Aşk İlişkileri Zamanınzı sadece biri için harcar misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Yani hayatınıza kimseyi almayıp birini beklemekten bahsediyorum beni soracak olursanız zamanım kıymetli ;) Güncellemeler+1 yıl Sorumu yanlış sormusum yani bırakıp gitmiş sizi, siz onu bekleyip zamanınızı harcar misiniz 🙄 Zamanınzı sadece biri için harcar misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Yani onu bekleyecek değilim ama gerçekten değer verdiysem onun gibi bir başkasını da sevmek pek mümkün değil 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Tabi ki zaten sadece bir kadın için zamanımı ayırmak istiyorum 0 0 Yorumla
Fafof_360 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl evet bunu yapan vardır. tecrübe ettikten sonra keşkelerine bir yenisini ekleyecektir. 1 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl harcarım az olsun öz olsun, değecek biri olsun da gerisine lüzum yok. 1 1 Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl soruyu güncellemişsin, yok o zaman ne bekliycem niye bekliyim göstermiş zaten iç yüzünü Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Çok bağlı kaldığım dönemler oldu, inan faydası yok, geçti her dakikanın kıymetini bilin derim geçen bir dk dahi olsa geri gelmiyor... 😊 0 0 Yorumla
_7_007 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Sadece ilklerde oluyor o. Sonraki ilişkiler biraz daha erken bitiyo 0 0 Yorumla
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bu kendine yapılmış bir kötülük 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet ehehe Yorumla Black_Desire +1 yıl 🤣🤣 Ehehe ne oluyor Yorumla Soran +1 yıl Random gibi düşün Yorumla Black_Desire +1 yıl Düşündüm tamam oldu 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Siper Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aldıktan sonra duruyor zaman benim için.. 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Acımı yaşayana kadar beklerim. Sonrası olmaz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kıymet bilmiyorlar ben de artık hissizleştim beklemiyorum kimseyi 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tam olarak sorunuzu anlayamadım biraz açar misiniz 1 1 Yorumla Üşüyenbuz +1 yıl Beni terkedeni niye beklim ki? giden gitmiş olay bitmiş , bunu yapan yanlış yapar yapmasa daha iyi, başkasını bulup kendine yeni bi hayat kurmalıdır aynı gidenin yaptığı gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yani onu bekleyecek değilim ama gerçekten değer verdiysem onun gibi bir başkasını da sevmek pek mümkün değil
Tabi ki zaten sadece bir kadın için zamanımı ayırmak istiyorum
evet bunu yapan vardır. tecrübe ettikten sonra keşkelerine bir yenisini ekleyecektir.
harcarım az olsun öz olsun, değecek biri olsun da gerisine lüzum yok.
soruyu güncellemişsin, yok o zaman ne bekliycem niye bekliyim göstermiş zaten iç yüzünü
Çok bağlı kaldığım dönemler oldu, inan faydası yok, geçti her dakikanın kıymetini bilin derim geçen bir dk dahi olsa geri gelmiyor... 😊
Sadece ilklerde oluyor o. Sonraki ilişkiler biraz daha erken bitiyo
Bu kendine yapılmış bir kötülük
Evet ehehe
🤣🤣 Ehehe ne oluyor
Random gibi düşün
Düşündüm tamam oldu 🤣
Siper
Aldıktan sonra duruyor zaman benim için..
Acımı yaşayana kadar beklerim. Sonrası olmaz.
Buna değer biriyse evet
Kıymet bilmiyorlar ben de artık hissizleştim beklemiyorum kimseyi
Tam olarak sorunuzu anlayamadım biraz açar misiniz
Beni terkedeni niye beklim ki? giden gitmiş olay bitmiş , bunu yapan yanlış yapar yapmasa daha iyi, başkasını bulup kendine yeni bi hayat kurmalıdır aynı gidenin yaptığı gibi
Değseydi harcardık değmiyor hiç biri
Evet Harcarım Tabikide
Değişir