Çalıştığım avmde beğendiğim güvenlik kızla tanıştım?

Ben 32 yaşında lisans mezunu biriyim. 3 ay önce bir avm mağazasında işe başladım. Guvenlik kızlardan biri çok dikkatimi çekmeye başladı gelip geçerken bakismaya başladık. Bir gün o farklı katta görevliyken gittim yanına tanıştık. Genelde o soru sordu nerelisin nerede oturuyorsun yaşın kaç vs gibi.. Endamlı güzel bi kızsın biri var mı hayatında dedim yeni konuştuğum biri var ama olmasa da olur dedi vs seni görmek güzeldi kolay gelsin diyerek ayrıldık. 2 gün sonra tekrar konuştuk neden bu meslekleri yaptığımızı mezuniyetlerimizi vs vs daha sonra erkek bir güvenlik arkadaşı geldi benim kıza bakarak gülmeye başladı sonra benim kız da gülmeye başladı hafif utanarak neyse görüşürüz diyerek. 1 gün sonra ben onu izinki sanarken çalıştığım mağazanın içine gözleri beni ararcasina ve ben bugün buradayım dercesine baktı. 1 saat sonra onu avmde buldum önce yanımdan merhaba diyerek geçti durmadi daha sonra numarasini almak için tekrar geçmesini bekledim geçmedi bir süre. Dolaşmaya başladım ben gidiyim yanına diye neyse buldum karşıdan geliyordu. Yoksun seni bugün göremedim dedim görmen mı gerekiyo dedi ben de evet sebi görmek istiyorum tabi dedi görmesen de olur dedi bi afalladım bozuldum durdum yerimde o da kolay gelsin sana diyerek yürümeye devam etti. Mağazama geri döndüm 1 2 saat sonra mağazamın önünden geçerken dönüp bana baktı.. Dün kapı girişinde görevliydi xrayden geçerken günaydın dedim o da günaydın dedi.. başka da konuşmadık gün boyu ara ara bakıştık.. Sizce o ne yapmaya çalışıyor? Ben ne yapayım bu durumda 😊 ?
Güncellemeler
+1 yıl
2 3 gündür mesafeliyim yanina vs gitmedim sadece uzaktan bakışıyoruz. Çarşamba günü izinliydim gün boyu gelip gecerken bakınmış içeriye. Perşembe günü markete iniyordum karşılaştık gülümsemeye başladık naber dedim iyi senden dedi iyı ben de gorusuruz dedim şimdilik durum bu. Belki bugün belki birkaç gün sonra akşam alıyım seni birlikte gidelim demeyi planlıyorum. Sizce ne YAPAYıM 😋🙃
Çalıştığım avmde beğendiğim güvenlik kızla tanıştım?