Ben nişanlandım ayrıldım sonra biriyle tanıştık etkilendim çocuktan dürüst olup söyledim nişanlımla ilk birlikteliğimi yaşadığımı beni istemedi temiz birini istiyor muş ya önüne gelenle yapmadım ki ben sevdim yaptım bu damgayı yemek zoruma gitti.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle dürüst olmanız gerekiyor zaten doğrusu bu ve karşı taraf temiz birini istiyorum demekle haklı ama şu farkla kendisi hiçbir şekilde yaşamamissa iffetini koruyup kendini helaline saklamissa neden istemesin? Hakkı değil mi?
Evlilik öncesi cinselliğe karşıyım doğru değil bugün önceki ilişkide yaşadın bir hata ya da kendi isteğin oldu bitti şimdi bu erkekle flört olduğunda devam etseydi ve yine cinsellik yaşasaydın ve onunla da ayrilsaydin o zaman ne diyecektin kendine? Ya da 3 kişiye denk geldin 2 kişiyle yaşadım diyeceksin ona doğru mu doğru bak birken oldu sana iki 🙂
Karşındaki erkek temizse temiz birini istemeye hakkı var bekar birinin boşanmış birini istememesi gibi boşanmış birinin boşanmış ama çocuklu birini istememesi gibi bunların hepsi denge sende kendi dengine göre birini bul diyeceğim ama senin durumunu çok kullanan erkek çıkar sana söyliyim yarı yolda bırakırlar erkek milleti her haltı yer ama evinin kadınını ter temiz ister çoğunlukla böyledir bu geçmiş olsun00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaklaşımı hoş olmamış ancak buda bir tercihtir. Benimde aynı senin gibi başıma geldi kız nişanlımla yaptım dedi ama ben geçmişin beni ilgilendirmez önemli olan bundan sonrası dedim ancak bir güvensizlik oluştu içimde aramızda mesafe de vardı tabi. Sonra yanına gittim hafta sonu beraber kalacaktık film vs. izlemek daha çok vakit geçirebilmek adına herhangi bir art niyetle gitmedim. Ki olması gereken de böyle olur seven değer veren böyle bir şey istemez düşünmez. Gündüz gezdik tozduk akşam gittiğimizde sokulmaya başladı anlam veremedim sonra niyetini belli etti yani o an bende her şey bitti benimle daha ilk buluşmasında öyle yaklaşmıştı benden öncekilere de o şekilde yaklaşmıştır ve 1 kişi değildir diye o an ayrıldım elimi sürmeden çıktım gittim. Bende kötü oldum gözünde ama o şekilde devam edemezdim.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle biri için neden üzülüyorsunuz? bu tarz insanlar bencil olurlar. kendileri istedikleri gibi takılırlar ama birlikte olmak istedikleri kız uzaylı olacakmış gibi davranırlar. hiç sevgilisi olmamış hiç cinsel ilişki yaşamamış vs. tarzı kızlar isterler. bu tarz insanlar için üzülmeyin arkadaşlar bencil bu insanlar çünkü. değmez!!!
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunlara takılmaya hakkı olan biri ile bir şey yaşamamış olan insanlar bence
Öyle olan desin ben kimseyle bir şey yaşamadım o yüzden kendim gibi birini arıyorum diye eyvallah
her şeyi yapıp e öyle olmasın böyle olmasın diyene
sorarlar sen iyi bir halt mısın diye00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de daha zeki birisini istiyorum de terket
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu onun karaktersizliği dinimiz bu konuda erkek kadın ayırmıyor ikisine de günah sonuçta kendinin de yaptığı birseyi senden yapmamayı beklemek neyin kafası acaba? Peki kendi yaptığı kız da şu an belki onun yüzünden senin durumunda merak etme sen birsey kaybetmemissin sen ona karşı değil Allah a karşı sorumlusun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanri korumus seni. bu sana zorbalikta yapardi ilerde, giyimine kusamina da karisirdi. ben de sevistim, kimse bana böyle bisey söyleme cesareti gösteremez. orada agzinin ortasina geciririm gerekirse. erkekler kendilerini bazen bulunmaz hint kumasi saniyorlar.
