26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, hani derler ya eli eline değmemiş bende öyle birini istiyorum eli kız eline dahi değmemiş utanma duygusu olan, merhametli ve sadık umarım imkansızı beklemiyorumdur🤷🏻♀️😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl6 7 yıl daha beklerseniz ben öyle olabilirim sanırım. 😅 Bulunur fakat çok zor onunla da uyuşacak mısınız bunlar sıkıntı. Benim sorumda sorduğum gibi mesela. 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılHer şekilde sıkıntı böyle devam öyleyse 🤷🏻♀️😅
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun bence öyle tanıdığım çocuklar var hatta bayağı yakışıklılar da sadece utangaçlar bir de p*c değiller o yüzden tercih edilmiyorlar o yüzden geneli kariyerine bakıyor
00 Yorumla
+1 yılhahaha sen bir rahip arıyorsun, papaz arıyorsun, keşiş arıyorsun. bulursun.
15 Yorumla
Soran+1 yılAhaha umarım 😅
- +1 yıl
bak oradan papazın biri beni eksilemiş.
birazdan şarapla beni vaftiz etmeye gelecek :d
Soran+1 yılYolla bana 😂
- +1 yıl
teşekkürler umarim bir rahip çikar 😅
+1 yılZor ya onun gibi bir erkek bulmak ama neden olmasın belki de senin nasibinde olan birisi seni bekleyip duruyordur bir yerlerde
14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 🌺
- +1 yıl
O benim işte
- +1 yıl
Teşekkürler EÌG için 😍
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
75Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Merhametli sagdik duygulu ve caliskan bu mumkun ama 30 yasinda kimseyle ufak tefekte olsa bi sevgili olmamis biri oldukca zor bea umarim yalan soyleyen okuzun biri cikmaz karsina neyse dogruyu soylesinde sonradan duymak cok yikici
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Yanlış istekte bulunuyorsun ama
Belirli bir yaşın üstünde olupta eli kız eline deymediyse libidosu aşırı düşüktür
Evlendikten sonra sana bile dokunmaz. Ayda 1 falan seks yaparsınız en fazla08 Yorumla
Soran+1 yılEvliliği seks yapmaktan ibaret sayan sizin zihniyetinizde ki insanlar için haklı bir savunma saygı duyarım
Soran+1 yılİsteyen o potansiyeli olan her adam bulur bence
Soran+1 yılİnsan geçmişini gizleyemez, ha o kadar gizleyebilen "profesyonel" biriyle de işim olmaz
Soran+1 yılVarsın bu masumane duygularla yanalım aksi şekilde yanmayı tercih etmem 😅 teşekkür ederim ✌️
28 yaşında, bakir bir erkek olarak zor zor. İstanbul Fatih taraflarında gezersen imanlı ve bu dediğin şekilde bulabilirsin. Gerçi ben Fatihte oturmuyorum da neyse klnu ben değilim 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ara ara belki bulursun :) bulsan da begenmessin. eline kiz degmemesi icin bazi seyler olmasi laizm cirkin, asosyal, sosyopat veys itici karakter , uyumsuz vs
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim kız arkadaşım olmadı hiçbir kızla da yakınlaşmadım hiçbir kızla buluşmadım çıkmadım bile elim kız eline değmedi bence böyle olan çok vardır bulunur diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTıp okuyorum yüzde 70 80 öyle fakültedeki erkeklerin hem de çekingenler biraz, sakin efendi, yardımsever, gözlüklü😅 gerçi ister misin öylesini bilemem
19 Yorumla
Soran+1 yılBence biriyle beni tanıştırmalısın 😅
Cevap sahibi+1 yılÇapa Tıpta böyle yani diğerlerini bilmem 😂
Soran+1 yılİşleri zor belki de vakit bulamadıklarından olabilir evet
Cevap sahibi+1 yılYaş aralığı 18 24 felan bi de sen 26 mışsın olur mu ki 😂
Soran+1 yılAşkın yaşı yoktur 😂 Şey olabilir tekrara kalmış ya da master yapan falan birileri🤔 ahahha şansımı denemiştim sadece 😂
Cevap sahibi+1 yılZaten bitiren de ya amerikaya ya almanyaya ingiltereye felan gidiyo çok durmuyo genelde 5 6 sınıfta fakültede tanışıp evlenip beraber gidiyolar işte bazılarının liseden sevgilisi var ama o yüzde yüz 20 lik kesimin😄
Soran+1 yılTıp okumalıydım ama işte ah ahh😂😂
Cevap sahibi+1 yılbenim de flörtlerim var takiliyorum şimdilik bakalım 😄
- +1 yıl
Istemezsiniz öylesini, benim gibi it puşt olanlar sevilir yeahh😂😎😈
Ben sadece el tutum öpme sarılma falan yok :) yeterince temiz bnce 🤗😂 daha iyilerine kayığım ahah
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Allah gönlü muradina göre hayirlisini versin insallah.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 🌺
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben burdayimm
kiz ne demek ne anlama geliyor ben bilmiyorum 😂😂06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da olmasın be 😂😂
Soran+1 yılTürkçe özürlüsü olsun demedim afedersiniz 🤷🏻♀️😂
Soran+1 yılAlmanya'ya sevgiler selamlar 😅
Var mutlaka eli değmemiş olanı bulmak biraz zor yoksa diğer her şey var birçok kişide. Ama eli değmemiş olanı da var
00 Yorumla
+1 yılYaşıtız, olmadı benim de.
