burada dogdum buyum. burada calisiyorum. Sadece calisiyorum aldigim maasin yarisi zaten devlete gidiyo. Calisiyorum, yine calisiyorum anca yetiyo yani. Turkiyede zengin takildigimiza bakma yani havamiz sadece turkiyede euro olmus 16-17. burada oyle paralari savurmuyoruz yani robot sistem hergun ayni sbak kalk ise git gel. Bu yani turkiyedede uc hafta tadini cikariyoz yani sizde bizim burada guzel hayat yasadigimizi sanionuz ama bunun 11 ayi calisarak geciyo
Ama turkiye oylemi? Hayir. Evet ordada calisiyosun ama enazindan hayat var insanlar civil civil burdaki gibi saat 18:00 her yer kapanmiyor. Bende turkiyeye gitmeyi dusunuyorum sizde buraya gelmeyi dusnuyonuz keske degisbilsek
Economie biraz kotu olabilir evet ama calisan kisme ac kalmio yani. Herkesde ayagini yorganina gore uzatsin. Bakiyorum turkiyedeki insanlara okdr sikayet ediolar ama hic biseydende eksik kalmiolar anlamadim ben bu isi.
Kızlar Ne Diyor
Seni evlatlik alabilirim
Olur geliyim :) neden eş olarak değil
Hahaha niye esimmi olmak istion? Cocugum olsan olmazmi
Iyi bir eş olabilirim
Yurtdisina gelmek icin birnin esi olmak isteme
Istemem*
tamam sen gel o zaman buraya :) seni basamak olarak kullanmak değil amacım şartlar hangisi daha iyi ise orada yaşamak daha mantıklı değil mi
Niye böyle düşünüyorsun ya
Simdi sana he desem benle evlencen yani
Hemen evlilik olur mu sence birbirimizi tanimamiz lazım ilk önce anlasabilmek çok önemli ben mesela herkes ile anlaşırım
Avrupa sandigin kadar guzel degil
Neden güzel değil
Tg veya wp var mi
burada dogdum buyum. burada calisiyorum. Sadece calisiyorum aldigim maasin yarisi zaten devlete gidiyo. Calisiyorum, yine calisiyorum anca yetiyo yani. Turkiyede zengin takildigimiza bakma yani havamiz sadece turkiyede euro olmus 16-17. burada oyle paralari savurmuyoruz yani robot sistem hergun ayni sbak kalk ise git gel. Bu yani turkiyedede uc hafta tadini cikariyoz yani sizde bizim burada guzel hayat yasadigimizi sanionuz ama bunun 11 ayi calisarak geciyo
Seni tanımak istiyorum
Ama turkiye oylemi? Hayir. Evet ordada calisiyosun ama enazindan hayat var insanlar civil civil burdaki gibi saat 18:00 her yer kapanmiyor. Bende turkiyeye gitmeyi dusunuyorum sizde buraya gelmeyi dusnuyonuz keske degisbilsek
Tanışabilir miyiz
Türkiye çok iyi mi sence doğa olarak düşünürsen tabi iyi
Economie biraz kotu olabilir evet ama calisan kisme ac kalmio yani. Herkesde ayagini yorganina gore uzatsin. Bakiyorum turkiyedeki insanlara okdr sikayet ediolar ama hic biseydende eksik kalmiolar anlamadim ben bu isi.
Oyle ama seninle tanışabilir miyiz sana anlatsam
Erkek arkadasim var benim
:( hadi ama ya
Evet hemde turkiyeden 😅
Tr ye gelin geliyorummm
Of ya neden ben olmadim ki başka yok mu hiç arkadaşın filan
Hahaha yasin kac senin
26 sigara ve alkol yok çalışıyorum bir işte
Nerde calisiyon
Fabrikda birim sorumlusuyum
Verim numaramı ordan konussak
Uykum var senin için uyumuyorum