Ayrıldığımız halde fotoğraflarımızı silmiyo gel gitli bi konuşmamız var yan yanayken iyi anlaşıyoruz ama uzak mesafe ilişkisi olduğu için gittiğinde ayrıldık
Güncellemeler
+1 yıl
Beni sevip sevmediğini anlamam için ne yapmam gerekiyor
Eski sevgilim hâla fotoğraflarımızı neden silmiyor?
Uzakken her şey ekstra zor olabilir. Bunun için ayrılmamalısınız bence. Eğer uzaktayken bile birbirinize güveniniz tamsa ki çocuk seviyordur fotoğrafları silmediyse bence birbirinizi kaybetmeyin
İlk başlarda hala sevdiği ve kıyamadığı için silmiyor olabilir ya da öylesine tutuyordur bir zamandan sonra siler merak etme hislerinin tamamen bitmesini bekliyordur
Tamamen karakterle alakalı bir şey ben şahsen ayrılsak dahi kıyamazdım silmeye aslında ayrılmanızla da alakalı olabilir kötü ayrılmadıysanız silmemesi normal bir umut besliyor olabilir.
Normal konuşuyor Ya yazdığım zaman ayrılmışız gibi değil sanki ona karşı güzel imalarda bulunduğum zaman gülüyor mesela ama bana karşı hep tedirgin biriyle konuştuğumu zannediyor ondan hariç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Justin bieber da silmedi duruyor hala hshsjsjsja anı diyedir
Uzakken her şey ekstra zor olabilir. Bunun için ayrılmamalısınız bence. Eğer uzaktayken bile birbirinize güveniniz tamsa ki çocuk seviyordur fotoğrafları silmediyse bence birbirinizi kaybetmeyin
Numaramı da silmiyor aynı zamanda
Sapıklık yapmıyor ama değil mi
Demekki silmek istemiyor
İlk başlarda hala sevdiği ve kıyamadığı için silmiyor olabilir ya da öylesine tutuyordur bir zamandan sonra siler merak etme hislerinin tamamen bitmesini bekliyordur
Tamamen karakterle alakalı bir şey ben şahsen ayrılsak dahi kıyamazdım silmeye aslında ayrılmanızla da alakalı olabilir kötü ayrılmadıysanız silmemesi normal bir umut besliyor olabilir.
Farkında değildir belki de
Numaramı da simiyor aynı zamanda
Üstüne düşmüyor ışte gerekte görmüyordur düşünme
Sildirmek istiyorsan sildirtirsin
Silmiyorsa seviyo mudur
Seviyorda olabilir onu geçtim maziyi kimse silmez kolay kolay
Tekrardan nasıl bir Araya gelebilirim onunla
Gönlü var mıydı
Evet ciddi düşünüyorduk bi anda değişti
Bi yolklayalım enişteyi o zaman
:)
Hem geri dönmeye gönlü var mı hemde seni hala istiyor mu anlarız
Nasıl anlıcaz
Buradan anlatıyorum ama uygularsan hem içinde dert olmaz hem sıkıntı olmaz durumu anlarsın
Dinliyorum
Öncelikle hem gururun zedelenmesin bilirsin kızlarda gurur vardır yok ben yazmam der falan ona göre bi cümle kullanıcaz
Su şaatte yazıyorsun ki
'' 23 Nisan cocuk bayramın kutlu olsun
Bilirsin ki sen cocuk gibi kavga edersin bügün 23 Nisan mış sen aklıma geldin... ''
Ya sence ona göndermeli bir şeyler paylaşmalı mıyım
Hem fazla istekli olmadan hem sevip sevmedigini ya da senle bidaha birlikte olmadığını verdigi cevaptan anlarsın hadi bakalım😉😉
Bu göndermenin kralı d
Gönderme yaparsan aha bu hala bana yanık der alttan almaz süründürme politikasını yapabilir
Eger ögrenmek istiyorsan dedigi mi yap kesin sonuç alıcagına eminim.
Yaptım
Sonuçu benimle paylaşırsın bende merak ettim :)
Bide şey dicem ya ayrıldığımız halde numaramı silmiyor
Silmez takip eder ben olsam bende silmem ve ne kadar zaman oldu
1 Ay oldu ayrılalı
Normal silinmez
Normal konuşuyor Ya yazdığım zaman ayrılmışız gibi değil sanki ona karşı güzel imalarda bulunduğum zaman gülüyor mesela ama bana karşı hep tedirgin biriyle konuştuğumu zannediyor ondan hariç
Bu işe dönüş yapsın ondan sonra detayı konusuruz taktik veririm d
Sonuç
Takıntılı olduğu içindir.
Sana aşık
Belki onun için eski değilsindir
hala seviyo olabilir
Yeni sevgilisine göstermek için
Yapma yaaa
Aynen öyle Çünkü Kural Böyle seni aşağılamak için
canım