Güncellemeler
+1 yıl
Ha bu arada 1 senelik sevglm olan herşeyime koşuyordu evimin alışverişi cocuklarımı eglendiriyor.. İşçi olanlada bi çok kez yemege gittim her ay ikisi birden telefonuma tl atıyor brbrlerini bilmiyorlar ikisinin bildigi şu an kocam iksyle konuşmaya devam ettigimi birbirleri bilmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sevglmden ayrılmayı denedim dün bahane ettim birşeyleri tamam vedalaştık yoluna bak dedm tamam yapack bir şey yok artık dedi bugun geldi arabayla evimin önünden geçti beni aradı cocukları bırak aşağıya in biraz knşalm ddi indim konuştuk üstümdeki tayta laf söylüyo profilimdeki resme takılıyor bilmem neler neler geri knşmaya başladık iki gün dur yemek yemiyorum senin yuzunden dedi ben bitti dedgmde bitecek dedi.. Birde seni vururum öyle bitsin dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kusura bakma ama okurken bile migdem bulandı ne kadar boşlukta olursan ol bunları yaparken cocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun merak ediyorum adam gibi boşanırsın kimle kaç kişiyle napıyosan yaparsım sen ne kdar ayrı da olsan evli konumunda bir bayansın allllah islah etsin ne diyim
Vay anasini bu nasıl hayat ee sonra?
😒😒
Aldatmayı normalleştirmiş bünyeniz o kadar normal gelmiş ki üçünden birini dahi seçemiyorsunuz
Evet seçmek istiyorum
Eşin en tehlikelisi hem polis hem şiddet var diyorsun uzak tut diğerleri de seçim yaparsın
3 üne de vermek hoşuma gidiyor
Gider tabi 3 ayrı fantezi 4. Lazımsa Almanya’dan gelirim 😜
Hiç acımadan yapmaları erkeksi geliyo 3 üne de veriyorum
Yaşıyorsun bu hayatı ama kele koltukta sanki 😃
Nasıl yani
Bunlar birbini öğrenirse ne olur sence
Kocam bunları ögrenrse beni kesin öldürür.. Sevgilim o işciyi ögrenrse ikimizi de öldürür işci benm sevglnle knştugumu ögrenrse bu işi bitirir evden ckarılmama bile sebep olur yuzume bakmaz bida...
Yani bukadarda rahat olma bence sen bi bunlardan ayrıl canından önemli değil
Sevglmden ayrılmayı denedim dün bahane ettim birşeyleri tamam vedalaştık yoluna bak dedm tamam yapack bir şey yok artık dedi bugun geldi arabayla evimin önünden geçti beni aradı cocukları bırak aşağıya in biraz knşalm ddi indim konuştuk üstümdeki tayta laf söylüyo profilimdeki resme takılıyor bilmem neler neler geri knşmaya başladık iki gün dur yemek yemiyorum senin yuzunden dedi ben bitti dedgmde bitecek dedi.. Seni vururum öyle bitsin dedi birde
Daha bırak başkasıyla düşünmeyi üstündeki kiyafete resime takılan bi tip senin oradan kaçıp uzaklaşman lazım bunlar adresini herşeyini bildikçe rahat bırakmaz
ortalığı vajinaya boğmuşsun yürü be kim tutar seni sadet zinciri kurmuşsun bozma bence 😉
Evet 3 une de vermek cok zevkli sevgilim diyo zaten azgınlıgın başına bela olacak dye
bence durma gurubu büyüt nerdensin ki bizede bişey düşermi 😂😂
Hahaha adanadayım cnım
bize düşmez ordan 😂😂 olsun vermiş kadar oldun yinede 😉
Sn nrdsn
düzce bana verme şansın yok yani 🥺🥺
tabi sen şimdi kıyamazsın bana özelden yazarsın biliyorum 😂😂
Bütün yollar birbirine girmiş şimdi burdan da birini bulursun tam olur
Yok sanaldan bulamam
Niye bulamazsın 😂
Bence süper hikaye olmuş. devamını da yazarsan okurum
Desene bir ben eksiğim
