Arkadaş ortamına dikkat etmesi gerekiyor. Artık onu aşağılara çekecek ya da yoldan çıkaracak arkadaşlarını silmesi gerekiyor. Yoksa bu iş yürümez. <3 :) - Evlilik çok önemli ve dişinin evini güzelce kurması için eşinin yardım etmesidir. Dişi evi toparlar. Erkekse gücü temsil eder. - Bu iki madde yuvayı büyük bir saygı çerçevesinde ayakta tutar. Dişi yuvasını toparladıkça Erkek yuvaya sahip çıkmalıdır. Eğer erkek yuvaya sahip çıkamazsa, evin duvarları çatırdamaya başlar. <3 :) Yavrularınız için, hayatınız için, kendiniz için hayatınızın temellerini sevdiğiniz insanla doğru atın. Eşiniz aynı zamanda sizin karakterinizi yansıtacaktır.
Eski ilişkilerimi bir gözden geçirdim de en son ilişkim 3 yıllıktı. Ondan sonra da ciddi ilişkim oldu diyemem. Eskisini baz alırsak çok umursamazdı. Beni çıldırtacak derecede rahattı😅 3 yıl nasıl sürdü orasına hala inanamıyorum. Kaostan besleniyorduk sanırım.
arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemesi doğaldır bu sebeple böyle bir şeyden aramız bozulmaz ama benden habersiz karşı cins arkadaşlarıyla bir şey yapmasını istemem çünkü erkekler böyle şeyleri anlamıyor genel olarak, bazı arkadaş dedikleri insanlar aslında onlara asılıyor oluyor. o yüzden böyle buluşmaları benden habersiz yapması hoşuma gitmez
Öncelikleri sırasında gerilere düşersem benim için o işin anlamı yok. Kendimi önemli ve değerli hissetmem gerekir. Eğer bunları hissetmeyeceksem orada kalmamın da anlamı yok zaten.