Aşk İlişkileri Kızların olgun kadınlar (30-45 yaş gibi) hakkındaki görüşleri? serkan_duygar Takip Et Xper 6 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İçten içe bir kıskanma var mı? Güncellemeler+1 yıl Günaydınnnn Güncellemeler+1 yıl İyi akşamlar Kızların olgun kadınlar (30-45 yaş gibi) hakkındaki görüşleri? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl 30 yaşındaki kadınları teyzem gibi görüyorum. Daha fazlası da aynı o şekilde 1 1 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Bu güzeldi 😆😆😆 teyzelerrrr Yorumla
HerİsmiAlmışsınız Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hayır yok. Neden kıskanmam gerekir onu tam anlayamadım. Neyi kıskanacağım? 0 1 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Cevap için teşekkürler 😆😁👍 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bizler o yaşta ki erkekleri kıskanıyor muyuz ki onlar da kıskansın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok daha çok isleri bitmis, ben gencim guzelim diye ego yapıyorlar. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Neden kıskanalım? 0 3 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Olgun kadınlar hakkındaki görüşlerinizi belitmemişsiniz ama yine de cevap için teşekkür 😉🥰 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Normal sıradan insanlar Yorumla serkan_duygar +1 yıl İyi günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
30 yaşındaki kadınları teyzem gibi görüyorum. Daha fazlası da aynı o şekilde
Bu güzeldi 😆😆😆 teyzelerrrr
Hayır yok. Neden kıskanmam gerekir onu tam anlayamadım. Neyi kıskanacağım?
Cevap için teşekkürler 😆😁👍
Bizler o yaşta ki erkekleri kıskanıyor muyuz ki onlar da kıskansın
Yok daha çok isleri bitmis, ben gencim guzelim diye ego yapıyorlar.
Neden kıskanalım?
Olgun kadınlar hakkındaki görüşlerinizi belitmemişsiniz ama yine de cevap için teşekkür 😉🥰
Normal sıradan insanlar
İyi günler
Olgun candir