle asılabilir. enteller bu açıdan nispeten iyidir ama sonuçta hepsi erkek milleti. akılları eninde sonunda pipinin ucuna bir uğrar önemli olan bunu kontrol edeni bul :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ülke yavşak dolu canim ondan suraya atilan yorumlardaki seviyeye bile baksak anlasilir. Sen guzel olabilirsin fakat agirbasli kizlarin insanlari iten bir yani vardir ya da tereddut ettiren. Sahsen benim konusmus oldugum kizlari gorme sansin olsa hepsi agirbaslilardir. Ben sevmem cok oynak kizi. Amacim yataga atmak olmaz bir kizla tanistigimda neyse... herkes boyle degildir tabide senin esas sorununu soyliyim guler yuzlu olman senin ciddi durmadigini kanitlamaz. Muhtemelen disardan soguk, bor o kadarda ters gibi duruyor olabilirsin otomatikmen kolay kizlar varken seninle ugrasip zaman kaybetmek istememekle birlikte red yemekten korkan biz erkek tayfasinin bu ihtimalin oldugu kizlardan uzak dumasidir bir ihtimal daha var aslinda kismetin vardrda sen begenmiyorsundur :)
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba öyle duruyorum ama. yapicak. bisi yok ki iste havali görünüyormusum hatta bir arkadas sey demisti küçük dağları ben yarattim havan var görünüşte falan ama elimde değil benim
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1824276-dalga-geciyor-ne-yapmaya-calisiyor bnde bu sorunu ünide yaşadım yanı hoşlansalarda gelmıorlar etrafta becerilecek kız çok olunca düzenlı bı ılıskı ıstemıorlar işte
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılAslında cevap soruda canım anca aranan tiplerden olucaksın öyle gelirler öyle gelenlerdende hayır gelmez zateen yaa boşkoy.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ben düzgün biri istiyorum zaten
- +1 yıl
Sen kendinden ödün verme devam et senin gibi birisi seni bulucaktır zaten. Ağır başlı kız herzaman öndedir farkını koyar gelemeyende çekindğinden gelemez bence bu iyi birşey. :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
85Cevap
+1 yılkurban olayım birinzde öyle kalın ya, mesleğini yap sonra evlen ya, niye illede sevgili ister bu kızlar, çok sabırsızsınız çok, sonra işin tadı kaçıyor mutsuz filan oluyorsunuz. Beğenen ilerde çıkar sen kendini koru zaten özgüvenle güzelim diyorsan sorun yok ağırbaşlılık filan her kızda bulunan bir özellik değil, şimdiki halinin değerini bil eğer akıllıysan üni. de evlenecek adamı da bulursun tespit edersin :D
10 YorumlaÜniversitede genel olarak ciddi bir ilişki yaşamak isteyenlerin sayısı az.. Bu yüzden günübirlik ya da kısa süreli ilişki ve bu ilişkiye uygun kız veya erkek seçiyorlar.. Gırgır şamata, içmek, dans etmek, sevişmek vs.. Bu yüzden ciddi ve ağırbaşlı kişiler pek gözde değildir..
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ne zaman gözde olucam peki 40 yasima gelince mi ki ayrica o tür erkeklerin takıldığı kızları görünce bana hiç hiç bakmayacaklar gibi geliyir doğrusu
- +1 yıl
Öyle olunca eline ne geçicek sadece sahte bir ilişki yaşamış olur o kadar sen sakın kendini bozma
Bende su an ikinci sinifim unide. boyle olması normal senin için mesela bizim siniftada çok güzel kuşlar vardi. ben biraz inceliyordum. erkekler hic yaklasmiyordu onlara sürekli bakarlar ama o kadar. bence bunun sebebi ya kendine çok güven duymak ya da hic guven duymamak. bu yüzden mluzme kendini
010 Yorumla
Soran+1 yılKim kendine güven duymuyor erkekler mi ben. mi anlayamadim
Soran+1 yılYok İşte gidip asla konusmam o. konusursa tamam ama ve arkadas gruplarina filan bakicak olursan gayet de güvenli görünüyolar masallah kizli erkekli takilmalar vs...
