Arkadaslar yaklasik benden 18 yas felan buyuk bir adam senelerdir pesimde evli ve cocuklu kendisi yanima kac kez tanismaya geldi istemedim anlamiyor sürekli bana bakiyor elde etmek icinde hersey yapiyor takmis durumda yani neyse diyelim tatile gitcek ailesiyle gitmeden bir hafta önce sürekli bana bakiyor ediyor el salliyor ne demekse dünde mesela ailesiyle piknige gidicekti sanirim bana bakip eliyle birseyler diyor uzaktan sürekli bakiyor ne haber vermek istiyor hep uzak biryere gidecekken veda ediyor felan uzaktan sanki nikahli karisiyim kendince duygusal bağ kurmuş derdı ne benımleee
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDerdi belli sana karşı ilgi duyuyor ve dediğin gibi seni elde etmek istiyor. Kessinlikle taviz vermemelisim mümkünse göz göze bile gelme, evli çocuklu adamdan ve kadınlardan uzak durulmalı.
21 Yorumla
Soran+1 yıluzagım zaten kac kez yanıma geldı tanısmaya ıstemedım bastım gıttım ama yok ne yaptıysam vazgecmıyor karısı da anlamıs bunu evden kovmuss bır kac kez sokakta aglarken gordum karısı bana tip tip bakıyor sankı ben pesındeyım adamın mal karı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç kanka ailene de anlat bence en azından birilerine can güvenliğini ileriki boyutlarda tehlikede olabilir
10 YorumlaAdam ciddi anlamda rahatsiz. Dikkat et takintili olur bu tipler.
055 Yorumla
Soran+1 yıluzaktan bana kol açmalar el sallamalae arabasının sinyalını açıp kapamalar felan hasta resmen
Soran+1 yıladam benı elde etmek ıcın hersey yapıyor senelerdır pesımde 2 gundur degıl babama desem cınayet cıkar
Soran+1 yılbana kol acmak ne demek yaa gel sarılalım dıyor resmen bende artık çekicem resımlerını polıse vercem
Soran+1 yılolur valla o kadar korkak kı annemle benı gorse kosarak uzaklasıyor dısarda ::d
Soran+1 yılkışın kar yagıyor yalandan arabasının karını temızlıyor benı gormek ıcın dısarda dona dona mal
Soran+1 yıldonmazda ol geberse belkı kurtulurum :D
Soran+1 yılnasıl yani tanısmaya geldı kac kere yanımaaa
Soran+1 yılhemde karısının ogullarının gorcegı yerde oylede rahat bır tip
Soran+1 yılannemle benı gorsun ıt gıbı korkup kacıyor hemen madem aşıksınn gelde annemın yanındakı ıkı kelıme ett yemez tabı
Soran+1 yılhayır ne beklıyorkı benden 2 cocuklu babam yasında adamla evlenmemımı yalandanda benı gorsun hemen cocuk felan sevıyor pıs sapık allah bılır ondada sublımınal mesaj vardır
Soran+1 yılben bunu rezıl etmesını bılırım ama babm kalp hastası ona bırsey olur
Soran+1 yıl5 senedır felan pesımde dusun artık bır kere elımde cıcekle gordu benı işten donuyordum arkadasım yollamıstı gordu onu ıyıce kudurdu bızım evın altından butun gun gıtmedıı abuk subuk hareketler yaptı
Soran+1 yılevet hemde ıyı bır semtte atakoyde zengın adam zengınlıkle her kızı elde etcegını sanıyor heralde
Soran+1 yılhahhha iyi fikir karısıda bana arada tip tip bakıyor ama adam karısından da korkuyor o gelınce hemen arkasını donuyor bana bakmıyor felan komedı
Soran+1 yılen sonunda bana kıralık dovuscu tutturcak :D
Soran+1 yılhahahahaha ıı fıkır bencede :D
Soran+1 yılbu kendı evıdır kesın zengın bellı gıdermı allahbılırr :D
Soran+1 yılgel agzıma et dıyor ılla
Soran+1 yılsevgılım olsa gorse ne ttepkı verır merk edıyorum
Soran+1 yılbuyur orası kesın
Soran+1 yıl48 felan vardır bende 28
Soran+1 yılaynen ben hayatımda o kaadar ozguvenlı bırını hıc gormedım bıde aılesı varken :D kart horoz
Soran+1 yıldunde bır yere gıdıcektı heralde ben sabah ıse gıtmeden gordum bunu gene bızım cama bakıyordu elıyle bırseyler anlatmaya calısıyor ne zaman uzaga gıtse boyle uzun sure bakıp bır mesajlar vermeye calısıyor :D sonra ogun hıc gormedım daha aksam dondumde daha o yoktu ne zaman uzaga yok olsa bana mesaj verıyor komedı :D
Soran+1 yılbence kendıyle benım aramda duygusal bag kurmus :D :D
Soran+1 yılEvet artik anneme diycem annem baksa korkar belki gerci kendi karisindan korkmayan adam annemdenmi korkcK orasida mechul
Soran+1 yılAnnende cikarir hic cekinmez ama mesela annemle beni gorse korkup kaciyor disarda o kadar akilliki benim rahatsiz oldumu anneme diyebilecegimi dusnuyor
Soran+1 yılSence anliyormudur soylemedimi
Soran+1 yılaynen oyle cok akilli bir adam burada olsan anlardin nyse bn yatiyorum iyi geceler 😇😇😇😇😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni arzuluyor onun için peşinden koşuyor çok rahatsız ediyorsa karısına anlat
