Bir erkeğin sözlü olup olmadığını nasıl öğrenirim. Sözlü bir erkeğin parmağında yüzük olmaz mı yani yüzük takmaz mı?

Bir erkeğin sözlü olup olmadığını nasıl öğrenirim. Sözlü bir erkeğin parmağında yüzük olmaz mı yani yüzük takmaz mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında şöyle bu kişi markette çalışıyor markete gittiğim zaman göz göze geliyoruz bakıyor farkındayım neyse ben bir şekilde numarasını buldum mesaj atıp atmama konusunda kararsızdım markete gittim dün değil ondan önceki gün kasada bir kız vardı başka bir kızla konuşuyordu işte burada kimseyi sevmiyorum 1 2 kişiyi seviyorum dedi bu baştakini hiç sevmiyorum evde kalmış dedi 😂😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Evde kalmış deyince hayatında biri olmadığını düşündüm ve bir arkadaşımın telefonundan mesaj attım işte arkadaşım senden hoşlanıyor eğer hayatında biri yoksa sana açılacak gibisinden çocukta benim sözlüm var dedi başından savmak için mi benim sözlüm var dedi onu bilmiyorum işte