Soran+1 yılBizde kampus yok :(
Soran+1 yılBide internet ortaminda gerek yabanci gerek Türk bikac kisiyle kinusmustum cok. havalisin tatlisin. diye beni begenmislerdi 3 4 kisi söylemişti bunu
Soran+1 yılEvet girmiyorum malesef bana hitap etmiyolar ve cok seviyeli gelmiyorlar açıkçası
Bir arkadaşıma bir kız benden hoşlanıyor dedim. " Oo çok iyi. Birinci sene çıkarsın ikinci sene çakarsın" dedi. Bazı erkekler çakacak arıyor. Sana kötü bir şey yapmak istemiyorlar belki. Bu evlenecek kız deyip saygılı oluyorlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir
hahaha bizdeki bu mentalite oldugu sürece hiçbirşey olmaz adam kalkıp gelse olucak apaçi sen kalkıpta gitmezsin bu işler öyle olmaz kalkıp gidip ateş istiyeceksin ki adamın önünü açacaksın oda zaten gerekirse oradan sonra muhabbeti bağlar ama bizim Türkiyenin genel problemi bu zaten ya seni tek yakalayamıyordur konuşmak için ya da sen bakıp o bakınca gözlerini kaçırırsın ne oldugu belli olmaz adamda ikilemde kalır senin az biraz pas atman lazım ki adam köpekbalığı gibi çöker sonra zten :)
00 YorumlaÖyle değer verilicek kız oldugun için gelmeye korkuyolar
Bende yeni basladım üniye sorun sende degil.
Egosu yüksek dengesiz kızların gazabına ugraysn bizde keske senin gibi bulsakta bizimde güzel bir sevgilimiz olsa kasarların yavsamasından bıktım ya:-)02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum demek ki seviyolar erkekler ne diyebilirim ki
tamamen reddedilme korkusu bana kalırsa. Zamanında cogu erkegi tersleyen bir kız olmustur. hic bir erkek reddedilmekten hoslanmaz. isini garantiye almak ister herkes. eger yanına gelip sohbet etmeye calısan biri varsa ve soguk davranıyorsan isin cok zor. once biraz hoslandıgını belli etmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılYok iste gelip konusan olsa sicak olurum da
Soran+1 yılTamam da meraba Günaydın la başlar her sey sonuçta bunlar hic tenezzül etmiyolar ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de üniversitedeyim de nasıl gidip tanışayım bir ortam yoksa? kafamıza çanta mı yiyelim? eğer öyle bişey olursa ünide dalga konusu olurum iki günlük bir yer değil orası. ben de yalnızlıktan yakınıyorum keşke senin gibi biri olsa da beraber bir ilişki yaşasam mutlu olsam ama başaramıyorum.
00 Yorumla
+1 yılDıştan bakınca çok ciddi, sert görünüyorsan erkekler reddedilmekten korkup tanışmak istemeyebilir. Ama iyi yanından bakarsan ucuz malın alıcısı çok olur diye bir söz vardır. Bilmem anlatabildim mi, bence keyfini çıkart :D
10 Yorumla
+1 yılAgir baslosin ortam kizi degilim diyorsun sebebi acik canim , erkekler ciddi iliskiden cok takilayim egleneyim cinslelik yasayim ciddiyetten uzak eglenceli ye ic gez toz tarzında baktigi icin yalnizsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam anladim kabullendim ya
- +1 yıl
Bosver gereksiz kalabaliktansa yalniz kalmak iyidir :)
Gelir eninde sonunda onemli olan gelmesi degil zaten hayatinin erkeginin gelmesi diger yavsaklari * et
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. 18-20 yaşında aklı bir karış havada üniversiteliler ağırbaşlı kızı ne yapsın?
Senin kıymetin ileride anlaşılır, şimdi değil..00 Yorumlasana bişi diyimmi bende aynı duygular içindeyim gayet yakışıklı buluyorum ama hiç etrafımda bir kız yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanimaya deger gormuyorlar degil, bir kizin yanina gidip konusmak zor oldugu icin cesaret edemiyorlar. Dedigin kadar hos ve bakimliysan hepsi arkadasin olmak istiyorlardir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAdriana lima degilim ama yabanci sitelerden konustugum yabanci yaa turk 3 4 erkek bana hossun. havalisin cok tatlisin gibi seyler söyledi
Cevap sahibi+1 yılGuzel oldugunu dusunuyorum. Benim 2 senedir basima geldigi gibi hoslandigim kiza hic selam dahi veremedim korkudan. Muhtemelen konusmak istemedigimi dusundu senin gibi oldu. Simdi mezun oldu gitti hala icimde kaldi keske konusabilseydim bir kerecik de olsa.
sen git samimi davran hep bekleme erkeklerden ilk adımı sen ilk adımı at o sana gelir büyük bir ihtimal.
