Tokat attı aldatma tazminatı alırmı boşanamıyorum yardım lütfen okuyun) ?

Öncelikle özür dilerim konum biraz uzun 5 yıldır evliyim çok severek evlendik aşıktık birbirimize evliliğimizin ikinci yılında çocuk yapma kararı aldık hamile kaldım şu an 3 yaşında kızım var sevgililik dönemimizde çok zayıf değildim kendimi bildim bileli hafif kilom vardı çok olmasada hiç bir zaman en ufak bir laf söylemedi eşim aksine hep beğenirdi bebek doğduktan sonra biraz daha kilo aldım beni beğenmemeye başladı benim yanımda başkalarını övüyordu onlara bir şey söylemiyordu sen de böyle ol kilo ver diyordu hep çok sıkılmıştım bunaldım eşimden soğudum zaten ilişkilerimizde ayda bire dönmüştü oda kendi işini halledince iş bitiyordu hiç konuşmadım bunları hep sessiz kaldım alttan aldım en son devam edince boşanmak istediğimi söyledim kabul etmedi seni seviyorum benim için değerlisin falan dedi 1 hafta sonra yine aynı laflar iş yerinde uzun süredir çalıştığım biri vardı benden sonra başlamıştı işe benimle hep ilgileniyordu sohbet ediyordu bekar kendisi bir ara işte yalnızken ağlamıştım o gördü uzun süre sohbet ettik eşimle ilgili yaşadığım sorunlardanda bahsettim çok detay vermeden sarıldı bana bende ona 1 hafta geçti aradan öğle yemeğine çıktık bana açıldı aşık olduğunu söyledi elimi tuttu net bir şey söylemedim düşünmem gerek dedim sonra birlikte olma kararı aldık cinsel birliktelikte yaşadık bugün eşimle konuşma kararı aldım kızımı anneme bıraktım eve geldim eşime anlattım boşanmak istediğimi söyledim sorgulamaya başladı ben dedim bıktım o iyice üstüme geldi herşeyi anlattım başkasına aşık olduğumu evi yıktı döktü bana tokat attı dudağım kanadı dedi boşanmıycaz ayrılmak yok eğer dava açarsan mahkemeye beni aldattığını söylerim uğraşır durursun işi bırakıcan dedi kapıyı çarptı gitti b en ne yapıcam hala eve gelmedi arıyorum açmıyor annemi aradım dedim bugün sende kalsın kızım tamam dedi boşansammı boşanmasammı bilmiyorum
Tokat attı aldatma tazminatı alırmı boşanamıyorum yardım lütfen okuyun) ?