Çevremde de var sürüsüne bereket böyle erkek.
Kız olmasına şaşırdım.04 Yorumla
Soran+1 yılKendi istekleri doğrultusundaysa tebrik etmeli
- +1 yıl
Öyle oldu.
Umarım görüştüğüm ilk insanla evlilik olur, çok şey istiyorum belki ama böyle denk gelmesi çok iyi olurdu.
Soran+1 yılBu zamanda çok şey evet, hayırlısı 🙏🏻
- +1 yıl
Hayırlısı inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Zor biraz ki ayrıca ne alaka fetisin mi var bakierlere :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var 🤦🏻♀️
Soran+1 yılÖnem verilen bu değil zaten🤷🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEli eline değmemiş hariç diğer özellikleri olan birisini bulabilirsinmiz.
00 Yorumla
+1 yılBulursun ama bu ihtimal ülkemizin ekonomisinin düzelmesi ihtimali ile eşit durumda 😃
00 Yorumla
+1 yıl40 yaşındayım daha elim bir kızın eline değmedi ama bir çocuğum var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. benim elime kız eli değmedi
degenler hep patlakti 😁😂00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. Ben öyleyim mesela ama kadınlar gencken vöyle ımsanalra bakmaz nerde haytımı zkn tip var ona gıder yas gecince böyle rkek ararlar
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhaahaha bende 26 yaşındayım bunu görünce ağladım khfjdshdf
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Zeynep Kamil dogum hastanesine git. Orada çok var o istediğin modelden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ederim var arkadaşım kendisi çok iyi çocuk utangaç biri yok hayatında keşke sizi tanıştırsam ya😃
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi tanıştır ibreti aleme örnek olsun nesilleri tükenmek üzere😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurdaki erkeklerin %90'ı her şey yaşamış kişiler oluyor burada hiçbir şey bulamazsın. Ama elbette gerçek hayatta senin gibi düşünen erkekler var
03 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten burada aramak akıl işi değil
- +1 yıl
Buradaki erkekler abaza, kızlarda yollu.
+1 yılKendin gibi bi m4l bekliyosun yani hahaha iyiymiş
bulursun m4l çok00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamuslu erkek arıyorsun yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılUzaya çıkan türkiyenin uzaya çıkamaması gibi bir durum bu Yani imkansız bişey istiyosun
00 Yorumla Bende kız verisyonuyum kendim gibi birni bulamadım erkekler çok yalancı bana hep yalan söylediler yemesi bomlar kalmamış ergenlikte neler yapiorlar sen sakmasjm öyle bir ekrke yok dünya gelmedi kendjen gel inanma sakın millete cok kandiryorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Ben varım ama şimdilik
+1 yılBir kere eline kız eli değmediyse tadını bilmez ve hevessiz gergin olur ve dağda yasamıyoruz nasıl böyle yabani olalım yalnızız çok hoşlanmasak bile flört ediyoruz saçma bir soru
010 Yorumla
Soran+1 yılBen sana saçma bir insan diyor muyum? Her insan kendi düşünceleriyle var
- +1 yıl
Hatalı düşünüyorsun bence ve bunu yapan gizler ki hiç anlamassın
Soran+1 yılBunu yapan bir şekilde kendini belli eder emin ol
- +1 yıl
Mümkün değil anlayamazsın
Soran+1 yılÖyle insanlar kendilerini ele verirler mutlaka
- +1 yıl
Nasıl verecek ki benim ne yaşadığımı nasıl anlayacaksın
- +1 yıl
Sizde zar var affedersin ordan bir ihtimal başka şeyler yaşayanı da biz anlamayız
Soran+1 yılYani bu kadar şey yazılmış edilmiş bunu "zar" konusuna indirgemen👏👏
- +1 yıl
Yanlış anlıyorsun bunu kimse anlayamaz diyorum hayatım
- +1 yıl
Öyle birisi olur seni mutsuz eder hayırlısı önemli değil mi. Erkekte bakirlik aramak tuhaf geliyor
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. İmkansıza yakın sende yelken açmaya başla az tecrübe olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen varım ama yaşım sana göre büyük gelebilir kızlar çok büyük yaşı olan erkekleri istemiyor genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet benim arkadaşım var hiç olmadı kendisi tip okuyo ilişki vs istemiyorum hayatımda diyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 ne oalcak istemez
+1 yılKız eline değmese ne olur, eli her gün şeyindeyse 😂
00 Yorumla
+1 yılBenimde değmedi şimdiye kadar yaşım 25 tanışalım mı çok mutlu oluruz beni gerçek seven birisini istiyorum
00 YorumlaBiraz zor sanki artık şimdi çocuklar bile sevgili yapıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklardan farkımız olsun madem
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🌺
+1 yılBen varım ama bozcam kendimi. boş ver niye böylesin birşeyler yaşa sen de
00 Yorumlakimse o tarz bir erkeği sevmiyor ancak arkadaş gözüyle bakıyorlar
00 YorumlaDindar biri olabilir bu başka şekilde olacağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBenim degmedi ama kendi tercihim degil kizlar bakmadigi icin mk
00 YorumlaGelir ama öyle erkekler çirkin oluyor hep.
01 Yorumla
Soran+1 yılVarsın çirkin olsun, sadece sana ait olacak bir çirkini senden önce kaç kişiye ait olduğunu bilmediğim bir yakışıklıya tercih ederim
26 yıldır sevgilim olmadı demekte ironi biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle rezil bir çağda inanmamak bunu ironi sanmakta normal tabi anlıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılben ben ahaha benim siram bitchis
00 Yorumla
+1 yılOlur mu olur valla çok dindar aileler var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Biraz imkansız gibi ama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. he bekle bulursun kank bu zamanda hajdmcm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. O çok zor be öyle bı kizda erkekde çok zor bulunur
00 Yorumla
+1 yılSelamlaşırken değidi sadece 👉👈
00 Yorumla
+1 yılTorbadan çinko çıkar tombala çıkmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansızı istiyorsun rast gele.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Sanmıyorum bulabileceğini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılKalmadıki çok zor
00 Yorumla
+1 yılBulursun hala var öyleleri.
00 Yorumla
+1 yılzor ama ümidinizi kaybetmeyin..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😅✌️
Gizli Üye(30-35)+1 yılKolsuzlarla takılacaksın bebeğim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılTam beni tarif etmişsin ama sen uzaktasın
00 Yorumla Efendi erkeği kim napsın bu devirde.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da doğru
+1 yılKesin öylesindir.
Yiyenlere afiyet olsun05 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kötü düşünceli biri ancak kendi kalbindendir kolaylıklar dilerim..
- +1 yıl
Teşekkür ederim buyrun beraber yiyelim
- +1 yıl
+1 yılBen elendim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen devam ediyorum aramaya 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılElbette vardır.
00 Yorumla
+1 yılımkansız degıl
00 YorumlaÇok var
00 YorumlaBulun İnşallah Kaderinde Yazılıysa
00 Yorumla
+1 yılBeni arıyormuşsun
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2022 yılında hala eli kız eline dahi değmemiş bir erkek arıyorum, gelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım