Aslında bir anda olmaz.. O zamana kadar farkında olmadan biriktirdiğiniz küçük şeyler, kendinizden bile gizlediğiniz yerlere sığamaz hale gelip karşınıza dikildiğinde soğumak kaçınılmazdır.. #54srp
En ufak bir sadakatsizlik ya da güvensizlik dahi buna sebep olabiliyor. Bu tarz şeylerin çok büyüğü küçüğü yok benim gözümde, bir şeylere yeltenmek dahi yetiyor. Bunun yanı sıra ilgisizlik ve yeterince duyguları hissedemem de buna örnek olabilir. Tamam sevdiğini söylüyordur belki ama hissedemedikten sonra kelimelerin çok anlamı kalmıyor ya da kendi kendime ilişki içinde olduğunu düşündürüyorsa, o ilişkinin hiç olmamasını tercih ederim ben. Sadece ben çabalıyorsam, sadece ben fedakarlık gösteriyor ve yoruluyorsam eğer karşılığında aldığım mutluluk değil, mutsuzluk olur. Bu tarz bir ilişki de ilişki harici her şeye benziyor...
Yani bunun listesi uzar gider tabi ama en kısa haliyle şöyle özetliyim, beni aptal yerine koymaya çalışıyorsa, saygısızlık yapıyorsa, sınırlarımı zorlamayı deniyorsa, bana keyif yerine can sıkıntısı veriyorsa hayatımdan çıkarırım.. Keyifli geceler..
HEPSİ AYRILIK SEBEBİDİR. -saçma sapan kabul etmeyeceğim fantezi adlı sapkınlıkları varsa (başkalarını dahil etmek veya beni rahatsız edecek başka istekleri varsa) -açık saçık giyiniyorsa -ahlaksızlığı modernlik sanıyorsa -geçmişinde benden başkası varsa (ve bu konuda bana yalan söyler veya saklarsa) -dini ve ahlaki görüşümüz farklıysa. -baskın bi karakterse (2 inatçı keçi aynı yerde yaşamamalı) -aç gözlü, bencil, çıkarcı, materyalist, hain, yalancı, doyumsuz, para göz, hep alıp hiç vermeme kafasıyla yaşıyan, iradesiz, geniş, flörtöz, sosyal kelebek, erkek delisi, materyalist ve sığ biriyse.
Yorumlara bir baktım da sanırım bir tek ben anormalim bu konuda. :D Bir anda olmaz lafı benim için hiç geçerli değil. Ben çok dengesiz biriyimdir. Sevgilimden ışık hızında soğuyup onu gördüğümde bir anda sıcacık olabiliyorum. Öyle büyük şeyler değil ufacık bir laftan bile bir anda soğuyabiliyorum. Onu görünce geçiyor. Ortam yoktur.
Rahatsız olacağımı bildiği bir şeyi sırf gıcıklığına yaparsa anında soğurum. Bunu şaka malzemesi olarak kullanması hoşuma gitmez, çünkü başta istemediğimi belirtmişimdir. Bana ve benimle ilgili hassas konulara dikkat etmesini beklerim yapmazsa ister istemez içimdeki her şeyi bitirir.
Bazı hoş olmayan tavırlarına devam etmesi bunları konuşmama rağmen devam ettirmesi. Nedir onlar, sorumsuzca başına buyruk davranması, mantık dışı kıskançlıklar sergilemesi, hoşuma gitmeyen hareketilerine ısrarla bile isteye devam etmesi.
Karşımdaki kadına bağlı açıkçası. İlk anlar çok önemli ve ordan belli oluyor kimin ne olduğunu. En çok soğutan şey ise ilginin azalması ve başkalarına daha çok ilgi verilmesi. Adam şüphelendiği anda aniden bi soğukluk hisseder 🥶
bana karşı ve etrafındaki insanlara kaba davranıyorsa ilgisizse küçük bir tartışmada beni kâle almıyorsa öptüğümde yüzünü ve ya dudağını silerse son olarakta eğer beni seviyorsa sevgisini gösterecek ben bu işlerde iyi değilim diye bir şey yok seviyorsa seviyorsundur
Aldatırsa diye bir şey söz konusu zaten benim için soğuma kriteri dışındadır direk gözden düşmedir onu saymıyorum. Onun dışında iletişimden uzaksa, yalana yönelimi varsa, ilgisizlik ve umursamazlık alışkanlığı da varsa net soğurum.