00 YorumlaEğer Ankaradaysan tanışırız arkadaş oluruz bakarız duruma göre bende gevşek kız sevmem şimdi çıksam önümüzde daha uzun yıllar var biter diye bekliyorum dediğim gibi arkadaş oluruz sonrası akışına bırakırız
00 Yorumlaortam kızı olman lazım teklif alman için. istediğin kadar güzel ol çoğu erkek çekindiği için ve reddedilme korkusu nedeniyle kızlara açılamaz. senin beğendiğin biri varsa sürekli ona gül. hoşlandığını belli et ki sana açılabilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhavalı görünmen senin kaliteli biri olduğu göstermez kalitesiz birisi olduğu gösterir
ağır başlılık ayrıdır... havalı biriysen beş para etmez bir karakterin var maağlsf :(01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bakimli oldugum için öyle görünüyorum sadece tanimadan bilemezsin insanlarin. karakterini
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBak ben 4 üm geleyim reddet gideyim enazından teklif geldi dersin hangi üniversitedesin :D
00 Yorumla Neredesin? Gelip seni başkaları keşfetmeden kaçırayım :)
00 Yorumla5 yıl üniversite okudum haftada 1 kızlar gelip benden numara isterdi siz nasıl bir ünide okuyorsunuz anlamıyorum
111 Yorumla
Soran+1 yılBüyük bir şehirde diş hekimliği okuyorum
- +1 yıl
üstat sen yakışıklı adamsın ama şimdi :)
- +1 yıl
senin gibi tipim olcak ben cok i*ne bişey olurdum allahtan tipsizim :D D:
- +1 yıl
:D acıklıycazmı bide mk yakısıklı adamsın işte :D
- +1 yıl
haftada 1 mi? O. o
- +1 yıl
yavaş yap millet ciddiye alacak :D
- +1 yıl
hahaha :D
bunu öğrenmenin yolu var bilimsel olarak. ünv. hocayım. ö. mesaj dan bilgi vereyim
00 Yorumlakardeş bizim sınıfta da bir kız , hergün aynı tramvayla geliyoruz ama hiç konuşmadım hem ben çekingenim hem o sert duruyor güzel ama..
00 Yorumlaİlk önce neşeli eğlenceli kızlarla takılıyoruz sonra 4. sınıfa geldik mi evlenecek kız arıyoruz.. senin 4. sınıfta talibin çok olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılBennde onlari begenmicem o zamana
+1 yılortam kizi vs degilim zaten ayrica ciddi ama güler yüzlü ağırbasli bir kizim
Madem böylesin nie kendini değiştirmeye calısıyosun, seni tanımaya değer görmüyorlar? :) niye takıyosun?00 Yorumla
+1 yılÜniversite erkekleri boş kız görse dayanamaz senin yanlışın var bacım :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıl4. sınıfım yakınlaşmak istiyorum ama korkuyorum senden :/
10 Yorumla
+1 yılOnlarda seni elde tutacak sevecek got yok ondan ilisemiyorlar sna ama ne yazikki ayni unide degiliz yoksa sni ben kapardim :)
00 Yorumla
+1 yılSende mi sorun var arkadaş cevrenden kaynaklanıyodur
01 Yorumla
Soran+1 yılbir kac tane cok yakin arkadasim var zaten onlar da benim gibi agir kızlar
Demekki kendine göre baya bakimlisin disariya göre degil. Senin dogru duzgun arkadasinda yoktur
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok fazla yok. ne alaka
Soran+1 yılAz olsun temiz olsun cok. olup bis olacagina ben de bu mantik hakim seni bilemem ama
Soran+1 yılKampüs yok ki
Soran+1 yılHem. bir tane cok yakin arkadasim var yalniz değilim
Soran+1 yılVazgeçicez napalim yani kader hem vardir herkesin bir bekleyeni belki türkiyede bile degildir i kisi
+1 yılkolay olmaz senin gibi kızlara yaklaşmak, ciddi ve olgun olman onları zorlar biraz. bunu kaldırmak, bir ilişki yaşamak zordur.