Sende gelll
Ama fena olur bak
Nye
Onlara benzemem
İşci olan 12 senelik evli erkekligimi sende hissettim diyo
Şimdi kalkıp Adanaya gelebilirim, o derece etkilendim, yalnız 78 kilo bir kadın için çok fazla bence çok kilolusun biraz
bermuda seytan ücgeni ya
Evet 3 üne de vermek hoşuma gidiyor yalan yok😒
ablacim senin günahlar affolmaz ya. sen hic bozmadan 3 tarafida idare et baktin bir taraftan patladin yollarini ayirirsin. basarilar
Mahvolurum bitiren bitmiyor başladık bir kere yalvarıyorlar ayrılmıyorlar
yazik ya. kari mi yok sanki. neyse birini bulduklarinda ayrilirlar sen merak etme ya. erkek iste :d
Seviyorlar canım ya biri 1 senelik digeri 5 aylık ilşki eşimde 5 senedir gözüm kmseyi görmez lan diyor
gözüm kimseyi görmez diyen var ya ilk o seni birakacak. azicik sabret oldugunda buradan bana yaz tamam mi :d
Onu dyen kocam.. Ah keşke o bıraksa rahata ererim😄
basarilar hanimefendi ne diyeyim. umarım istediklerinizi alirisiniz
Öbür ikisini bırak kocana dön
Kocama dönmek başlangıcmolur şiddetin
Öbürleri yaramaz veya hepsinden kurtul
Hepsinden kurtulabilsem hepsi ısrarcı
İşin zor
Bence ucunu birlestir jfjfj
Grup mu yapayım
Evet her biri bir deliğine girsin barış olsun jfjf
Bütün deliklerin sperm dolar ve acır ama barıştan önemli mi jfjf
Sorma ya eşim ve işci olan arkayı istiyo sürekli dha hiç vermedm
Vicdansiz. Bari arkadan deliğine falan surtmelerine izin veriyor musun? Bir de 3 kişiye arkadan veriyor musun? Aklıma bir fikir geldi ama burada yazamam jfjf
Yaşın kaç?
Arkadan niye vermiyon sanırım en çok işçi olan zevk veriyor sana
Bebegim sen nasi cekicisinde herkes seni arzuluyo:)
Bilmem
Balık etliyim
Boy kilonu soyler misin?
162 78
Harika dikkat et yakalanma bence
Yakalanırsam sevglm ya da eşim benden biri beni öldürür
O yuzde biranonce birine yol ver. Neyi cok istiyosun onu dusun. Cinsel hayatsa onj sec degilse digerini.
İşci olan cok iyi biri ya cok sakin yapıda.. Diger sevglm olan hain duruyo aniden ne yapacagı belli degil.. Eşim tam bi psikopat kaç kez burnumu kanattı o drece
O zaman isci olan uyar sana isteklerini karsiliyosa
Onunda karısı var ama 😒
Peki onun seni gercekten istediginden emin misin belki sqadecd şehvetsel manada olmak istiyo?
İstedigine eminim öyle olsa dk başı aramaz ve kötü anlarımda yanımda olmaz veya bana para göndermezdi.. Her türlü yardımıma koşuyor yapmadıgı anlarda bile ve nolur boşan artık ev tutalım başka yerden diyor
Kendisi neden once bosanmiyor?
Beni bekliyor alıp ceketimi ckacam diyor
Sen bosandiktan sonra bosanmayadabilir ondan bahsediyorum.
Umurumda olmaz boşanığ boşanmaması
Sen guclu bi kadinsin bence seni cekici yapandq bu.
Evet 2. evliligimdi zaten
Ciddenmi yasiniz kac
26
O da ölmeseydi 4 lü döngü olurdu yemn ederm.. Öldü ama intihar etti benm yuzumden
Sana inanmiyorum ya :) 23 yasinda beni bile etkiledin. Sacma bisekilde etkilendim kendkme gjluyorum Şu an :) 4 lüler 3 luler. Bravo
Evt krdşm valla yalan söylemiyorum ilk eşim motordsn beyn kanaması geçirdi bana snrlenp ucuruma sürdü.. Sonra yogun bakım sonra da öldü
Seni acilar buyutmus o yuzden guclusun. Birakma kendini ama bikisiyle yetinmeyi bilmelisin artik.
Niye intihar etti ki? Aldattigini mı yakaladı?
