Kaderimiz ömür boyu 2. Bir tercih olmak ya da istenmemek mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En azından iki yüzlü değilsin diğerleri gibi. Elbet yüzüne güler hayat
Hayat beklentilere göre şekillenmez
Güzellik çirkinlik kavramlarına pek inanmıyorum. Gelip geçici dünyada zamanımız en azından bunu dert etmek için fazla kısa
İnsanları umursamamayi öğrenebilsem dünyanın en mutlu insanı olabilirim biliyor musun? Ama zor hele böyle duygusal ve hassas bir kisilikken
Doğru yolu bulmuşsun gibi aslında. En doğrusu önce kendini sevmek zaten
Zekamı, karakterimi, duygusallığımı seviyorum aslında ama aynada yansıyan dış görünüşümü sevmiyorum. Zira ben ne kadar zeki olsam, ne kadar dürüst ve iyi kalpli, karakterli de olsam. İnsanlar beni tipimle yargılacak.
Öyle yargılayacak insanı hayatına alma madem senin için endişeli bir mesele bu. Keza sen de kendini gerçekten sevsen o kadar da kötü gözükmediğini farkına varır kendini sevilmeye layık görürsün.
Öyle insanları hayatıma almıyorum zaten ama insanların geneli tipe bakıyor. Sözüm meclisten dışarı ama hele tc kızları yok mu? Allah'ım bir havalar bir egolar zannedersin küçük dağları kendisi yaratmış hanfendi. Merhaba desen tacizci ve sapık damgası yiyorsun ama aynı hareketi şöyle yakışıklı birisi yapsa ayy ne tatlı erkek oluyor :)
Ya bu bahsettiğin kesimi almayacaksın işte hayatına sen niye takılıyorsun ki bu kadar bu duruma. Biz diyor muyuz çıkıp da p*ç erkekler aklı başında kızlara niye bakmıyor 😅 kişi zaten karakterini gösteriyor bu yaptığıyla yani ne işin var öyle bir insanla?
İyide toplumun geneli bu insanlarla dolu. Nasıl takmayayim? İyi insanlari ise öyle bir saklamış ki hayat ya karsima çıkmıyor ya da onları tanımak için fırsat yaratmıyor
Sakinleş , elbette sendeki cevheri görecek birisi çıkacak. Sen de ancak doğru insanın elinde parıldayabilirsin. Yanlış birisinde henüz elmas değil kömür muamelesi görebilirsin. Kısacası sana verilen değere bakma sen kendi değerini bildikten sonra. Senin kıymetini anlayan biri yolda karşına çıkarsa zaten devam edersin birlikte çıkmazsa da senin kaybettiğin bir şey olur mu gerçekten?
Çok güzel konuştun çok haklısın ama insanın duygulari her zaman aynı kalmıyor maalesef. Motivasyonumun düşük olduğu zamanlarda korkma yanında ben varım deyip varlığı ile beni güçlendiren birisi olsa yeter hayatımda.
Seni geriye çekip boşa harcayacak birisini de istemezsin yanında yani hayat herkes için böyle dünya güzeli olan da emin değil yanındakinden sonuçta
Ya bu anlattığım insanlarla zaten olmaz ben olmayacak insanları bir kalıba sokmaya çalışmıyorum ki :) o insanın yokluğunu, eksikliğini hissediyorum. Sitemim de niyazim da bu yüzden
Doğru zamanda doğru yerde karşına çıkar doğru insan :) sen rahat ol kendin yapamazsın yani
Bak sana hayatın bana öğrettiği birşeyi söyleyeyim mi? Hayat beklentilere göre şekillenmez. Olacak olan neyse o olacak olmayacak şeyler ise sen bir taraflarını da yirtsan olmayacak. Bakma benimkisi zaman zaman arada bir gelen duygusal bir boşluk. Ben her ne kadar sitem etsemde sitemlerim olacak olanı degistirmeyecek. Ya da umut etsem de dua etsem de olmayacaksa yine olmayacak. Bunu geç anladım ama sonunda anladım.
Olduğu kadar olmadığı kader yani 👍🏻
İç güzellik yalandan ibarettir ve çirkin olduğun için hayatın b*k gibi geçecek.
Aynen öyle
Bu iç güzellik önemlidir yalanını ilk kim uydurduysa ve şu an sanki ayet gibi bu yorumdakilerin de gelmişini geçmişini...
Bende reis bende...
Yalnız kalmanın sebebi dış gorunusun değildir. Sen öyle zannediyorsun.
Kel ve çirkinim. Olduğum yaştan 10-15 yaş fazla gösteriyorum.
Kel bir tanıdığım var ve doktorla beraber. Demekki olabilitesi var.
Para işin içine girince akan sular durur
Adam asgari ücrete çalışıyor kardeşim.
Her kel aynı değil maalesef. Bak mesela yakışıklı bir adam kel olursa karizmatik olur ama tipsiz bir adam kel olursa tipi daha beter bozulur. Kellik bu yüzden herkese yakışmaz.
Bu kadar kendinize sıkıntı vermeyin. Çirkinsiniz diye nolmuş sanki.8 milyar insanın içinde eşin benzerin yok. Güzellikleri, yakışıklılıkları da onların olsun.
Benim zoruma giden beni kendinden aşağılık görmeleri. Kibirli tavırları beni öldürüyor
Iç güzelliğe bakan insanlar da var kardeşim az da olsa varlar... Onlar bulacak seni merak etme
Hayat beklentilere göre şekillenmez. Kaldı ki onlar da bizi bulmaz
İnan ben de senin gibi tip takıntısı olan bir insanım.. Çirkin miyim bilmiyorum ama ben genel olarak öyle hissediyorum.. Ben de herşeyi tipten ibaret sanıyodum. Ama özellikle iş hayatında şunu anladım.. Ağzın laf yapacak özgüvenli olacaksın.. Ağzı laf yapan adamlar en güzel kızları götürüyor.. Onların parası vardır o yüzden götürüyodur deme hayır zengin de değil o herifler.
Evet oyle