00 Yorumla
+1 yılBana gunde cikma teklifi gelir :D demek ki guzel deyiliymissin.
04 Yorumla
Soran+1 yılAlakasi yok sen. kasar olmayasin?
- +1 yıl
Hayir sadece her kesten akilliyim 😈
- +1 yıl
cok erkek toplayınca akıllı olunmaz ki
yüz bulamamışlardır tatlım belkıde gormuosundur senı beğenenler de vardır bazen duyuorz kı aklına gelmeyen kışı begenebılıo senı dıkkatlı bak çevrene :)
00 Yorumlaseçiciyiz biraz napcan beğenemiyoruz :D kolay değil bu devirde erkek bulmak..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. :) lannnnnnnn erkekler kızı duyun, bu güzellik heba oluyor orda.
10 Yorumla
+1 yılSorun sende değil okulda at gözlüğüyle gezen erkeklerde ;)
00 Yorumla
+1 yılbişey diyimmi boşver en iyisi bu işallah okul bittikten sonra namuslu bir kısmet cıkar
20 Yorumla2 taraf içinde özgüven lazım. Zamanı gelince hersey olur merak etme. Her zaman dediğim gibi ; Her malın bir alıcısı vardır. :)
00 YorumlaOranı buranı açıp saçmazsan, ortamlarda sürtmezsen beğenmezler seni. Ama boşver senin yolun daha iyi bir yol. Elbet karşına sevdiğin birisi çıkar:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen olması gerektıgı gıbısın.. aynı bu sekılde bırı varsa zaten gelır senle konusur zibidilerin gelıp konusması teklıf etmesı ıyımı sankı
10 Yorumla
+1 yılgnlde kullnılck kızlar tercih edlyor. burdan yazyosunz gizlidende hiç emin olamyoz kız msınz erkek misinz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHangi unidesin. belki disaridan zor gozukuyosundur.
017 Yorumla
Soran+1 yılSey ankarada bir universitede diş hekimliği
Soran+1 yılBir de dışardan zor görünmek nedir ki hani neye göre karar verirsiniz ki ona anlamadım gitti
- +1 yıl
Elinde surekli kitap vs. olmasin gelirler:)
Soran+1 yılTabiki de yok inek değilim üstelik makyajim giyimim her seyim özenlidir ve abartı degildir havali göründüğümü bile söyler bazi kisilee
- +1 yıl
Ya biz erkekler biraz guzel bakimli havali bir kiz gordukmu bu beni asar aga deriz. sorun o olabilir.
Soran+1 yılHayır ben öyle aşırı nitelikli biri değilim ki öyle ulaşılması zor olan vs. Hem öyle kalabalik arkadas grubum filan da yoktur normal. biriyim iste ya ne diim daha
- +1 yıl
Ya öyle anlatiyosun ki. şimdi ankaradaki arkadaslari arayip seni tanistirasim geldi:))) bu kadar takma bence gec olsun ama guzel olsun:)
Soran+1 yılYa illa olsun demiyorum yanlis anlama ama. kusurumu merak ediyorum sadece tabii insallah güzel olur lisede de aynisini diyodum unv de lsun falan 20 yasina gelip de hala olmayinca insan. kendinde kusur arıyor acikcasi
- +1 yıl
Kesinlikle haklisin. ama daha önunde 4sene n var. olmadi sen birini bul teklif et.
Soran+1 yılYok artik olamayinca da zorlamam artık napıyım kader deyip geçerim :)
- +1 yıl
Sakın kader deme kaderin ustunde bir kader vardir. tayyibe selam devrime devam:))) saka yapmistim zaten:) biraz kantinde takil kahkaha felan at dikkat cekersin
Soran+1 yılKahkaha vs benim kişiliğim değil ya basit kızlar gibi isteyen gelsin napalim zaten. bizde öyle kantindr takilmaca vs de olmaz ya
- +1 yıl
Kantine takilmiyosun ortamlara akmiyosun nasil gorecek millet seni. disaridan inek olarak gozuluyosun bence.