08 Yorumla
Soran+1 yıladam karısından cocuklarından utanmıyor esı anlamıs heralde esı varken bakmıyor felan arkasını donuyor ama karısı bana tip tip bakıyor sankı suclu benımmm bır kac kez adamı evden kovmus gordum sokakta sabahın korunde aglıyordu
Soran+1 yılartık evımde balkona cıkamaz oldummm yaaa gelıyor balkonun altından şişşştt dıye seslenıyor bana
Soran+1 yılkac kere dedım yanıma tanısmya geldı ıstemıyorum dedımm yakamdan düş dedim bazen hıcbırsey demeden gıttım gene anlamıyor
Soran+1 yılbabamdan cekınmıyor ama bır kere bız arabayla gıdıyorduk bıze yol verdı buyrun felan dedı ama annemle gorse hemen kacıp uzaklasıyor korkuyor annemden
Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Bir açık bulmuş sende ya da sen ona bir umut vermişsin yoksa adam senle ilgilenmez
011 Yorumla
Soran+1 yıladamın bıtek benle ılgılendıgı ne malum iyi misin
- +1 yıl
Sapkinin tekidir böyle adam hemen kadına çamur atıyorsun ayıp be
Soran+1 yılevet utanmaz yaaa
Soran+1 yılne açıgı bee ben normal spor gıyınen bırıyım senelerdır pesımde 2 gundur degıl
- +1 yıl
Erkekleri iyi biliriz ağzımı açtırma şimdi. Küçük çocuklarda açık veriyordur dersin sen şimdi
- +1 yıl
@saudaadexş yırtık dondan çıkar gibi sana ne oluyor kemik atmadim sana
Soran+1 yıldüzgün konuş terbıyesıızz
- +1 yıl
Genelemeni s. ik. sin. le. r ozaman
- +1 yıl
@saudaadexş norospuluk yapıyon farkindasin demi
Bu olayı çevrende bilenler var mı?
041 Yorumla
Soran+1 yılyok ama annemle gorse benı hemen kacıp uzaklasıyor korkuyor ama adamın karısı anlamıs adam karısı varken bana bakmıyor arkasını donuyor felannn karısı bana tip tip bakıyor mal karı
Soran+1 yıladam bizim yan sıtede oturuyor butun sıtedekıler onu tanıyor felan herkesle sohbet
Soran+1 yılartık evımın balkonuna cıkamaz oldum yaa gelıyor balkonun altına şişştt dıye seslenıyor felan gızlıce perdenınn arkasından bakıyorum oturmuş bankta bzım daıreyı ızlıyor mal mal
Soran+1 yılnıye bırınde kalcam yaa zaten aılemle yasıyorummm bırı gıdıcekse o defolup gıdıcek
Soran+1 yılartık dıyorum bır gun evlencem bırakır heralde pesımı o zamann gecenlerde bak ne oldu ben bır avmeye gırcektım bzım evın yakınlarında neyse baktım ben tam avmye gırcem bu adam arabasıyla yanımdan gecıyor bana bakıyor ama ben avmye mınıbusle gıttım benı takıp etmemıstır dımı tesadustur
Soran+1 yılama ben mınıbusle gıttım ındım yurudum bu avmye gırerken gectı yanımdan bence tesaduf
Soran+1 yılgıdıp acıkca konusam mı ıse yarar mı bılmıyorum pesımı bırak savcılıga gıdıcem felan
Soran+1 yılondan mı korkcam halka acık yerde dıycem basbasa yemekte degıl
Soran+1 yılçok tesekkur ederım dusunmenız yeterlı
Soran+1 yılanneme derım hıc olmadı
Soran+1 yılevet annemle benı gorunce hemen korkup uzaklasıyor dısarda
Soran+1 yılbu cekınıyor aşık bellı cınsellık ıcın ıstese 5 seneedır pesımde kosmaz ama ben yasıtı degılım kızı yasındayımmm
Soran+1 yılbana zarar vermıyor cınsellık pesınde olsa 5 sene pesımde ısı ne kızmı yok tek gerıya kalan aşık olması en kotusude bu bence
Soran+1 yılbır kere elımde cıcekle gordu benıı işten eve gelıyordum ben arkadasım almıstı neyse onu gordu ogun tum gun bızım balkonnun altından gıtmedı felan mesela ben bırıyle konusuyorum erkek dıyelım ben gıttıkten sonra adama el kol hareketı felan yapıyor hayırdır gıbısınden sankı sevgılısıyım
Soran+1 yılaynen oyle bana zarar veremez ama bakısları yaptıklarıda cok rahatsız edıcı
Soran+1 yılyok şu an banada oyle gelıyor evlensem bırakırmı oda mechul
Soran+1 yılhayır tabıkı ondan korkcam dıye gıdıp evlencek degılım zamanı gelınce
Soran+1 yılyok yok daha neler
Soran+1 yılkorkulcak bır tıp degıl ama bakısları felan hosdegıl
Soran+1 yıloyle yapıyorum tesekkur ederımm
Soran+1 yıliyi geceler
+1 yılNe olabilir derdi? Hmmm. ..
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
Aşık olmuş
08 Yorumla
Soran+1 yılevet kendı geldı dıyor yanıma asık oldum zatennn ee napıyım yanı babam yasında evlı barklı ınsansın
Soran+1 yıladam karısından cocuklarından utanmıyor esı anlamıs heralde esı varken bakmıyor felan arkasını donuyor ama karısı bana tip tip bakıyor sankı suclu benımmm bır kac kez adamı evden kovmus gordum sokakta sabahın korunde aglıyordu
Soran+1 yılyok oda bılıyor aılemle yasadımı
Soran+1 yılevlensem bırakır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem