Eski şerefsiz sevgilimle az önce yolda karşılaştık bana dünyanın küfürünü edip gitti çok kötüyüm?

Arkadaşlar ben bunla konuşmuyordum zaten tam şerefsizdi ama yakın bir zamanda annesi vefat edince bende bir ihtiyacın var mı yazdım oda yanıma gel dedi bende gerçekten üzüldüm dedim yanına gidim ona moral verim buluştuk her şey mükemmel baya iyi oldu hatta bana yakınlaşmaya bile başladı hayvan gibi şaka ile karışık zar zor kendimi kurtardım ama dile getirmedim pek gazlaama yani benden baya cüsseli neyse bunun belli belirsizliklere yine başladı bende sınavım var benim uğraşamam bu hareketlerinle dedim konuşmayı kestik az önce okula gidiyorum motorla beni gördü sonra ben yürümeye başladım koştu arkamdan bir geldi kolumu bir çekti ödüm bokuma karıştı derken sen O*rusp*sun sen kah*pesin sen şusun sen benim annemin öldüpü zamanda gelip aklımı karıştırdın dedi bir sür küfür etti ben şok oldum ben kendimi toplardım dur lan dedim beni bir itti hayvansal gücüyle bende sensin dedim gitti bende gittim çok kötü oldum daha demeli ki bu kıZ benim yanımda oldu bana diyor sen O*ruspusun bende ingeramsan baya sövdüm buna engelledim çok sinirim bozuldu kolumda elinin izi çıktı hayvan herif
Eski şerefsiz sevgilimle az önce yolda karşılaştık bana dünyanın küfürünü edip gitti çok kötüyüm?