Arkadaşlar takipten çıkma ve engellemeyi çocukca görüyorum o yüzden ikisinden biri
Takipten çıkma ergen gibi ama Sessize al bakma bile
Umursama normal kalsın tepki verme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Umursama normal davran, benim hoşlandığım kişi hikayelerime bakmıyor bir süredir ama ben onun bugün attığı hikâyeye baktım çünkü niye bakmayayım? Çocuk muyum yani Allah aşkına? Neyin tribini kime atayım? Ayrıca diğer ergen kızlar gibi böyle bir durumda kısasa kısas yapmak, strateji veya taktik yapmak aşırı saçma geliyor bana. Oluruna bırakmak en doğrusu böyle konularda. Sakın taktik strateji yapma, karşıdaki anlarsa aşırı itici durur. Yani yaşadım çünkü, şu an resmen küçük ergen çocuk gibi geliyor gözüme. Sağolsun ilgisi olmadığını net bir şekilde kabullendim bu yaptığı ilgisiz sevgisiz tavırla ve kesin bir şekilde unutmaya çalışacağım artık. Yeni nesil ergenler gibi saçma sapan taktik ve stratejiler Cidden git gide soğuyor insan ve aşırı itici duruyor, seven birisi yapmaz böyle şeyleri, aklına gelmez taktik yapmak falan çünkü. Neyse işte yani Yapma dalga geçerler arkandan, çevrem bile soğudu ve eleştirdi çünkü çocukça bir hareket. Cidden aşırı itici böyle taktikler vs. Oluruna bırak ve normal davran. Kızlar kendi aralarında ufacık detayı bile konuşuyorlar, ortamda muhabbetin döner kötü anlamda yapma kardeşim.
Çok teşekkür ederim yorumun için bencede oluruna bırakmak en doğrusu gibi
Cevap
0Cevap
Ergence falan değil direk takipten çık bence diğer türlüsü yüzsüzlük çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?