Güncellemeler
+1 yıl
2 3 gündür mesafeliyim yanina vs gitmedim sadece uzaktan bakışıyoruz. Çarşamba günü izinliydim gün boyu gelip gecerken bakınmış içeriye. Perşembe günü markete iniyordum karşılaştık gülümsemeye başladık naber dedim iyi senden dedi iyı ben de gorusuruz dedim şimdilik durum bu. Belki bugün belki birkaç gün sonra akşam alıyım seni birlikte gidelim demeyi planlıyorum. Sizce ne YAPAYıM 😋🙃
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yedek klubesine almış seni. Aklinda başka erkek var gibi
Oysa benim asla yedek olmayacağımi bilmiyo öyleyse. 3 aydır 1 kez bile makyajla vs sacı bukleli görmemiştim 2. konuşmamızdan sonraki gün makyajliydi. Ki makyaj onu cirkinlestir misti öyle diyim 3 5 gün o yokmuş gibi davranacağım. Duruma gore müsait bi anda bir çikolata vermeyi düşünüyorum bunu sana aldım diyerek ne dersin 😋😊
Cikolatayi yer senin verdigini bile unutur. Takma onu gördüğün yerde kafani cevir
Yok canim o kadar da değil. Düzgün bir kız bence. yani ondan ne görürsem ne yapmaya başlarsa bu iş olur deriz ?
Ne de güzel oynatıyor seni parmağında. Beter ol
Oynatıyor mu 😂😂😂Daha 3 kez konustuk hepsi o. aşık vs değilim. Hem bu konusma şeklin bir kuyruk acinin oldugunu mu gosteriyor kendo hayatinda merak ettim bro 😂
Ben kadınlara inanmam. Biraz muhabbet etti diye ağızlarının içine düşmem oyunlarına gelmem
Kardeşim ben zaten ağzının içine düşmedim ki.. Kendince bağlama tuzağı kurdu sandı ki peşinden koşacağım. Öyle olmadığını görecek liseli ergen değiliz
Dengesizlerle uğraşma
Katılıyorum böyle ne idüğü belirsizler genelde yedekleme yaparlar , oyuna gelmeden sen çek çizgini.
@exxlove Bence kendince daha da bağlama taktiği yaptı ama ben ona göre hareket edecek değilim. Ama 3 5 gün sonra akşam istersen birlikte çıkalım yürürüz demeyi düşünüyorum ona göre de noktalarım vs
Kardeşim sana bir kız tavlama sanatı temsilcisi olarak derim ki , kendini bir tık geri çek o lafından sonra sen yüz vermeyince kendi yazılacak sana emin ol , dene ve gör sadece.
Eğer yanına gelip neden konuşmuyorum derse de görmem lazım değilmiş nasıl olsa de gülerek oradan numarasını alırsın muhabbete göre.
@exxlove Aynen kardeşim zaten dün sadece günaydın dedim hepsi o. Ben de sana bir şey diyeyim birine vazgeçilmez olduğunu hissettirdigin an ilk vazgeçeceği kişi sen oĺursun. Görmem gerekmiyomus güzel 😂
hmmmm iyi yapmışsın knk :D
R birazz
Aynen öyle peşinde dolaşacak değilim ama 3 5 gün görmezden gelip duruma göre bi gün evlerimiz aynı yönde olduğu için akşam ben çıkıcam istersen birlikte çıkalım yürürüz demeyi düşünüyorum
yüz verme soğuk yap
Aynen o moda geçtim cok sorun değil benim için