aşık olduğunuz birine nasıl davranırsınız saçmalar mısınız mesela nasıl bir duygu :D
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hiç aşık olmadım aşkın tanımı nedir tam belirleyemedim kafamda hiç bir zaman ama hep benimle vakit geçirmek isteyen birini isterdim onunlayken güleyim hiç bir şey yapmasak da sıkılmadığım birini isterdim. Sizi hiç geleyim 5 dk göreyim diyecek kadar sevdiler mi? bana hiç öyle diyen olmadı... şimdi diyeceksiniz olmasa da olur ama insan bazen ihtiyaç duyuyor. Arkadaşlıklar hep sürer ama bir insanla birliktelik kurmak güzel bir his bunu hiç tadamadım hep bunun boşluğu var içimde isterdim ki beni merak etsin üstüme varsın sorunlarımızı beraber çözelim aslında zor bir şey değil fakat insanların içi belirsizliklerle dolu insanları tanıyamaz güvenemez oldum. Hayatınız da yol arkadaşınızı bulmanız dileğiyle...
Ya bence daha önce aşık olduk dediklerimiz aşk değildi sadece öyle sandık bana göre gerçek aşkımız bir tane ve ömür boyu sürücek olan oda maalesef daha karşıma çıkmadı 😔
Henüz olmadık ama olmaya yakın. Aşk nasıl bir gözün kapalı yürüyorsun önünde ne olacağını bilmeden yolun bahçeye de çıkabilir, rutubet sinmiş bir eve de.
ben normalde aşka inanmazdım ve aşk ile ilgili konuşanlara ergen derdim çünkü herkes vakit geçirmek için sevgili yapıyordu ve topluma hava atmak amacı ile ilişki yaşıyorlardı.
sonra bir gün onu tanıdım idol olarak gördüğüm birine çok benziyordu benimde bu çok ilgimi çekmişti onu araştırmaya başladım ve araştırmaya başladıkça çok garip şeyler hissettim şu an 2 yıldır plotoniğim onu sosyal medyada, dışarıda gördüğümde göğsüm sıkışıyor ve stersleniyorum (streslendiğimde vücudumun çeşitli yerlerine zarar veririm).
ama sorun şu ki onun sevdiği biri var ama hala ondan vazgeçmeye niyetim yok çünkü ben bu hissi hayatımda hiç yaşamadım ve birdaha onsuz yaşayamayacak mışım gibi geliyor.
Cevap
14Cevap
Tam bir aptala dönmüştüm
saçma sapan hareketler
birdaha düşünmüyorum duygularımı dizginleyeceğim
Yeppp oldum. Onun sayesinde kendimi tanıdım ve kusurlarımı görüp kapatmama yardımcı oldu. O her şey her şeyyyy 💛 beybiiii 😄
Dünyanın toz pembe göründüğü, hayatının renklendigi, kalbinin tüm yollarını açıldığı durum, kısası dünyana bahar geldiği durumdur
Evet oldum en olmaması gereken kişilerden birisine sonuç hayal kırıklığı 😪
Saçmalamak nedir? Bazen duygularımıza kapılabiliriz bu normal bir şey ama saçmalamak çok daha kötü.
Mucizeyi yaşadım tabiki oldum sinirle onu da erkek yaptı
İki kişiyi sevdim
Biriyle evlendim diğeri baskasıyla evlendi
Konu benim için orada kapandı
Aşk mıydı bilmiyorum ama sadece bir kişiye karşı değişik hislerim oldu ama o da olmadı yani tam olarak aşk kavramını yaşamadım ve o hisler uzak geliyo
Daha önce sevgilim olmuştu ama ayrılınca gerçekten aşık olmadığımı anladığım kişilerdi. Gerçekten aşık olmak bambaşkaymış..
hayır sadece daha ergenliğimin zirvesindeyken okulun yarısına aşık olduğumu varsaymıştım
Aşık olduğumu düşündüm meğerse sevgi eksikliğiymiş.
evet aşık oldum. onu her gördüğümde elim ayağıma dolaşırdı. platonik aşktı ama :)
Oldum ama kalbimi yırtıp çöpe attılar
Olmadım ama olmak isterdim
Olmadım sanırım emin değilim 😂
Eminim ki her insan bir kere bile olsa aşık oluyor
Hiç sevgilim olmadı ki
Aşk değilde hoşlandıklarım oldu
Evet, oldum. Sacmaladigimda oldu.
Aşık olmak anlaşılmaz.
Oldum geçmiş yıllarda
Bu hayatta aşık olmak çok zor
Oldum gibi ama kısa sürdü ne yazık..
Düsündügümdende fazla.