Ben ayrılık bahanesi hiç yaşamadım çok ilişkim olmadı çünkü. Tek sefer ilişkim oldu onda da ben ayrıldım. Ayrılmak istedim. Etrafıma bakınca bir arkadaşım sevgilisine sen benden daha iyilerine layıksın deyip ayrılmak istemişti. Ne çok gülmüştüm ama insan nasıl böyle bir şey der sevgilisine. Tamam ayrılmak istiyorsun mantıklı bahane bul bu ne 😄
Bir defa ayrılık yaşadım. Onda da duyduğum bahane; ben çok iyi bir insanmışım, daha iyilerine layıkmışım... Yeterince saçma bir bahane bence. Gerçi sonra barışmıştık, tekrar ayrıldı. Onda verdiği bahane bir öncekine göre daha az saçmaydı. O yüzden onun ne olduğunu söylemeye gerek yok.
Flört ve sevgili döneminde askılı ve mini giyen bir kız vardı. Anlaştı çift, iki sene sonunda evlilik kararı aldılar. İstendi, nişan yapıldı, düğün alışverişi sırasında kız yine mini elbise beğenince Kadir abimiz giyemezsin, karım olacaksın demiş.
Zaten kız buna afedersin karılık yapıyordu, sadece imza kalmıştı.. Saçma
Erkekleri anlamak çok güç. Ya da genelleme yapmayalım. Şöyle diyelim. İnsanlar iki yüzlü. İş ciddiye binince yaptıkları davranışlar da ciddiye biniyor.
Gitmek isteyene bahane çok:gözünün üstünde kaşın var. Örnek verecek ve çok saçma göreceğim bir bahaneye rastlamadım :. Tamamen sevmemekle ilgili. Seven kişi o insan olmadan yapamaz. :D
Onun parasinı degil kendi paramı yemem neymis her gittigimiz yerde o ödeme yapcakmis ben sadece gezcekmisim iyi de sen canım misin ben oyle carcur ediyim diye mi saatlerce calisip kazaniyosun dedigimde senin isin yemek dedi (kadinlarin sadece para yemek icin birlikte olunabiilicegini dusunuyomus bu zamana kadar bu sekilde kullanilmis tabi insan gelince karsisina sasirdi garibim)
Arkadaşımı İzmirde okuyan sevgilisi “üniversite hayatını yaşamak istiyorum “diyerek terk etmişti. Kız nasıl ah ettiyse okullar pandemi yüzünden kapandı sonra.