Aşk İlişkileri Türkiyenin en Kiskanc Erkekleri hangi Bölgede ( Yörede ) ? kader123321 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce Türkiyenin en Kiskanc Erkegi hangi yöreden oluyor?Baslasin Ankeet Güncellemeler+1 yıl Yani cidden Bölge ve Yöre olarak hangileri? Güncellemeler+1 yıl Genelde Dogu ve Karadeniz sürekli cikiyor? Sizce hangisi daha cok? Türkiyenin en Kiskanc Erkekleri hangi Bölgede ( Yörede ) ? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kişisel ozelliklerimiz göre yorelere dagilmadik bcm 0 2 Yorumla kader123321 +1 yıl Yörenin de önemi vardir az veya cok Yorumla tamambuson +1 yıl Yok kanka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkekler kıskanç değil birer sapiklar en sapıklarda İzmirde 0 2 Yorumla kader123321 +1 yıl Yok Artik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bence Karadeniz. Trabzon olabilir 0 25 Yorumla kader123321 +1 yıl TRABZON mu yani o kadarlar mi asiri yani 🤦♀️ Yorumla müzisyen1i +1 yıl AŞŞIRI Yorumla kader123321 +1 yıl 😫 Nedeeeen hangi konularda en cook peki mesela cidden merak ediyorum Yorumla müzisyen1i +1 yıl Çağdışı bir yer orası ve Karadeniz. Fazla muhafazakar oluyorlar. Haliyle elde ettiği şeyi, özellikle eşlerini çok kısıtlarlar. Bazı istisnalar da vardır tabi. Yorumla kader123321 +1 yıl Himm o kadar yani :(( baska Huylari falan nasil olur mesela Yorumla müzisyen1i +1 yıl Dik kafalılar. Sinirliler. Yorumla kader123321 +1 yıl inatcilik Yorumla müzisyen1i +1 yıl Ooo fazlasıyla. Hep onlar haklıdır Yorumla kader123321 +1 yıl Peki Tonya hakkinda bilginiz var mi Yorumla müzisyen1i +1 yıl Tonya? Yorumla kader123321 +1 yıl Trabzonun ilcesi Yorumla müzisyen1i +1 yıl Hayır bilmiyorum Yorumla kader123321 +1 yıl Peki Trabzonlu Erkek begendi Kiz icin inat eder mi mesela onu elde edene kadar falan Yorumla müzisyen1i +1 yıl Sanmam. O konuda inat değil bu. Kişisel inat o Yorumla kader123321 +1 yıl Okey en cok hangi olaylari Kiskanirlar peki Yorumla müzisyen1i +1 yıl Birlikte hatunuyla gezerken daha çok başkasının ona bakıp bakmamasıyla ilgilenirler. O derece bi kıskançlık Yorumla kader123321 +1 yıl Hadi yaa gercekten mi Giyimlerine de karisirlar Aksam Kiz kiza cikmalarina falan da kesin Yorumla müzisyen1i +1 yıl Evet tam olarak ona da karışırlar kısıtlarlar Yorumla kader123321 +1 yıl Kiz Arkdasim bizle eskisi gibi cikamiyor Sevgilisi Trabzonlu:(((( Yorumla müzisyen1i +1 yıl Üzüldüm hanımefendi Yorumla kader123321 +1 yıl Hele ben nasil üzülüyorum kendisi en yakin Arkadasim sonucta bitanesi zaten 2 sene önce Evlendi Trabzonluyla :( Yorumla müzisyen1i +1 yıl Tüh hayatları kaymış Yorumla kader123321 +1 yıl Hepsi mi bu kadar Kiskanc olur 🤦♀️ Nedense öyle iste Yorumla müzisyen1i +1 yıl Genlerine işlemiş 😅 Yorumla kader123321 +1 yıl Pes yaa !! Yorumla
pinkiepunk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Kıskanç demeyelim özgüvensizlik diyelim 🤭 1 2 Yorumla kader123321 +1 yıl 😊 Peki sizce neresi Yorumla pinkiepunk +1 yıl Belli bir bölge diyemeyeceğim ne söylesem yalan olur :) Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Yöreden değilde muhafazakarlığa bağlı bu biraz. 0 1 Yorumla kader123321 +1 yıl Dogrudur da yöre olarak merak ettim Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karadeniz ve Doğu 1 1 Yorumla kader123321 +1 yıl Bencede kesiiiin Yorumla
yamahaR6r Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Siyah passatı olanlar 0 3 Yorumla kader123321 +1 yıl Ne alaka :) Yorumla yamahaR6r +1 yıl Doğuluların çok büyük kısmında siyah pasta var çünkü Yorumla kader123321 +1 yıl 😅 Yorumla
