Konuşacak kimsen yok, içimi yazıya döktüm. İyi geceler hepinize. Umarım mutlu olursunuz hayatınız boyunca?

Acımı dolu dolu yaşamak isterdim önceden, bu üzüntü, keder, mutsuzluk veya depresyon olsa dahi isterdim. Özgürlük demekti benim için bu. İstediğim gibi ağlayıp bağırıp çağırabilirdim. Şimdi acımı yaşamak bile çok korkutuyor beni ya kendimi bu acıya teslim ettiğimde bir daha içinden çıkamazsam? ya eskisi gibi olursa? bildiğim bir tek şey var; eskiye dönmek istemiyorum. Tekrar kendimi kaybetmek, olmadığım bir kişiye dönüşmek istemiyorum. Eğlenmek, mutlu olmak, ilk zamanlarda ki ben'e dönmek istiyorum, o çok güzeldi, mutluydu ve eğleniyordu. Şimdi o kadar çaresizim ki o kadar konuşacak insanım yok ki ve yalnızım ki içimi bir kağıda döküyorum. Bunların sebebi sensin. Söylesene ben bunları hak ediyor muyum? Ne yaptım sana? yaptığım tek şey seni herkesten çok sevmekti senin için herkesi karşıma aldım ben hiç bir bok bildiğin yok. Sana soracak o kadar sorum var ki.. Ama biliyorum cevap vermeyeceksin, kaçacaksın belki de her zaman ki gibi bana yalanlar söyleyeceksin ben de saf gibi inanacağım. İşte bizim aramızda ki döngü de bu. Sen gelirsin yalanlar söylersin ben inanırım bir süre sonra gidersin. Terk eden hep bendim o engeli ilk atan hep bendim ama ben gitmedim sen gittin ben bunların hiç birini isteyerek yapmadım. Sen benim hayatta her şeyin ilkini yaşama sebebimsin. Depresyon, mecburiyet, pişmanlık, gurur, aşk, acı, mutluluk, cesaret, yaşam, ölüm ve sayamadığım nice duygular, tecrübeler. Sen bana her zaman aynı anda iki duyguyu yaşattın hem iyi ki tanımışım seni diyebiliyorken hem de keşke tanışmasaydık diyebiliyorum. Sen hem benim katilim hem de yaşama sebebimsin. Fakat bunların içinde en acı olanı ne biliyor musun? Ben senin uğruna canımı verebilecekken, bu kadar derin duygular ve düşünceler beslerken senin hiç bir şey düşünmemen. Sana inanmıyorum, seni seviyorum dediğin zamanlara inanmıyorum seven bunu yapmazdı, ben sana bunu yapmazdım. Neden bana bunu yaptın? Sevmiyorsan gitseydin neden ısrarla yanımda durdun sevgilim dedin bana? Her ne olursa olsun yanında durabilirdim seni biz bütün dünyaya karşı sırt sırta verip birlikte savaşabilirdik, ilk kez birine bu kadar güvenmiştim ilk kez bu kadar saf sevdim birini neden bana bunu yaptın? Kim bilir şimdi kimin yanındasın, kimin yatağındasın. Ben hala bıraktığın yerdeyim. Çok isterdim birlikte olmayı "biz" olmayı ama hiç bir zaman bir olamadık hiç bir şey eskisi gibi olmadı olamayacak da bundan sonra dönersen nasıl affedeceğim seni nasıl gururum elverir buna? Nasıl hoş geldin derim sana? Neden bize bu denli zarar verdin tek isteğim mutlu olmaktı senin için her şeyi yapardım. Bu haksızlık. Ben senin için yanıp tutuşurken yıllarımı, gençliğimi sana vermişken senin başkalarıyla gününü gün edip beni bir yara bandı gibi görmen sıkılınca da öylece gitmen haksızlık.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptığın her şey aklımda, unutamıyorum belki de şikayet ettiğin güvensizliğimin sebebi bu geçmişimizde yaşıyorum hapsoldum çıkamıyorum buradan. Sen hiç birini hatırlamıyorsun ama yaptığın her hareket kalbime saplanan bir mızraktı benim için. Keşke eşit şartlarda olsaydık keşke benim seni sevdiğim kadar sevseydin beni keşke hissettiklerimi bir güncük bile hissetseydin. Ben 2 yıldır bu duygulara hapisim. Yaşayan bir ölü, dışarıda gezebilen bir mahkumum ben. Aşk bu mudur peki? Aşk başlarda rüya gib
Konuşacak kimsen yok, içimi yazıya döktüm. İyi geceler hepinize. Umarım mutlu olursunuz hayatınız boyunca?