Babam çok çapkın?

Merhaba, bunları burada anlatmakla doğrumu yapıyorum bilmiyorum, ama içimi dökmem lazım. Kendimi bildim bileli babamın gözü hep dışarda. Yoldan geçen bi kadın olsun bön bön bakar, tv de açık giyinen bi kadın olsun yine aynı. Telefonu deseniz bişeyler bulacağımdan eminim diye bakıp kendimi üzmek istemedim, ama dayanamadım, baktım 2 saniye, yine açık kadın fotoğrafları. Bana mesela özel yerlerimi belli eden bir şey giyiyim utanmadan bakar. Babamla sohbet ederken benle konuşuyor ama oraya bakıyor falan... hatta aldattığından da şüpheleniyorum. Neden böyle bilemiyorum, ama bence şu yüzden. Annem babamı hep arka plana atar, sürekli ananemi düşünür, hep oraya gider, bizi hep unutuyor, yeteri kdr ilgilenmiyor belkide babamla bilemiyorum. Ama şundan eminim babam kendini değersiz hissediyor. Ama ne olursa olsun böyle yapması, üstelik bana karşıda da böyle davranması çok üzücü. Annem de saf ayağına yatıyor ama herşeyin farkında. Bende kimseye demedim, yuvamız yıkılmasın diye. Ama babamı sevemiyorum. Allahın imtihanı işte
Babam çok çapkın?