30 YorumlaAslında çok ikilem içten bir durum
Evet siz sevdiniz ve beraber olduğunuz kisde bir erkek
Eski nisanlinada senin gibi biri gelse oda yok der
Erkekler olarak öyleyiz
Sadece sorun şu ki evet yaşadığınız özel bir şey ancak bunu tabu haline getirmeye gerek yok
Şunu demiyorum olumlamiyorum yaptığın şeyi anca çelişki var erkeklerin kafalarinda en iyisi evlenene kadar beklemek bu toplumda00 Yorumla
+1 yılSen hep dürüst ol, diktirme işlerine de girme
Allah gönlüne göre birini çıkarır. Ve son olarak
Dilerim Allahtan kendileri yaptığı halde etrafta bakire bakire isterim diye dolanan erkeklerin iki yakası bir araya gelmez.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılOnun gibi dangalaklara bakireliğini korumuş ama diğer bütün delikleri otoban olmuş kaşarlar lazım
14 Yorumla
Soran+1 yılHee valla doğru dedin arkadan verip bakireyim diyenler yaranıyor bunlara
- +1 yıl
sen de kendini ezdirme böylelerine sanki sevip nişanlanmak bişeyler yaşamak seni kirletiyormuş gibi gidip yalvarma kimseye senin yaptığın gayet normal insani bişey
Soran+1 yılHayır asla yol verdim gitti de temiz birini istiyorum demesi üzdü bacım yapmadım ben
- +1 yıl
Yanlış bir şey yapmadıysan üzülmen de gereksiz. Saçmalıyor işte saçmalığa sadece gülünür geçilir.
Artık insanlar kendi yaptığı hataları başakası yapmamış olsum ister gibi temiz/kirli, namuslu/namusszu kavramları arkadına saklanarak seçiyorlar. Benimde daha önce bir arkadaşım evlenip 1 yıl sonra boşanmıştı ben onda hiç rahatsız olmadım kabullendim. Gerçi o başkasına kaçtı sonra ama neyse😅. Demem o ki seni olduğun gibi kabulleneni bulana kadar kafana dert etmeden devam et.
00 Yorumla
+1 yılBazı canım erkekler için bu çok büyük bir şey ama canım bilmiyorlar ki bakire olup da kucaktan inmeyenleri ama bize gelince kızı becerince övünürüz ben bu düşünceye karşıyım işte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEger karşındaki kişi hiç bir ilişkisi olmamışsa istememesi normal eğer senden önce ilişkisi olmuşsa normal karşılamam şahsen ben de istemezdim (sevgili flörtü olmuşsa bile evlilik düşünmezdim) bu istememesinin nedeni sadece şu seni gerçekten sevecekmiş ve kimse ile paylaşmamış olacakmış bunu ögrenince de gitmesi normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılZoruna gitmesin normal, düğün gecesi ayrılan var ne demek normal bir şeymiş gibi helalmiş gibi nişanlımla yaşadım da ne demek. Şahsen bende uzak duruyorum bu yüzden nişanlı sözlü kızlardan çocuk haklı..
İlkini kiminle yaşadıysan aklına gelir..00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbirlikteliği yasadikdan sonra mi aklina gelmiş?
madem temiz birini istiyormuş kendisi niye seninle yapmış ya?
niye bunlari yüzüne vurmadın?14 Yorumla
Soran+1 yılYok benimle olmadı neymiş kadınla erkeğin ki farklıy mış bi erkek bunu kaldıramazmış
- +1 yıl
ha pardon yanlis okumusum
yani o zaman kendide hiç yapmadiysa bunu kriter olarak koyabilir yani
Soran+1 yılKendide yapmış yaa çok farklı ve geri kafalı düşünüyor
- +1 yıl
o zaman iyi ki bitmiş
boş ver sevin hatta böyle bir insanla zaten olmazdi
Her insanın kendi kararı istemek gibi bir zorunluluğu yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Hakli cocuk.
Sen evli degilsinki nisanliymissin. Önüne gelenle yapmadin diye nisanlinla yapinca hersey normal mi oluyor? Ayrica madem sevdin niye ayrildin.