162 boya 78 kilo çok fazla seksi olduğunu sanmiyorum
@Mizojinist03 yok aldatmamıştım arkadaşının yanında belim açıldı arkadaşı baktı diye aramızda kavga cıkmıştı ben gidiyorum ayrılacam deyince motora gaz verdi çukura yuvarlandı kafası taşa gelmiş
Yazık olmuş ya
@Mizojinist03 fazla değil resim atabilsem keşke buraya balık etliyim işte basenler var
@Mizojinist03 niye sadece zayıflar mı seksi oluyo 😄 3 ü de zayıf sevmiyor
Profiline koyabilirsin resim ve takip isteği atabilirsin
@Mizojinist03 o eşimden ilk çocugum
E 4 kisi pesinden kosuyo var senin cekiciligin
Hmm anladım. Ya 78 kilo çok valla bir kadın için
Istek atar misin gorelim seni?
@Mizojinist03 bilmem beni herkes begeniyo.. Çevremde çok numara isteyen ama vermiyorum bir yere girsem konuşmak İcin cabalıyorlar
Mesaj atabilirsin
3 tane az geliyorsa çoğalt işte madem teklifler geliyormuş😂😂
Attım rsm
@Mizojinist03 rsmim proflde
Gizlisin goremiyoruz
@Mizojinist03 istek attım
Istek at
@Mizojinist03 o sense haklilar digerleri
Bana gelmedi istek valla
@Mizojinist03 attım
Geldi tamam
Iyisin bence adamlar haklıymış seni bu kadar arzulamakda 😂
@Mizojinist03 🙂🙂 bilmem
Cok cilginsindir 3 dede eminim :)
Keşke adana da yaşasaydım 😂
Şmdi seninde hareketlenmştir dogru söyle
Beğendim canım sorun yok
@Mizojinist03 sizler nerede
Afyondayım ben
@Mizojinist03 böyle konuşuyoruz ya bi etkilenme oluyo mu
Adanada eşini aldatan kadın çok var sanırım. Mardinli bir arkadaşım adanaya evli bir kadınla yatmaya gitmişti eskiden
Sizinde demeliydin:) 5 ledin bence..
@Mizojinist03 bilemem
Oluyo ama evlisin o hoşuma gitmiyor. Bekar olsan ciddi anlamda birşeyler dusunebilirdim
Adana bende
Birde zaten 2 tane sevgilin var midesiz değilim ben de onları bildiğim halde birde ben eklemem kendimi
Etkilenme biraz cinsel oluyo.
Resmi görünce oldu mu yani
@Mizojinist03 ben erkekleri dinlemeyi ilgilenmeyi seviyorum
Dürüst ol neden böyle bir yolu tercih ettin? Aldatmayı?
@Mizojinist03 her şey bir anda gelişti işci ev sahibinin işcisi ve sag kolu onun sayesinde evi tuttum o da beni begendigi icin dger gelen kişilere evi vermemş.. Sonra sevglnle ayrılık sürecinde onunla takıldım eglendm gezdim otele falan gttk 4 5 defa onunla öyle başladı.. Aslnda arayış içinde degldim
Keske benimlede ilgilensen:)) Sanalqda raziydik:))
Yok eşini ilk kez neden aldattın? Şiddet gösterdiği için mı? Valla ne yalan soyluyum asker polis erkekler aldatiliyor çoğu çünkü hem şiddete meyilli sert oluyorlar hem de işleri yoğun eşleri ilgisiz kalıyor
@Mizojinist03 evet çok kıskanç oldugun dan bana hayat yaşatmıyordu dışarı çıkarmıyordu markete göndermezdi o yuzden bunaldım artık ilk aldatmam da degildi zaten.. Peşime çok takılan oldu ama yatmadım onlarla
Yok ilk kez aldattiginda ne hissettin ve neden başladı?
Buradan biri nud* at dese atar misin?
@Mizojinist03 kendimi suçlu hissettim aslında keşke yaptırmasaydım dye pşman da oldum
Ama şimdi pişman değilsin sanırım?
@Mizojinist03 değilim boş ver dgerleri de mtlu olsun
Biliyorum alışmışsın artık
Dmden de konuşabiliriz istersen genç taze 21 yaşında bir gencim hoşuna gider belki
@Mizojinist03 21 birde ha
Evet
Üzüldüğüm tek noktan çocukların var keşke yapmasaydın ama kocan da suçlu tabi ki
? Istemiyor musun
kınamıcam başıma gelir falan. Diyecek bir şey yok
çok sevapkarsın
Lazım mı 4 falan
Lazımsa söyle seve seve
Gel 😄
Kıyamam sana ben şiddet gören yerlerini öperim 😍😂
Konum at geleyim ya.
Selam mutlumusn suab
Sen mutlumusn
Kız
Ehh