1prensannesiii Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Karadeniz 0 2 Yorumla 1prensannesiii +1 yıl Komple Yorumla kader123321 +1 yıl Cidden mi Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yöre farketmez 0 4 Yorumla kader123321 +1 yıl Fark ediyor az cok Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Kısıtlayıcı olmak kızı eve hapsetmek kıskançlık değil saplantıdır. Normal kıskançlık ya sevgi olan her yerde vardır Yorumla kader123321 +1 yıl 🤔👍 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Siz hangi yöredesiniz Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bizde olmalı doğu 0 1 Yorumla kader123321 +1 yıl Himm Yorumla
evliseverr0661 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl doğuda 0 6 Yorumla kader123321 +1 yıl Sasirmadim Yorumla evliseverr0661 +1 yıl en çok aldatmada orada Yorumla kader123321 +1 yıl :( Yorumla evliseverr0661 +1 yıl sen nerelisin Yorumla kader123321 +1 yıl Sivas 58 Yorumla evliseverr0661 +1 yıl evlimsin Yorumla
Ogulmurat57 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Trabzon sence 0 9 Yorumla kader123321 +1 yıl 😫🤦♀️ Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Noldu Yorumla kader123321 +1 yıl Peki niyeeee en cok orasi merak ediyorum ve en Kiskandiklari ne oluyor mesela Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Tartısalım onu Yorumla kader123321 +1 yıl Cidden merak ediyorum Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Yazılmıo Yorumla kader123321 +1 yıl Niye? Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Bilmem benj sey etmıon Yorumla kader123321 +1 yıl Pardon anlamadim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kişisel ozelliklerimiz göre yorelere dagilmadik bcm
Yörenin de önemi vardir az veya cok
Yok kanka
Erkekler kıskanç değil birer sapiklar en sapıklarda İzmirde
Yok Artik
Ciddiyim
Bence Karadeniz. Trabzon olabilir
TRABZON mu yani o kadarlar mi asiri yani 🤦♀️
AŞŞIRI
😫 Nedeeeen hangi konularda en cook peki mesela cidden merak ediyorum
Çağdışı bir yer orası ve Karadeniz. Fazla muhafazakar oluyorlar. Haliyle elde ettiği şeyi, özellikle eşlerini çok kısıtlarlar. Bazı istisnalar da vardır tabi.
Himm o kadar yani :(( baska Huylari falan nasil olur mesela
Dik kafalılar. Sinirliler.
inatcilik
Ooo fazlasıyla. Hep onlar haklıdır
Peki Tonya hakkinda bilginiz var mi
Tonya?
Trabzonun ilcesi
Hayır bilmiyorum
Peki Trabzonlu Erkek begendi Kiz icin inat eder mi mesela onu elde edene kadar falan
Sanmam. O konuda inat değil bu. Kişisel inat o
Okey en cok hangi olaylari Kiskanirlar peki
Birlikte hatunuyla gezerken daha çok başkasının ona bakıp bakmamasıyla ilgilenirler. O derece bi kıskançlık
Hadi yaa gercekten mi
Giyimlerine de karisirlar Aksam Kiz kiza cikmalarina falan da kesin
Evet tam olarak ona da karışırlar kısıtlarlar
Kiz Arkdasim bizle eskisi gibi cikamiyor Sevgilisi Trabzonlu:((((
Üzüldüm hanımefendi
Hele ben nasil üzülüyorum kendisi en yakin Arkadasim sonucta bitanesi zaten 2 sene önce Evlendi Trabzonluyla :(
Tüh hayatları kaymış
Hepsi mi bu kadar Kiskanc olur 🤦♀️ Nedense öyle iste
Genlerine işlemiş 😅
Pes yaa !!
Kıskanç demeyelim özgüvensizlik diyelim 🤭
😊 Peki sizce neresi
Belli bir bölge diyemeyeceğim ne söylesem yalan olur :)
Yöreden değilde muhafazakarlığa bağlı bu biraz.
Dogrudur da yöre olarak merak ettim
Karadeniz ve Doğu
Bencede kesiiiin
Siyah passatı olanlar
Ne alaka :)
Doğuluların çok büyük kısmında siyah pasta var çünkü
😅
Karadeniz
Komple
Cidden mi
Yöre farketmez
Fark ediyor az cok
Kısıtlayıcı olmak kızı eve hapsetmek kıskançlık değil saplantıdır. Normal kıskançlık ya sevgi olan her yerde vardır
🤔👍
Siz hangi yöredesiniz
Bizde olmalı doğu
Himm
Ankara
doğuda
Sasirmadim
en çok aldatmada orada
:(
sen nerelisin
Sivas 58
evlimsin