selamlar bu kız benim eniştemin akrabası çok tanışıklığımız yok öyle meraba meraba
kıza 1 defa sosyal medyadan yazdım cevap verdi ancak 2. yazışımda görüldü bile atmadı bunu anlayamadım niye böyle yaptı? bu olaydan sonra çok karşılaştık gayet davranışları iyiydi ama görüldü bile atmaması cesaretimi kırdı nasıl bir yol izlemeliyim?
kıza 1 defa sosyal medyadan yazdım cevap verdi ancak 2. yazışımda görüldü bile atmadı bunu anlayamadım niye böyle yaptı? bu olaydan sonra çok karşılaştık gayet davranışları iyiydi ama görüldü bile atmaması cesaretimi kırdı nasıl bir yol izlemeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kız istese yazardı yüz yüze baktığınız için ayıp olsun istemiyor bence.
Nasıl bir kız uyuyor mu aileye. Ona göre yürü
aileme uyuyor hatta iki tarafın aileleri de birbiriyle tanışıyor ve seviyorlar birbirlerini bizi de yakıştırıyorlar ama kızı çözemiyorum...
Bilmiyorum görmek lazım sizi
mesele tip meselesi değil mesala ilk mesaj yazdığımda saniyesinde cevap veren kız 1 hafta sonra yazdığım mesaja niyie görüldü bile atmaz?
Görmemiştir
instagram yazdım mesaj hala duruyor üzerinden çok zaman geçti görmeme imkanı var mı?
Varmış demekki
ama görüp görmediğini bilemem ki
Bence konuş sor
bende öyle yapmak istiyorum ama biz karşılaştığımızda çoğu zaman ailesi veya akrabaları orada oluyor tek olmuyor onların yanında da böyle bir şey soramam tek ykalamam gerekir
Kapalı mı kız
hayır açık
Kıyafet hediye al bence
ahahaha. kız benim mesajıma cevap vermedi , başbaşa konuşup sebebini bile soramıyorum. nasıl hediye alıp vereyim , o düzeyde olsak dünyaları sereyim önüne de
Ver hediye not yaz içine de. İstediklerini sonra bekle cevabını
henüz arkadaş bile olamadığım kıza hediye almak biraz garip olmazmı?
Arkadaş olup heyecanı öldürmeyin direk niyetini söyle. Sevgili yolundan başlayın. Sonrası kankaya sariyor
tamam da şunu kaçırıyorsun . kız davranışlarımdan vs. ona karşı bir şeyler hissettiğimi zaten biliyor. hislerimden haberi var , bunu bilmesinin rahatlığında zaten , ama ben bilmiyorum elimde olan tek bilgi mesajıma görüldü bile atmaması zaten yalnız yakalayıp konuşamıyorumda
Nasıl bir ilişki düşünüyorsun peki
niyetim ciddi öyle 1-2 yıl eğlen çık bırak değil
Giyim ve yasamm tarzı hoşuna gidiyor mu
tek kelime ile şöyle söyliyeyim ona baktığım an sanki hayattaki tüm kötülükler kalkıyormuş gibi düşündüğüm tek şey mutluluk
Cinsellik bile gelmiyor dimi aklına ajhahah
hayır gelmiyor ahahaha. onu gördüğüm an sadece mutluyum ne dert kalıyor ne tasa hepsi gidiyor
Evlenmeden önce olmaz dimi
e yani olmaz doğrusu budur bana göre
sence olmalımı?
Olabilir ya niye olmasın
yeterince sevginden ve ilişkinden emin olduğun sürece neden olmasın ama geçici kişilerle yapılmaz
Onun ilişkisi olduysa eskiden napcaksn
olduğunu sanmıyorum
Belki şu an oluyordur
evden okula okuldan eve giden hayatında bir arkadaşı ile dışari bile çıkmamış bir kız bu hiç sanmıyorum o böyle bir şey yapmaz
Demek ki istemiyor