Anneci erkekler?

sevgilim sevgililer gününde bana bir defter hazırlamış ve yanında kolye küpe takımı almıştı. Hediyeyi verirken dedi ki sana başka kolye almıştım ama annem onu çok beğendi ısrarla vermedi dedi. Sevgilimde demiş ki o zaman anne sen git başka bişey al madem yerine anneside kendi yaşına uygun bişey almış bana. Sevgilimin aldığı kolyede bana daha önce instadan atıp bunu sana alıcam çok beğendim dediği kolye bende bozuldum ama bişey demedim o an bozulmasın diye. Sonradan konusu açılınca söyledim. Bence hoş değil diye sonuçta bana alınmış ve annesi böyle yapıyor. o da dedi önemli olan yaptığım defterdi kolye değil o yanına boş kalmasın diye alınmış birşeydi. Sen bana ayıp ediyorsun annem haklı burada sen suçlusun dedi. Hediyeye böyle şey söylenmez sana özel yaptığım defteri alsaydı o zaman tamam derdim dedi. Bende dedim annen diye savunma doğru yanlışı gör ileride bişey olunca sen beni ezdirirsin dedim ölye bişey yok dedi beni suçladı. bende dedim istersek evli olalım kabul etmiycem böyle bişeyi diye. Ondan önce sen annecisin deyince annem ne derse haklıdır doğrudur dedi sonradan sen öyle söyledin diye dalga geçtiğin için dedim diyor. Bnede kabul etmeyeceğim deyince sen ayrılmak istiyorsun dedi dedim ben öyle bşey demedim bu demek oluyor dedi ve ayrıldık 2 gündür de yazmıyor. Sizce kim haklı?
Anneci erkekler?