Anılar aklıma geldikçe deliriyorum yardim edin?

4 senelik ilişkimde terkedildim. O kadar mükemmel zamanlarımız oldu ki sadece onunla böyle hissettim bu zamana dek. Ama maalesef ki olmadi aramizda oluşan sorunlara karşın o maalesef beni bırakmayı seçti. Birbirimize çok aşıktık hayallerimizi kurmuştuk bile gelecekle ilgili planlarimiz hazirdi. Ama yeni ortam ve iş edinince maalesef az bi sıkmaya gelemedi terketti orayı seçti. Bunlari duşundukçe öfke doluyorum beni haketmedi diyorum ama sonra bir şey oluyo anılarımızı anımsatan en ufak bir şeyi görüyorum ve o anıları dibine kadar hissediyorum içimden parça kopuyo sanki nasıl bir histir. O hayatımdayken olan resimlere bile bakınca bile canım yanıyo. Her şeyi onunla yaptım her aktivitemi anımı onla yaşadım ve paylaştım her şeyi. Bir öfkeliyim sonra yıkılıyorum bi anıyla nolucak bu halim nasıl ben unutucağım? Ayrılalı 2 hafta falan oldu henüz. Bir an iyiyim bir an sonra onla oldugum bi an aklima geliyo ben bir daha nasil öyle huzurlu olucam diye krize giriyorum. Nolyr yardim edin fikir verin deneyimlerinizden.
Anılar aklıma geldikçe deliriyorum yardim edin?