Ben olsam bende kabul etmezdim.00 Yorumla
+1 yılNe güzel bir düşünce yapısına sahipmiş, seni kendinden kurtarmış, daha temiz bir düşünce yapısı olan biriyle olman gerektiğini düşünerek gitmis, aferin ona
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Herkes temiz arıyor ama kendisi yapınca birini kirletmiş olmuyor nasıl kafa yapısı anlamıyorum benimle evlen kız 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYav evlenme gbi bi derdim yok ki istesem bulurum birini ama onu sevmiştim ondan bunları duymak üzdü beni sadece o
+1 yılGitsin takılma sen, Peygamberlerimiz bile eşlerinin içinde daha önce evlenmiş eşlerini kaybetmiş kişiler vardı.
Kendini ne sanıyorsa.. 🤘🏻00 Yorumla
+1 yılBuna göre temiz kirli diye belirlenmez ama öyle bir isteği varsa yapacak bir şey yok. Saygı duymak gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılEğer kendi temizse temiz birini istemek en büyük hakkı
04 Yorumla
Soran+1 yılKendisinin de olmuş
- +1 yıl
Bende eskiden bi kafadaydım. Sevdiğim daha önce hiç yapmama Li yoksa olmaz diyordum eskiden ama 😂
Soran+1 yılNeymiş efendim bi erkek bunu kaldıramazmış çok ağır bir şey miş aklına gelir miş hep
- +1 yıl
Ama kardeşim Allah’ta sizi öyle bir yaratmış ki bir kere gidince daha yerine gelmiyor. Ama erkekte öyle bir sorun yok o yüzdendir. Dediğim gibi bende eskiden o kafaydım ama ortalıkta temiz kız olmayınca mecbur kalıyorsun 😊
+1 yılTemiz birini istiyorum dediyse önceden hiç bir şey yaşamamış birini arıyor
00 Yorumla
+1 yılSevdin yaptınsa bu senin tercihin. Kimseyle yatmamış bir eş ise adamın tercihi. Niye ağrına gitti.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Takma kafana. sende ona sorsa idin hiç yaptın mı diye.
Sanırım sormamışın.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılO bence gitsin beynini çamaşır suyu ile yıkasın baya temiz olur mis mis
020 Yorumla- +1 yıl
Senin beynin de bedenin de kirli çok belli
- +1 yıl
Hayırdır yaparken yanımda mıydın bir kadının namusuna dil uzatmak size mi düştü
- +1 yıl
Namuslu kadın istemek kötü birşeymiş ya bunu diyorsan yapmissindir
- +1 yıl
Namus iki bacak arasında olmaz bu birincisi namus tek kadına has Bi durum değil bu 2. Ben isteyemez demedim bu 3. Her kadının yorumunun altına yorum yapan bir akıl fukarası ile tartışmayı kendime hakaret sayarım sen git başka çöplükte öt
- +1 yıl
Ayn zina yapan namuslu oluyor asıl sen ikile onun bunun altına yat bakalım kim evlenecek senle😅😅😅😅😅😅😅
- +1 yıl
Namus bedendedir avut kendini
- +1 yıl
Kızın yorumu iyi oku erkek kendisi de birlikte olmuş başka kızlarla ama sizin yapmasına takılmış yani zina günahsa erkeğe de günah ve yatarken başımda mı bekliyordun da bu kadar emin konuşuyorsun ruh hastası bir kadının namusu hakkında laf söylemek yeni yetme aklı kıt erkeğe mi düştü ben doğurma bildiğim varlığa boyun eğen bir insan değilim şimdi şuradan toz ol
- +1 yıl
Yoksa daha ağır laflar duyacaksın
- +1 yıl
Peygamber efendimiz bile daha önce evlenmiş eşlerini kaybetmiş kadınlarla evlendi hani zina günah yaa hani çok Müslüman takılıyorsunuz ya bari inandığınız dinin elçisinin o ince nazik zihniyetine sahip olun
- +1 yıl
Ama anca lafta boş insansınız içiniz zihniyetiniz kötü
- +1 yıl
Ya konu dine peygambere gelirse kalbini kirarim çünkü zinayı normal görüyorsun
- +1 yıl
tamam o adam kendi yapmış ama yapmamış kız istemesi olabilir çünkü kadınlar tecrübeli erkek sever öyle değil mi? Yanı ben zina yapmadım ama yaparsam bakire temiz bir kadın bu halimle de beni kabul eder yani
- +1 yıl