Soran+1 yılAdamakilli takilacak kantin yok nerde takilayim ki hem bizde klinik günleri var görmek isteyen o günlerde görür ve ortamlara akmiyorum evet doğru napim. her gece bara mi gideyim peki. dikkat cekmek icin?
- +1 yıl
Aman bosver bu sevgili mevgli islerini:))) hem uniden sonra anan bulur sana gore birini bide baslik alir ohh mis valla. ne ugrasacan elin adamlariyla:))
Soran+1 yıl:( vardigin sonuca bak
- +1 yıl
Arkadasim evden okula okuldan eve bir hayatin var. ne dememi bekliyosun. senin gibi kizlar 4 5 te sevgili bulup mezuniyetten sonra evleniyolar.2 sene daha sabret.
çoğu kendini bişey sanıyo ondan ben mesela ünideki kızlarla ilgilenmiyorum gidersin konuşursun rezil edip gönderir seni olay bu rezil olmaktansa hayatımdan eksik olsun yani mantık bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli kendini böyle ovup kendini herkesten yukarda görürsen daha çok beklersin gelmelerini
00 YorumlaBizim unide olsan tanirmak isterdim seni, ortam kizinin neyse :)
00 Yorumla
+1 yılTekrar üniversiteye gitsem seni kesin farkeder yanaşırdım
00 Yorumla
+1 yılünivde kızlar teklif ediyor mantığıla giden cok erkek var :D
10 YorumlaAğır başlı olduğun için erkekler genelde senin bu tarz şeylerden hoslanmayacagini düşünür. Bu nedenle hiç yanasmazlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgarip bir durum valla. ünide herkes yalnızlık çekiyor bence. yani yüzde 80 i. ya güleryüzlü sosyal olcan ya da hanım hanımcık sessiz biri. havalı ve asosyal kıza bakmazlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAsosyal olduğumu nereden çıkardın acaba merak ediyorum doğrusu
Cevap sahibi+1 yılsosyalsen teklif gelir zaten. mutlaka gelir. havalı olsan da gelir. demekki sosyal değilsin bulunduğun ortamda yeterince erkek girip çıkmıyor
Soran+1 yılHa evet orasi öyle pek yok kizli erkekli. ortamlara takilmam pek
Cevap sahibi+1 yılben bişey biliyorum da konuşuyorum abicim :D aynı durum erkekler için de geçerli erkek kankalarla dolaşınca olmuyor. kızlı erkekli ortam lazım o da yok mk. belirli bir kesim işi götürüyor hep. o kesimin ta a..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı anlattığın gibiyim eminim sana bakan birileri vardır biraz dikkat et etrafına :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılha birde güzelsen tanışmaya çekinen bir sürü kişi vardır emin ol :)
Soran+1 yılValla 200 kisi arasindan da nasil dikkatli bakcamki oda zor valla gelip konusmadigi müddetçe
+1 yılordakiler takılmaca arar düzgünsen boşver yanına gelmediklerine şükret
00 YorumlaBazen yanasmaya cesaret bulamayabilirler aranizda bir sohbet yoksa hic yanasamazlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılsaydığın bu nitelikler yüzünden... tam tersi ol bak, peşinde nasıl kuyruğa giriyorlar...
00 Yorumla Sakin ol cikar karsina biri, reddedilmek nasil bir duygu bilir misin :):)
00 Yorumlagiderler o... kızların peşinden koşarlar işte. elbet bulursun gönlüne göre birini. İnşallahh
02 Yorumla- +1 yıl
Başka kimin peşinde koşacaktık
Utanıyorum gelip seninle tanışmaya ilk adımı sen atsana
00 YorumlaSacmalamış kendi kendine, önce bikere sen kimsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler ünvnin sonuna kadar sosyal ve birazda kuyruk sallayan kişiliklerle takılırlar. Ünvnin sonundada nerde sessiz hanımefendi kızlar varsa onları kapar evlenirler haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılcesaret ver ozamn ınsanlara bıraz bellıkı cekınıyolar
10 YorumlaGüleryüzlü ol biraz belki terslenmekten korkuyorlardır :D
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?