Koca mi seviyorum ama hep hergun kavga içindeyiz üstümüzde kara bulutlar var?

Arkadaşlar kocami seviyorum biz ask evliliği yaptık uzun süre sevgili kaldık 21 yasinda evlendim onunla Şu an 3 yıllık evliyiz bir kızımız var. Annesiyle altlı üstlü oturuyoruz biz. Bana düğün yapmadılar durumumuz yok dediler tamam dedim. Benim ailem 2 bilezik istedi tamam dedi kaynanam ama bana sahte bilezik takmış. Evlendikten sonra kocam dedi sahte olduklarını. Cok zoruma gitti. Bunu sineye çektim ama çocuğum oldu hiçbir şey ne aldılar ne taktilar bi meyve suyu bile getirmedi ailesi hep benim ailem geldi bana baktı çocuğuma biseyler aldi. Neyse biz bu kadınla başladık kavgalar etmeye surekli kadin evime gelip laf sokmalara başladı. Surekli ailen gelemez bu eve demeye başladı birbirimize girdik bunla. 2 senedir görüşmüyorum bu kadar yakin oturmamiza rağmen. Ama bizim evde en ufak ses yapsa benim çocuğum kocami arıyorlar kocamla kavga ediyoruz. Biktim artik diyorum ki bu evden çıkar beni kurtar burdan. Evim mezarlık karşısı bakkal yok market yok park yok. Hersey cok uzak otobüs minibüs geçmiyor. Yarim saat yürümek gerek minibüse binmek için. Ve cocuk ta sıkılıyor Bende öyle ben bu şartları kabul etmeme rağmen cehennem gibi hayatım ona rağmen gene de hersey sorun oluyor rahat bırakmıyorlar. Kocamla aram çok açıldı. Kocam diyor kiraya çıkamam cok yüksek kiralar ama boyle de zehir oldu hayat bize nolur bi akil verin napcam ne yapmalıyım
Koca mi seviyorum ama hep hergun kavga içindeyiz üstümüzde kara bulutlar var?