Üçlü döngüdeyim ben çok mu gunahkarım?

Arkdşları merhaba 5 senelik evliyim 2 çocugum var.. 5 senedir eşimden şiddet görüyorum kendisi polis ve 1 senedir de bir sevgilim var kendimi şiddet görürken boşlukta hissettiğim için arkadaşlık kurdum.. Neyse eşime boşanma davası açıp kendime ev tuttum tek yaşıyorum derken alttaki dükkanda ki işciyle aramız iyi olmaya başladı adam evli ama eşini sevmiyor. şu an onlada birliktelik yaşıyorum çok ciddi yaklaşımı boşanmamı bekliyor kendide boşanacak.. Diğer 1 senelik sevgilim ondan şüphelenip ona silah falan çekti arabayla kovalamaca yaptılar evini felan basmış baya işler karıştı sevgilim ev shbne beni kötüledi derken geri özr dledi barştk sevdigim insanı bulamıyorum eşimle de hala görüşüp yatagımı paylaşıyorum ayrılmaya hiç nyeti yok.. Sevglmle de evine gidip birliktelik yaşıyorum.. Bu 3 lü döngü beni bitirir mi size hangisi beni öldürür öyle sorayım hangisinden yolumu ayırayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bu arada 1 senelik sevglm olan herşeyime koşuyordu evimin alışverişi cocuklarımı eglendiriyor.. İşçi olanlada bi çok kez yemege gittim her ay ikisi birden telefonuma tl atıyor brbrlerini bilmiyorlar ikisinin bildigi şu an kocam iksyle konuşmaya devam ettigimi birbirleri bilmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sevglmden ayrılmayı denedim dün bahane ettim birşeyleri tamam vedalaştık yoluna bak dedm tamam yapack bir şey yok artık dedi bugun geldi arabayla evimin önünden geçti beni aradı cocukları bırak aşağıya in biraz knşalm ddi indim konuştuk üstümdeki tayta laf söylüyo profilimdeki resme takılıyor bilmem neler neler geri knşmaya başladık iki gün dur yemek yemiyorum senin yuzunden dedi ben bitti dedgmde bitecek dedi.. Birde seni vururum öyle bitsin dedi
Üçlü döngüdeyim ben çok mu gunahkarım?