tercihiniz hangisi olur.
yani beğeninizleriniz içinde minyon tipli kadın mı yoksa tam tersimi. hani bunun için bir hayvan ismi kullanılır ben buraya yazmak istemedim
yani beğeninizleriniz içinde minyon tipli kadın mı yoksa tam tersimi. hani bunun için bir hayvan ismi kullanılır ben buraya yazmak istemedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Size farkediyomu ki nefes aliyosan karsicinssen tamamdir zaten sirsak yemegin salcalisi kadinin kalcalisi dersiniz bakmadiginiz kisi yok nefes aliyosak
bütün erkekler için mi böyle düşünüyosunuz. bazı kadınlar var erkeğin her bakışından anlam çıkartıyor
Yok tabi okadarda degil ama genel olrak cogunluk bazinda oyle yalanmi artik hemcinslerim bile oyleki ben bunu da soyleyip savunuyom egri oturup dogru konusmak lazim simdi yalanin kimseye bi faydasi yok
bazı kız arkadaşların şunu söylüyor "öyle kızlar varki dönüp bakıyorum süzüyorum kızı erkekler ne yapsın"
ya erkeğin bakıp bakmaması onun karakterini gösterir ya da güvenirliliğini vs. ama erkeklerin doğasında vardır evet.
ama bazı erkekler de bu durumdan korkar. örneğin ben. kadınların çok oldugu ortamları tercih etmiyorum. en son kpss kursuna gittim sınıfta 14 kız benle beraber 2 erkek vardı sınıf değiştim. korkum şu ki yanliş anlaşilmak
Biliyorum zaten burada bazi yorumlara da yazdim bunu bazilarina ben bile bakiyom kaldiki erkek kadin birbirimizin dikkatini en cok ceken sey ve varliklariz bu dunyada demi boyleyken bile biz bile bazi hemcinslerimize bakiyoz yani sizi anlayabiliyom dediginizi bakmamak gercekten irade istiyo cevremdeki aile bireylerindeki erkeklerden bile duyuyom bunu sizi kutlarim eger oyleyseniz bazi arkadaslarim vardi cevremden oyle sirf yanlis anlasilmamak icin kizlara bakmamak icin kafasini one egip yuruyen gercekten helal olsun diyorum buyuk irade ve bulunmaz edep bu zamanda
bu edepten mi yoksa korkudan mı bilmem
Dogru cevap kisinin edebinden ve Allah korkusundan
hmm ikisi de
Vücut hattım şekilli ama yüzüm minyon yasimdan biraz genç gosteriyorum kabul mu bu hshshshs
uzun boylu şekilliden kasıt biraz farklı tabiri anlatmak istedim. bazıları normalinden fazla oluyor bundan bahsettim. sen öyle misin
Yo boyum tr ortalamasi
Kim Kardashian ile İnna
karşılaştırılması gibi düşünebilirsin. erkekler en çok hangisini tercih eder acaba
Miranda kerr tercih ederler tabi bulabilirlerse hshshs. Sence kertenkeleye tecavüz eden bu ortadogudan hallice tiplemeler kadın ayırt eder mi
bütün erkekler öyle mi. ben değilim mesela
Genel konuştum
siz kadınlar erkeklere genlde böyle mibakıyosunuz. yani bir önyargı olarak. acaba bu erkekde "nefes alsın yeter" cinsten mi diye
Güzelse her türlü severim
yarketmez mi diyosun
Boyu uzun kısa ne fark eder
Kısaları abartmayın abi ya djdjd
kısaları abartmayın derken anlayamadım
İkincisi
Minyon.
sence
benim boyum 1.90 o yüzden minyon bana göre değil
hmm.. en az kaç?
1.80
Ben 165 im sevgilim 187 çok yakışıyoruz valla belkide o iri ben zayıf olduğum için çok kısa durmuyorumdur 😅
Uzun boylu kızlar
en az 170 iyi olur kız için bence de
@engnnnnlyda 1.85 olur mu
ben 180'im, benden uzun olmasını isterim
Minyon tipli