Güncellemeler
+1 yıl
Olmuyorrrr olmuyor neeee yapsamm olmuyorrr... Arkadaşlar sohbet ettik sonuda da 2-3 gün falan sonra yine iletiism kopukluğu oldu. Kendi soğuk yapti bir anda bende yazmadım. Ben umudu keseyim mi ya napayım.. tavsiye verinnn. Yoruldum çünkü ( tam bir s*lak gibi hissediyorum hayır yani dışarda istesem çok rahat bulurum ama buna takılı kaldım) hatta bu sure zarfında gerçek hayattan 2 kişi tanışma teklifinde bulundu kabul etmedim sırf bununla olur muyuz diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
O zaman o kişi muhtemelen benim çünkü kimseye mesaj atmıyorum.
Ahahahha yok değilsin valla😂 bende kadın gelisi dedim ama günde an az 50ye yakın mesaj geliyor da ondan gelmiyor
Biliyorum olmadığımı :) Elbet doğrudur sitede bunu bilecek kadar uzun süre kaldım. Maalesef ki bunun tek çözümü mesajını kapatmaktır. Tavsiyem o kişiyi takip et. İlgi alanlarını bir şekilde öğrenir, yazdıklarına veya sorularına o yönde cevaplar vererek bir nebzede olsa ilgisini çekebilirsin. Ancak şunu da unutma ki sitede kimseye güvenme. Uğruna soru sorduğun, konuşmak istediğin kişi yarın öbür gün farklı konularla karşına çıkar üzülürsün.
Yaaa güzel yorumun için çok teşekkür ederim🥺🥺 çok haklısın gerçekten. Çok değişik insanlar var burads
Rica ederim, o senin güzelliğin. Yapacak bir şey yok işte kendi çapında önlemler alacaksın başka bir şey elden ne yazık ki gelmiyor. İnsanın kısmetinin nereden geleceği de belli olmaz. Bu sitede 2014 ten beri bulunuyorum ve tanışıp evlenen yüzlerce insan gördüm. Yaşadığımız hayat keşke dememek için de çok kısa. Bugün kaçırdığımız fırsat yarın ayağımıza gelmiyor ne yazık ki. Çok bir şey kaybedeceğini sanmıyorum. Yazmakta bir çözüm, sana söylediğim yolda bir çözüm. Karar ve davranışların sana kalmış :)
Teşekkür ederim dediğin gibi soru çok sormuyor ama sorarsa daha yazacağım. Bu arada gerçekten bildiğin var mı ad soyad olarak burada tanışıp evlenen?
Rica ederim. Dene şansını tabi ki. Tabi var ama şu an çoğunluğu hesabını kapatmış.
ayy yaz cabuk bana kim oldugunu asiri merak ettim kiz
Kız Yok yazamam kiii demedim bile ona 😂
iki dedikodu alicaktim pu belki aranizi yapardim 😏
Mesajınız gelir mi bilmem ama sigara rezil ve çirkindir, bilesiniz.
Yo bende mesaj atmadım daha aman allahım yoksa o benmiyim, 😂
Yakamam ama bi smaç atarım
Oda olur be bass kız😂
Suratına suratına
Bordo berelidir o zaman
Galiba dnns soğuk nevale gibi bişey zaten 😂
Herkesten mesaj almadın bu arada bende atmadım bende bordo bereliyim
Ya Kadir hahahaah 😂 ever öylesin demek ki
Bu siteye bu yüzden katlanıyorum arada boş yapmak iyi geliyor nsnsnsnnsn
cügara icmiyorum güzelim ya
Su iç bari soğuk soğuk 😂
yadaaaa maden suuy
Sana yakiyorum bir tane..
🚬 karşılıklı canım 😂
Yakarız birazdan bir sigarada sana :)
Adamsın 😂🙂👍🏻
Kimmiş o çok merak ettim ay
İlla görmüşsündur ksde 🙃
ipucu var mı
Sen at kanka o halde 😎
Gelmez unut
Demi haklısın..
Daha alamazsın
Demi taci... Sana sihirli annemde krem peynir yediriyorlarmis konuşuyormus gibi görün diye doğru mu bu? 😂
Doğru bilgi 😂
Aga b üzüldüm.
🥺😏 üzülme üzülme :)
Canin sağ olsun.
🙂
kim o 👀
Siteden biri illaki görmüşsündur :)
Atarbe oda atar
Ay gtm