Gösterdiğin kişiye bağlı biraz bu. İlgi gösterdikten sonra o ilgiyi çektiğin anda o alıştığı ilgiyi göremediği için yeniden o ilgiyi kazanma eğilimine giriyor insanlar genelde. Benim bir kaç kez başıma geldi soğuktan sonra da yeniden ilgi gösteresim gelmedi açıkçası
Aynen öyle bir de o esnada başka biri ilgi gösterdiği anda bakıp sen zaten ilgini kaybetmişsin niye boşa kürek sallayım deyip o kişiyle de görüşmeye başlayabilir. Orada ne tam bırakacaksın ipi ne de tam çekeceksin zorlarsan iyice uzaklaştırırsın. Ne seni cepte görsün ne de gidebilsin kısacası
Kişinin piskolojisinden kaynaklanan bir durum aslında. Partnerinin hayata bakışına göre değişir. Kiminin hoşuna gider çok mutlu olur kimi ise bunalır ayrılmak ister. Tabi kaçan kovalanır ama kovalayan kişi buna ne kadar sabır eder önemli diğer konu da bu.
Evet yanlıştır. Kime ne kadar çok değer verirsen, ya kendini maffedersin, ya da onu o kadar çabuk kaybedersin. Fazla değer verirsen. Gereğinden fazla nankörlük görürsün. Verdiğin değerin karşılığını görmüyorsan, gördüğün değeri ver ki; herkes yerini bilsin.
İlgiyi fazla gösterir isen karşı taraf boğulur havalara girer, nasıl olsa cepte kurgusu kurar kafada, ilgiyi belli bir denge de gösterecek isin, sıkmadan boğma dan, yormadan, dengeli bir şekilde
ilgi görünce duygularim olusuyor, ilgi az gösterilince bi verilip cekilince yani. sevemiyorum, güvenemiyorum, isinamiyorum. kacan kovalaniyor evet ama diger seyler olusmuyor
Şimdi 2 3 tane kardeşim var YouTube da. İsimlerini vermeye gerek yok. Bunu yapın, şunu yapın deyip akıl hocalığı yapıyorlar. İlişkiler iyice berbat bir hal oldu. Çevremde li erkekler bile artık bu tarz videolar izliyor. Saçmalık yani