İş arkadaşım ile yakınlaştım, erkek arkadaşıma anlatmalı mıyım?

Yargılayacak olanlar mümkünse yorum yapıp canımı sıkmasın. Ben bir cafede çalışıyorum 2 senedir. Evimde ttnet kullanıyorum. Sürekli İnternet gidiyor, Türk Telekoma defalarca telefon açtım ekip göndereceğiz deyip durdular. İş yerinde ki bir arkadaşım var o ben anlıyorum, istersen yardımcı olayım dedi evime getirdim. Sonra bu yapamadı, benlik değil alt yapı kaynaklı dedi. Neyse bişey içer misin dedim. Soğuk bişey varsa dedi alayım dedi. Fanta doldurdum geldim. Güldü bira vs yokmu dedi. Var ama ramazan ayındayız dedim olsun dedi. Birer tane bira içtik. Sonra ben 2. yi açtım. Sonra buda 2. yi açtı. Sonra uzansam olur mu dedi olur dedim geldi dizime yattı. Kalkar mısın dedim kalkmadı. Sonra karnımı öptü. Sonrasında bilmiyorum ne olduysa biraz yakınlaştık ileri gitmedik. Yani ortalama 20 saniye öpüstük kucağına aldı hepsi bu kadar zaten hemen geri kalktım yaptığımın yanlış olduğunu anladım. Erkek arkadaşımın bundan haberi yok öğrense ayrılır biliyorum onu kaybetmek istemiyorum. Ama söylemeyincede vicdanım rahat değil. Nasıl bir yol izlemem lazım?
İş arkadaşım ile yakınlaştım, erkek arkadaşıma anlatmalı mıyım?