1.5 aydır ayrıyız, en son 10 gün önce konustuk. Her tatilde bayramda beraberdik, bu bayram tek olacagim. Her geçen gün yazmadığı gün kafayı yiyorum, çevrimiçi gördükçe delirecek gibi oluyorum. Her yazmadığı gün daha kötü oluyorum düşünüyorum düşünüyorum..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düşünme birader düşünme... İnsana aklını kaybettirirler valla.. Eğer aranızda yaşanmış güzel şeyler varsa bırak yazma o düşünsün, onun aklına gelsin
İllaki aklına geliyordur herhalde, insansa..
Ben de bayağıdır öyleyim alışıyorsun bir süre sonra ama
Bayram yaklastikca geberiyorum
Bir çözüm bulursan banada haber ver çünkü berbat bir durum benim eski sevgilimin bir de hayatında birisi var bu daha da kötü bir durum
Belki benimkisininde var zaten onu bilmemek belirsizlik çok kötü, en son 10 gün oncs konuştuk, var mıdır ki
Bilmiyorum benimkinin biz ayrılmadan varmış ben sonradan öğrenmiştim
Kotuymjs
Çok kötüydü
Ne diyeyim ki Allah yasatmasin
Takıntı olmuş kardeşim geçmiş olsun
Takıntı değil ya
Takıntı
barışmak için adım at
En son tartıştık vur kaç yapıyordu kızdım,3 gün sonra yanlışlıkla aradı güya. Hatta nerdesin ki vs dedim kapattık. 10 gün geçti, napayimki? Belkide şu an başkasıyla adım atamam..
adım atmazsan başkası atar unutmaya çalış o zaman :((
Onun atması lazım.. diğer türlü zor. Kendi kendime başkasıyla gorusuyor diyorum
o hiç atmadı mı aramış işte
Ya adım attı sustu vur kaç yaptı, başka bahanelerle yazdı konuştu ama barışalım demedi mesela bir ara boğazında bişey çıkmış onun için yazdı ilgilendim günlerce, sonra sustuk. 1 hafta sonra yazdı o olaydan sonra.. kızdım bende tartıştık, böyle vur kaç yaptığı için.
bahane ile yazıyo devamını getirmeni senden bekliyordur ama sen bilirsin
Biliyorum devamını getirdim zaten sonra sustuk. En son kızdım amacın ne böyle diye yazıyor ama susuyor, cok az kızdım. Tartıştık, gel gitliydi yani. Birdaha yazmicam pişman ettin demeye başladı, ne dedimde pişman oldun vs dedim kötü biseyde demedim kızdım sadece. Dellendi pişman ettin beni vs demeye başladı. Sonra sınavım var valisicam dedi tamam dedim. 3 gün sonra yanlışlıkla aradı işte , nerdesin falan dedim bende o ara sınava geldim falan dedi. Ondan sonra ses çıt yok 10 gün oldu
sende hem kıza kızıyon hem barışmak istiyosun kızda umut var bence sen biraz adım atarsan olur bu iş
Kizmamin sebebi, gelip yazıyor kauboluyor üstelik barışmak içinde yazmıyor bahaneyle yazıyor ama barışmaya gelmiyor konu, yazıyor konuşuyoruz sonra susuyor 1 hafta sonra tekrar yazıyor.. bu yüzden kızdım ona benimle oyun mu oynuyosun diye. Kızdım diye haksız görme beni. Bu şekilde adım mi atılır bile dedim ona, düzgünce adım atmıyor ki. O yüzden sinirlendim. 10 gün oldu konusmayali, belkide hayatında baskasi var... Nasıl yazayım ki yazamam. En son konuşmamızda nerdesin demişim zaten ilgimi belli etmemiş miyim merakimi
belli etmişsin ama sen kızdan bekliyorsun biraz da sen açsan aranızdaki sorunları konuşsanjz ayrılma sebebini tartisssniz belki düzelecek kız konuşmak için bahane buluyo ama sonuç yok sen kendini geri planda tutuyorsun ayrıca hemen sevgili yapacağını sanmam yapsa seninle hiç irtibat kurmaya dahi kalkismazdi
En son 10 gün önce konustuk yani şu an başkasıyla gorusuyor olabilir.. en son ona merakımı belli ettim. Tartışmanın üzerine neden aradı diye düşündüm 3 gün sonra, nedeni yoklamak hala sinirli mi diye bakmak içindir bence. Gayette sakindim
Kendimi geri planda tutmadım,3 4 gün hastayken nasıl olduğunu sordum kendimden çok ilgilendim onunla sonra sustu..
anladım zamana bırak o zaman hayırlısı olsun hakkınızda
Sence yazar mi bayramda geliyor..
yazardı ama pişman ettin falan demiş belli olmaz yani bu sefer de sen bi bahane bul iletişim kurmak için
Yazamam kaldıran bıri var demesini.. pişman ettin vs dedikten sonra aradı işte yanlışlıkla, nerdesin falan dediğim muhabbet
Kaldıramam biri var demesini
biri olduğuna nasıl bu kadar eminsin
Bilmem , ama soramam varsada kaldıramam ki ben.. kafayı yerim..
Abi takinti yapmayin kimseyi salın gitsin
Takıntı olduğunu nereden cikardin
Engelle
Engelleyince ne olacak
Unutursun
Cevrimici oluşu da gorulmez
Kalbimden nasıl engelleyeyim?
Neden ayrıldınız?
Anlaşamıyorduk vs
kendini düşün
Kendimin nesini dusuneyim