Selam KS ahalisi! Hediyeler, sevginin ve aşkın bir nevi göstergesi.. Bazıları hediye almayı gereksiz bulur, bazıları çok sever. Bazıları da ilginç hediye seçimleri ile şaşırtır. Peki ya sizi en çok şaşırtan sevgili hediyesi ne olmuştu?Sevgilinizin size aldığı en ilginç hediye neydi? 🙄🙄
Hediye alan bi sevgilim olmadı🤷🏻♀️ Ama ilk aşkım bana kolye almıştı bir kız bir erkek el ele tutuşuyordu🙈🙈 aynısından onda da vardı. Çok tatlıydı ve mecburen ayrılıp hediyesini geri vermiştim. 😂aklıma geldi şu an benim çocukluk arkadaşımın hediyesi beni şaşırtmıştı gitmiş bir kutu dolusu çikolata almış sanırım tüm maaşını ona vermiştir😂😂
Ben de o gereksiz gören grubun içindeyim. Bir beklentim olmaz bu konuda.. sürpriz ve hediyeleri genel olarak sevmiyorum. Sevdiğim kişinin beni sevmesi ve birlikte olmamız en büyük hediye olurdu benim için.. beni sevdiğini, verdiği hediyelerden değil, gözlerinden anlardım.. Somutlaştırmaya lüzum yok.
Şöyle söyleyeyim bi dünya pahalı hediye aldım şimdiye kadar ama cicek almamıştım hiç.. o yüzden bana çiçek gelince musmutlu olup hemen paylaşıyorum her yerde 😎😎