Aşka dair saf temiz duygularımız kaldı mı?
Modern çağda duygular diye bir algı kaldığına şükreder hale geldik...
Modern çağda duygular diye bir algı kaldığına şükreder hale geldik...
günümüzde malesef kalmadı artık, ilişkiler çıkar için kullanılır hale geldi.
bende bundan nefret ediyorum.. 2 günde aşık olup 3. gün yatağa girmenin mantığını çözmüş değilim.. ilişkiye girmek yerine masumca uyumak, öpmek yerine sadece koklamak ne biliym, sıkı sıkı sarılmak.. bunlar neden yetmezki? ilk önce ben olduğum için değer görmek isterim.. sonrasında zaten ne olacaksa olur.. ama önce gönlüme dokunulmalı..
Aşkı ne kadar gözünde imgeleştirir, idalize ederse insan, duygular o kadar yıpranır ve kirlenir.
Aşk, romantik bir filme gitmek, damak tadı için aç karnına sıcacık bir şey yemek, alışveriş yapmak, arkadaşlarla oturup bu mutluluğunuzun ömür boyu sürmesini dilediğin bir an... bunun gibi şeylere benzemeli. O zaman insanlar çok mutlu olur.. Saflık, temizlik budur işte. Bence.
aşk= cinsellik olduğundan beri malesef duygular hisler çöpe atıldı.. 15 yaşındaki bir çocuk cinselliğin derdinde aranıp duruyor.. ilişkiler çıkar için ortalarda kullanılıyor.. vay tipi çok iyi vay bunun parası var diye başlanan ilişkilerin hepsinin sonu hüsranla bitiyor..çünkü ortada aşk yok.. bu zamanda aşkı bulabilene gerçekten helal olsun..
herkes aşkı arıyor ama bir taneside denk gelmiyor bu da çok ilginç aslında
aşk ruhun gıdası ekmeği suyu.. nasıl ki bedenimiz bu ihtiyaçları almadığında çöküntü yaşıyor ruhumuzda aynen çöküntü içinde
yalnızlık zor :)
kim yalnızlığı tercih eder ki :(
bak bu lafı sevdim '' hastalıklı insanlardan kaçış'' mükemmel :)
:)
Bazı insanları tanıdıktan sonra o duygular da köreldi maalesef.
Suçlu aramıyorum ki olanı yazdım
sorun değil :)
:):)
Cevap
8Cevap
ask sevgi vs saf olmaz ki zaten bu aciyla bakarsan :) o eski asiklar bir araya gelince kardes kardes sarilip sarki mi soyluyordu saniyorsun? su an sadece bir araya gelmek daha kolaylasti o kadar
Herşeyi cinsellik üzerine kurmayalım.Karşımıza çıkmasada böyle duyguları içinde barındıranlar hayatımızın her anında bizimle beraberler:)
Aşka dair saf temiz duygular kaldı istisnalar var ama biz o insanları yaşamıyoruz sadece görüyoruz.
buna en güzel cevap teoman'ın terlemeden sevişenler şarkısı uyuyor.
Benim anlamadığım konu aşkın oldugu yerde cinsellik kaçınılmazdır.Ya siz aşık olduğunuz kişiyi öpmeden nasıl duruyorsunuz hayret
sevgilimle çok temiz duygularla başlamışdım..sadece yanında bir ömür geçirebilirdim...ama o ne yapdı..seks için benle beraber oldu...sonumuzun ayrılık olması kaçınılmazdı tabi..
her iliskin farklı sebepleri var eğer benliğin ve zamanı gelince lazım olacak güzellikler kalıcı durumların varsa acıkcası cinsel isteğine tepki getirdi isen sanslısın ama yok sadece ask lazım gerisi bos kaldım basıma dersen gecte olsa gözün acıldı hatalar yapıldıkca azalır paylastıkca insan yabancılarla güvenirler cünkü yabancı insan önyargılar olsada olmasada fark yapmaz yeri geldiğinde herkesten en iyi ilac gelir...
Saf ve temiz bir aşk var evet şuan biri tarafından öyle bir seviliyorum ki
%100 eminim hiç bir kirli bir yönü yok
öyle seviyorki sana bunu anlatamam
bu site bana yorum yapdırmıyor niyeyse..:)) kendi cevabıma yorum yapamıyorum...neler oluyor..
Süpriz ;)
erkekleri tanıdıkça aşk dedikleri şeyden nefret ettim..pamuk prenses,cinderella rapunzel aşkı böyle yaşamamıştı..yalanmış o masallar yasaklansın..
küçücük kız cocuklarının kanına giriyo o masallar bi nesil öyle kayboldu:)
her aşk evlilikle bitiyo sanki.. sanki kızlların dünyaya geliş amacı bi adamı kapaklamak.olmalı..püffff karışık işler
Evet hala saf tertemiz asklar olduguna inaniyorum var
Rastlamadim yasadim
cidden kalmadı her iki cinste kızlar da çıkar için beraber oluyorlar veya birinden biri yamuk yapıyo bu kadr basit ne yazık ne ...
Hiç sanmıyorum, çok üzücü :(
hasret kaldik yuregi guzel insanlara
aşka daır kaldıda ınsanlara daır hıç kalmadı
askın hala temız oldugunu dusunuyorum hala muthıs asık olan cıftler tanıyorum ben sadece askı yasadıgım pardon yasadıgımı sandıgım ınsanlara karsı masum duygularım kalmadı dedım herkes askı aynı yasıyor gıbı gelıyor ama askı tam anlamıyla yasayanlarda var.ınsanlık bu sene degıl hep moda olmalı ama ınsanların kendılerıne saygıları bıttı kendılerını bıle kandırırken ınsanlık moda olsa onuda tuketırler
kalmadı malasef :((
son demlerini yaşıyor inanki. Bitmek üzere
ah bacım nerddeee...
inşallah inşallah. bu arada yine apaçi saldırısına uğramışım ::D
eksilemiş apaçinin biri tatlım gardımı aldım ben merak etme ;)
korkma bende ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar