Flörte (erkek) nasıl nezaketten hitap etmeliyiz?

• 2 aylık bir Flörtüz durumdayız kendisi çok ilgili kibar Efendi bir kişiliğe sahip, bana kalbi güzel, gülüşü güzel, prenses gibi çok nazik iltifatlarda bulunuyor ben ona karşı nasıl kelimeler kullanmalıyım, pek öyle canım cicim gibi vıcıklığı sevmem kibar nazik bişiler tesekur amacli fikir önerisinde bulunursanız çok sevinirim🙏🏻 (mesela konuşmalarda fotoğrafı oraya atma, kaldır onu erkekler görür diyor, ben gülüyorum kaldırırım felan demiyorum ama!, dikkat et kendine diyor çok düşünüyor, sahura bile kaldırıyor, pat diye aramıyor müsait olmam ailem olur yanimda diye musait misin arıyım mı diye sorup o şekilde arıyor, sesin ilaç gibi cok etkili diyor... iyi ki tanışmışız diyor bana ilk yazdığında tanışabilir miyiz diye sorduğunda gerek yok demiştim arkadaş olarak demişti istememiştim yine de yine bir sekil tanıştık biraz zor ikna oldum tanışmaya ama en nihayetinde tanıştık iyi ki tanıştık kalbi güzel, güzel bir arkadaşım felan oldu diyor pek de anlam veremedim bana karşı hoşlantılığı var mı?)
Flörte (erkek) nasıl nezaketten hitap etmeliyiz?