Güncellemeler
+1 yıl
Jxjxj
Güncellemeler
+1 yıl
Yani seks olur ama fazla ilgilenmez mi? Ozgur birakir ve ona karismamizi da istemez o da diledigi insanlarla gezer tozar, aldatir bile. Ama bunu gizli gizli yapar cunku birakacagimi bildigimden. Bu iliski turu simdi acik iliski isteyen erkek iliskisi mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Açık ilişki tercih eden biri olarak duygusal bir bağla beraber cinsel yasamda bilgim olmasi sartiyla cinsel serbestlik tanirim.
Açık ilişki de iki tarafta bilir seks için biraradalar erkek veya kadının gizli bir niyeti varsa o olmaz
açık ilişki dedii canı vuruş istedikçe gelicek gidicek kafasına göre f*ck diyememişte açık ilişki demiş
Yok oda vardi ama duygusallikta vardi
Herkese karsu boylw evelendikten sonra da boyle olucam demisti bana
o nasıl oluyor :D bide o ne biçim kullanıcı adı a q
Açık ilişki nasıl oluyor. Açık dondurma gibi falan mı
Rahat davranır hiç birşeyine karışmaz
Peki seks ve duygusallik var yuzyuze ama uzaklastiigmizda asiri ilgisizse ve hep baskalariyla ilgiliyse bu iliski acik iliski midir ve benimde ozel hayatim var diyosa
Açık ilişki sadece anlık seninleyken seni düşünür senden gittiği zaman aklına senden gider
O zaman asil niyeti acik iliskiydi ama beni kaybedeceginden bildigi icin asil niyetini gizlide ve acik iliskiyi kabul eden kizlara gidip onlara daha cok deger verdi dogru mu anlamisim
Açık ilişki düşünen biri kaybetme kaygısı yaşamaz ondan başkalarına rahatlıkla gitti
herkesle seks istiyor.
Evet ve sevgiliyiz dese bile ilgisiz ve sevgisinu hissettirmiyosa ve yanimda baskalarina bakiyosa bu acik iliski midir
açık ilişki öyle değil. senle anlaşmalı. diyor ki biz birbirimizi seviyoruz aşığız ama seks için istediğimizle yatarız. bu abd de ünlüler arasında popüler
Yani beni sevuyodu beni kaybedecegini biliyordu acaba asil niyetini o yuzden mi saklamistir
Bende bana karsi davranislaruna anlam veremiyodum
açık ilişkiye cesaret edemez bu ülkede kimse. bence sana bağlanmak istemiyor. yani cepte tutuyor seni
O zaman bu tur erkekler acik iliskiyi kabul eden kizlari daha cok el ustunde tutuyor dogru mudur
Yqni ilgisiz olan erkeklerin bazi kizlara ilgilenenmesi bu yuzden mi
evet. açık seks isteyen yanı f*ck tarzı ilişki isteyenler el üstünde tutulur
Beni sevdigi icinde o zaman kabul etmeyecegimi biliyodu bu yuzden ilgisiz davrandi baglanmamak icin cunku istedigi bi iliski degildi oda kendi ayni dusundugu gibi kizlara gitti o zaman o yuzden bu zamana kadar anlasamadik demek ki dogru mu
e vet. yani senle uzun soluklu bir ilişki olur. bu onu istemiyor
Oyle de oldu zaten ayrilmalari falan ondan demek ki. Tesekkur ederim
Açık ilişki nasıl oluyor
hergun seks ister
Oeki niyetu farjli iluo ama karsidaki kizi sevuyosa oju kayvetmemek icin seviyimus ayagjna yatar mi bi erjek
yapar
napoki
Rahat davranır