Birbirimizi seviyoruz ama mutlu değiliz...

Sevgilimle 8 aydır cıkıyoruz fakat ilk baslarda ben ona karsı bir sey hissetmiyordum kötü davranıyordum aradan 2 ay gectikten sonra sevmeye basladım cok baglandım mutluyuz ama sürekli benim ona kötü davrandığın zamanları hatrlatıp ayrılık konusması gibi birsey yapıyor. Dünde sen bana bunları yapıyodun ben ne yasadıysam sende onu yasıycaksın dedi. Ne yapmak istediğini bilmiyorum sevdiğine eminim ama niye intikam almak istiyor yada seven biri sevgilisinden intikam almayı düşünür mü? Düşüncelerinizi söyler misiniz lütfen :(
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimle 8aydır cıkıyoruz fakat ilk baslarda ben ona karsı bir sey hissetmiyordum kötü davranıyordum aradan 2 ay gectikten sonra sevmeye basladım cok baglandım mutluyuz ama sürekli benim ona kötü davrandığın zamanları hatrlatıp ayrılık konusması gibi birsey yapıyor. Dünde sen bana bunları yapıyodun ben ne yasadıysam sende onu yasıycaksın dedi. Ne yapmak istediğini bilmiyorum sevdiğine eminim ama niye intikam almak istiyor yada seven biri sevgilisinden intikam almayı düşünür mü?
Birbirimizi seviyoruz ama mutlu değiliz...