Herkese selam 2 haftadır görüştüğüm bir çocuk var. 3 kez buluştuk. Ben çalışmıyorum şu an da o çalışıyor. Ya şimdi hakkını yemeyim hesap ödüyor ama bende her defasında altta kalmıyım diye bende veriyim diyorum.
bir buluşmada helali hoş olsun tatlı ısmarlardım. En son buluştuğumuzda yemek yedik onunla elimi cebime atmadım yemekte fakat sonra kahve içtik zaten hiç yeltenmedi hesaba ben ödedim. Ama benim her zaman param olmuyor sorun da orada. Konuşmalı mıyım bilemiyorum?
bir buluşmada helali hoş olsun tatlı ısmarlardım. En son buluştuğumuzda yemek yedik onunla elimi cebime atmadım yemekte fakat sonra kahve içtik zaten hiç yeltenmedi hesaba ben ödedim. Ama benim her zaman param olmuyor sorun da orada. Konuşmalı mıyım bilemiyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim gözümde kıza hesabı ödeten erkek değildir.
Ya ödetsin sıkıntı yok sadece çalışmıyorum. Yemeği o ödüyorsa Kahveyi öderim takılmam. Ama şu an çalışmıyorum açıkçası uykularım kaçıyor
Bu senin görüşün ama kız ne kadar ısrar ederse etsin ödetmem, öderse de bir daha gitmem.
Ya şimdi benim ki belki ben çok ısrar ediyorum diye altta kalmayım diye izin veriyor bilmiyorum ama benim derdim şu an bazen param olmuyor işte. Ne yapsam konuşsam mı bilemiyorum
Açıkça konuş bunda çekinecek bişey yok, iletişim tam kurulduktan sonra aklınızda hiçbir şey kalmaz.
Dopru söylüyorsun da küçük düşürücü benim açımdan :(
İlişkinin kuralı budur küçük düşürücü bişey yok, filmlerde dahi hep erkek öder.
Doğru
Bu konuda taviz verme.
Ben hesap gelirken mal mal duramıyorum. Ay dur bende veriyim diyorum
Sevgili isteyen bu durumları göze alacak, bedelsiz bişey olmuyor.
Bunu benim için mi söyledin onun için mi?
Her iki taraf içinde geçerlidir.
Tamamda benim param yok ben ne yapmalıyım onu anlamıyorum iş arıyorum ama henüz çıkmadı
Senin ödememen gerekiyor zaten kendini neden suçlu gibi hissediyorsun ki? Annen baban sana bakıyor diye onlara da mı ısmarlayacaksın?
Doğru söylüyorsun
Kural böyle.
Para durumunu soyle yalana grek yok
Ya para yiyici gözükmek istemiyorum. O yüzden bende teklif ediyorum ama bazen param olmuyor. Görüşelim dediğin de param yok mu diyim ne yapayım. Çok küçük düşürücü
Evet evet aynen böyle söyle baska care yok
Kiz bana böyle derse anlayisla karşılarım nadiren de hesabi ona odetirim ki mahcup olmasin diye
Kendimi düşüremem:(
Onun da yaptığı bu. Banada izin veriyor hesap konusunda ama bazen tıkanabiliyorum bir gelirim yok çünkü anne babadan alıyorum.
Ee nasil yapacaksin goruselim diyince
Adam ne bilsin senin para var zannediyor ama
şu an için param var. İdare eder bi kaç buluşma:)) zaten bazı noktalarda hesap geldiğinde hiç bir şey yapmıyorum ve bu durum bile rahatsız ediyor. Ama her hesapta da dur ben ödeyim yapamam. Tek korkum para yiyici olarak görmesi beni
Yiyicilik tam olarak bu olmuyo kiyafetmi aldin para mi istedin sanki
Yok onu yapmadım. Yapamam da zaten. Rahatsız oluyorum ne biliyim ya. Ama böyle giderse konuşucam el mecbur
zengin erkeklerle takılmanı öneririm genellikle canım
Kiz hep karsi tarafin odemesinden mahcup olduğunu soylemiş ne alaka simdi
Evde bişiler yap
Evde derken
Yanı dısarı pahalı olur