Aylarca bu günlerin gelmesini bekledim bana bir kere bile mesaj atmadı gelmiş doğum günün kutlu olsun yazmış ondan nefret bile ediyorum ama onu geri istiyorum ne yapmalıyım
(İlave edeyim soğuduğunu duymuştum sevgisinin de bittiğini bana söylemişti bunları da göz önünde bulunduralım lütfen)
(İlave edeyim soğuduğunu duymuştum sevgisinin de bittiğini bana söylemişti bunları da göz önünde bulunduralım lütfen)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya niye bekliyorsunuz knk paranın peşine düş ülke gündemini dinle zaten dert kederden unutursun yeni insanlara yönelin sizi bırakmayacak kişilere çok karakterli çok delikanlı kızlarda var bu ülkede ama biz karaktersizlere yolda birakanlara veya elimde dursun belki ilerde daha iyisini hulamazsam buna dönerim diyen kadınlara bakıyoruz kafayı yiyeceğim
Ek fiil reis kim üzdü seni bu kadar
Böyle yazan adamı her görsem tanırım
Kral beni yarı yolda bıraktı ama bende düşme yoktur kendimi kontrol ettim yakışıklı mıyım sadık mıyım eğlenceli miyim ilgi gösteriyor muyum fedakar mıyım bunların hepsi evetse karşı tarafın karaktersizliğidir. Burası Türkiye ne kadar para avcısı ne kadar karaktersiz kızlar olsa bile bir o kadarda karakterli süper kizlar var üzülmeyeceksiniz beyler kendinizi düzeltin siz kendi karakterinize bakın o günler gellecek
Ya onun karektersizlikle yakından uzaktan alakası yok hata bende abi ona anlayış gösteremedim yorgunum diyordu ben kavga çıkarıyodum ulan gerizakli bırak uyusun işte derdin ne
Daha doğrusu gösteremedim değil göstermem gerektiğinin farkında bile değildim
Ya salla bir defa ayrılınca dönülmez bir sonrakinde o yaptığın hataları yapmazsın
Usta salla demekle sallanmadığını benden iyi biliyorsundur diye düşünürken
Düşünüyorum
Arkadaş çevren ok mu senin kızlı erkekli
Keşke olsa
Okuyor musun sen
Mezunum
Olum o zor iş ama dur halledeceğiz işin var mı yoksa evde kapanıp kpss ye devam mı
Usta geçen sene liseden mezun oldum ben
Yaş 19 senin anlayacağın
Kpssyle de işim yok
Üniversite düşünüyor musun peki paşam
Tabiki
İki yıllık düşünüyorum ben dört yıllık iyi bir yer okumadıktan sonra boş
Aslanım benimmmm işte bu hemen o kızı sil kendini derse ve hobilere ver bak bizim gibi yapma güzel şık kekoluktan uzak giyin bol bol komedi izle zeki ama egoist olma tarz ol fazla moderne veya klasiğe kaçma tam ortası. Adamım benim bu sene senin hazırlık seneye yıldız olma zamanın olacak
Savaş cebeci misin mübarek
Ya aslında doğum günüm de bugün değil 9 mayısta önden önce bi parmak atayım dedim de senden başka yazan çıkmadı
Bak ben sana doğruları diyorum kardeşim. Bire bak kimse demez ama üniversitede iyi kızları bulmak istiyorsan karakter olarak yardımsever alçakgönüllü olacaksın
Öyle tabi karakterlisini parayla tiple düşüremezsin
Ama son kez de şansımı denesem olmaz mı içimde kalacak
Ya bence kalsın ama sen bilirsin
Bakalım reis
Bu gönül işleri kumardan daha beter
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!