Öhhm foto gelse ilk önce teşekkür ederim attığı için sonra ilk biraz telefonu dişlerim🥺😌 daha sonra derim ufff taş gibi bir erkek😂 sonra derim bir tane daha gelir mi🤣 sonra içten içe ağzımın suyu akar jsjdj keşke sadece ağzım aksa her neyse derim vay babayın düşmanını s$*$*$*m off bdhdhd düşününce kendimden geçtim düşün birde foto gelse jdjdjdj herhalde nfjd birkaç gün duştan çıkmam niagaram dile gelir hdjd
Of sen neymişsin böyle derim ağzımın suyu akar sjfjfjf keşke şu an yanında olsam derim dkfjgjf hadi üstünü giy üşüme vs derim off kahretsin gidiyorum yoksa oruç gidecek 🙈😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Niye sadece erkekler biz kızlar istediğimiz kişiden foto alınca tepki vermiyoz mu😬
Pardon reda hanım buyrun sizde şapınnn djdjjd
Öhhm foto gelse ilk önce teşekkür ederim attığı için sonra ilk biraz telefonu dişlerim🥺😌 daha sonra derim ufff taş gibi bir erkek😂 sonra derim bir tane daha gelir mi🤣 sonra içten içe ağzımın suyu akar jsjdj keşke sadece ağzım aksa her neyse derim vay babayın düşmanını s$*$*$*m off bdhdhd düşününce kendimden geçtim düşün birde foto gelse jdjdjdj herhalde nfjd birkaç gün duştan çıkmam niagaram dile gelir hdjd
Hepsi senin mi derim🤑
Of sen neymişsin böyle derim ağzımın suyu akar sjfjfjf keşke şu an yanında olsam derim dkfjgjf hadi üstünü giy üşüme vs derim off kahretsin gidiyorum yoksa oruç gidecek 🙈😂
Sakin ol ve yavaşca telefonu yere bırak reda dkkdjd
Bittim ben djdjd allahım ehehfhdjg gözüme geldi ne zamandır hiç hsyal etmemiştim djfhfhf umarım oruç gitmemiştir dhdjfuduf nefret efiyorum arzularımdan djrhfhg lanet olsun kapitalizm fjfn
Ananı avradını tövbe bismillah maşallah hocam inşallah hocam
Hav hav 😂
Afkurmayalım lütfen xd
Bana güvendiğin için teşekkür ederim. Whatsapp enter Beyler bakın ne düşürdüm ahhaha dndbd
Kimseye güven yokk shdh
Valla bana hiç bunlar söylenmiyor.
Genelde heves kırıcı, onur kırıcı şeyler xd
Bonsoir!
O anki duruma bağlı. Samimiyetimize bağlı. Bilemicem. <3
Hrrr hav hav :D bu ikisine çok güldüm :D. Kimsenin aklına gelmeyecek şeyler yapıyorum, söylüyorum :D
"hav hav" 🤣
Benim tepkim daha duygusal olur muhtemelen, fotoğrafa da bağlı 🌸
Keşke şu an yanında olsam daha çok demişimdir böyle durumlarda
Bunların hiç birisi ben değilim ki ama :D Dekolte yok mu diyenim ben :D
Hiç birisi ben değilim.
Sen nesin
Fotoya bakıp 10/15 dakika sonra cevap atan. 🙄
Üzerini giy hasta olacaksın manyak mısın sen olurdu
Dünyanın en sert maddesi elmas değil jjdkdkskls😏
Fena djffg
Şey diyo di mi hani fotoğrafta taş gibi çıkmışsın falan🤪
Hı hı aynen ondan dkdjdkskdk