Sanırım açılamıyor ya da benden duygularimdan emin olmak istiyor peki nasıl karşılıklı olduğunu gösterebilirim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mesela kendine kahve alırken ona da bir kahve al , ver ve seninle kahve sohbeti yapalım , sohbetini çok seviyorum de
Normal hayatta görüştüğüm biri değil birbirimizi tanıyoruz okuldan ama şuanda sadece sosyal medyada birbirimizi takip ediyoruz. Başka ne yapabilirim?
Paylaştığı şeylere yorum yap ama güzel filan degil daha açıklayıcı farklı yorumlar
Ne yapabilirim işte ne yazacagim konusunda da öyle. Aklima bisey gelmiyor ki
Ne paylaşmış mesela bir iki örnek ver
Kendini atıyor resim. Geçen günlerde süs köpeği ile resim atmıştı ama o olmaz atalı 2 gün oldu öyle. Arada da araba videosu atıyor bu şekilde..
Ben de bu kopekten almak istiyorum çok tatlı cinsi ne acaba ya da bakımı nasıl diye sorup ortak bir ilgi alanı oluşturabilirsiniz
Teşekkür ederim de bu olmaz yinede sağol
Telefondan yeşil ışığı buluyorsun sonra feneri açıyorsun gözüne tutuyorsun oğlanın
Ya yardım ett bee 😁😂
Şu çocukla artık sevgili olsaydın be 😂
Hayırlısı 😂
Biyerlere davet etmeni öneririm, yürüyüş, kahve falan filan SEN BENDEN BÜYÜKSÜN YA DAHA IYI BILIRSIN
Olabilir güzel fikir ama ondan hic böyle bir teklif gelmedi ya nasıl olur bilmiyorum ki.. ne yazacağım bi gün kahve içelim birlikte mi?
Yürüyüş de iyi olurdu aslında 😄😊
Nerede yaşıyordun reis
İstanbul reis noldu
Hangi semt
Hayırdır bize mi gelcen 😂
İyi fikir aslında
Cimcim atarım, bakarım hissediyor mu..
Ya yardımcı ol düzgün cevap ver yaa
Peki. Çok basit ve klasik bir taktik var. Kağıda telegram veya sosyal medya adresinin birini yaz. Yan hesabın da olabilir. Önüne bırak geçerken araya kimseyi koyma. Görüşebiliriz yazabilirsin altına. Uzaklaş sonra. O seni ekler heralde, eklemezse zaten sandığın gibi bir şey yoktur, dalga yapıyor da olabilir. Yazı sana ait gibi olmasın, başkaları görmesin senin açından daha iyi olur. Uzaktan rahat görüşürsünüz, buluşmayı ayarlarsanız da cevrenizden uzak bir yerde olsun önce. Sanırım o şekilde rahat hisseder beyefendi için neler yapıyorum hay Allahm..
Sosyal medyadan birbirimizde ekliyiz zaten ben bir sonraki aşamayi sordum? Ne yapabilirim?
Ekliysen yaz görüş, bana ilgin var mı sence diye sosyal medyadan da sorabilirsin.
Varsa veya olursa söyler sormak saçma..
Kız olarak yeşil ışık yakmaktan bahsetmişsin. Normal sohbete başla sosyalden belki kendi acılır diyalog olursa. Açılmazsa ve halen eminsen sorman doğal neden saçma olsun.
Sohbet etmeye calistigimda da olmadi o devamini getirmiyo bende cabalamiyorum daha hic uzun sohbet etmedik biz onunla bu yuzden normal bi sekilde yazarsam yine aynisini yapar pişman olurum diye aklima geliyo
Devamını getirmiyorsa sandığın kadar bir hissi yoktur bence. Öyle olsa dayanabilecek veya utanmanın arkasına saklanabilir bir hemcinsimi tanımıyorum doğrusu. Öyleyse de tercihlerini bilmiyor demektir ayıptır söylemesi.
Belkide, haklısın
bi kahve içelim mi derim
Ben kız olarak ne yapabilirim?
sen ona direk çıkma teklfii etmiceksin ama gidip normal konuş ve sana alışsın cesaret bulacaktır
Arada sırada normal konuşuyoruz zaten sosyal medyadan ekledi arada ben yazıyorum arada o. En son o yazdi işte..
sanal mı yakın mesafe mi
Okuldan tanıyorum sanal sayılır ama evlerimiz yakın
Gülümse, göz kırp
Sanalda konuşuyoruz sadece.. Ona gore fikir verir misin?
Emoji olarak bunları kullan
Gülümsemeyi birbirimize devamlı atarız zaten
Sanaldan açılmamak da nedir
Her şeyi yaz Kitap yaz
Normalde de tanıyoruz birbirimizi
Pekala işte, sanalda yazmak yine de kolaydır Risksiz büyük kazanılmaz
Belki kaybetmekten korkuyordur..
Sen harekete geç... Kazanmadığını kaybedemezsin...
Ben sadece ona adım atmak istiyorum ama ne yapabilirim aklıma bişey gelmiyo
Konuş işte, sence bizden mutlu bir evlilik doğar mı, diye sor
Ahaha çocuk beni arkadaşı olarak görüyo be 😂
Bilemezsin gizli niyetleri, açığa çıkar
Hayırlısı 🙂
yavşa
Dalga geçme de yardim et 😁
dalga geçtiğimi kim söyledi
sen açıl
Peki ne yaziyim o zaman?
yüzyüze çağır ve açıl
Açılacak bi duygum yok dedim ya