Alla alla erkek yapar kadın yapmaz öylemi ulan yürü git 13 dkam var dua et niyetliyim orucumu senle bozamam ben yapmıyorsam erkekte yapamaz erkekte sizin deyiminiz ile temiz olmalı size kadına günahta erkeğe sevap mı değiş zina zinadır tecrübesini gitsin karısı ile kazansın
- +1 yıl
Sığ zihniyetini değiş temiz erkekse temiz kadın zina günahsa herkese günah dini kafanıza göre uyarlamayın bari pisliğinize kılıf aramayın yok konu dine gelirse kalbimi kırarmış sen dini böyle algılıyorsan boşa konuşma beni günaha sokma
- +1 yıl
Nasıl yani? Kadınlar zina yapmayan erkek ister mı? Neden herkes o zaman diyor erkek dediğin serseri çapkın tecrübeli olur diye? Bana daha değer veren olmadı hatta bazen konu oraya geldi temiz iyi çocuğum dedim umursamadı hicbir kız. Kendileri temiz oldukları halde
- +1 yıl
Siz istiyorsanız bizlerde isteriz sana denk gelmediyse aradığın yer yanlış
- +1 yıl
Arıyorum sonra sinir oluyorsunuz geçmişden bahsedince
- +1 yıl
Madem düzgünüm bakireyim diyorsunuz niye geçmiş konusu açılınca sinir oluyorsunuz? Bence geçmişiniz kirli o yüzden
- +1 yıl
Bir iki hayatına giren kadın ile gelip beni yargılayamazsın başkalarını da o zaman bizde tüm erkekler kötü diyelim hepsi karaktersiz diyelim iyi güzel mi böyle
- +1 yıl
Değil tabi
+1 yılKalbinin pisliğini bu saatten sonra istemiyorum ben de. Diye cevap verseydiniz.
00 Yorumla
+1 yılboş ver seni her koşulda , her sekilde gönülden sevebileceği biriyle birlikte ol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dürüst olmak sana zarar vermez. Belli ki nasibin değilmiş.
00 Yorumla
+1 yılİyisi olmuş. O kanka ana yakışmazdı bebeğem, kendine DHA saygı duyan birini bulursun
00 YorumlaSuç değil ama insanlarında belli başlı şeyler istemeye hakkı var. Seninde olduğu gibi
00 YorumlaEğer kendisi sütten çıkma ak kaşığıysa tamam de geç değilse güzel bir söv çünkü bu dilden anlarlar :) tavsiye bu kadar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen zaten temiz ve namuslu birisin dertlesmek ister misin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSonuna kadar haklı, eminim sen onla evlensen eski yattıklarınla yine yatarsın deli mi seni isteyecek kadar
00 Yorumla
+1 yılEmin ol o kişi temiz biri sandığı gelecekteki karısı en az 10 kişinin kucağına oturmuş biri olur. Temiz mi kaldı bu devirde. En azından senin gibi usulune uygun bu işleri yapmış geleneklerine bağlı birini kaçırmasaymıştı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece nişanlinlami oldun başka kimse oldumu.. ne kadar oldun onla ne kadar zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılSoruyla ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılTamam soruna cevap vereyim... Adam sana dürüst olmuş ve düşüncesini söylemiş eğer kotu biri olsaymis o da seni kullanıp sonra bı sebepten bitirebilir di. Ve sen şu an kizdgn adam aslında doğru olanı yapmış çünkü sevmiş seni ve daha önce biriyle olman adamı üzmüş ve evet her gece adamın aklına gelir bu.. sen nişanlınla olan yanlış yüzünden hayatında seni en çok sevecek adamı kaybettin
Soran+1 yılEe tamamda kendide yapmış ama ben onu kabul ediyorsam öyle onun bana bunu demeye hakkı yok
Cevap sahibi+1 yılBunlar uzun mevzular anlaman icin uzun anlatmak lazım da neyse... Bende birini nasl sevdgmi nasl oldgmu 10 sene geçmesine rağmen unutmadım birini sırf başkasıyla öpüştü die istemedim bı erkek çok severse geçmişine gerçekten takiliyir
+1 yılo kadarlıkmış..
sorsan tüm kadınlarla olmuştur..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. o kendini damgalamış. zihniyetini çabuk öğrendiğin daha iyi oldu. boş ver.
00 YorumlaEğer kendisi daha önce kimseyle birlikte olmadıysa böyle bişey istemesi doğal hakkı. Ama sende sor sen oldun mu diye olduysa hayatından sil at kendisi kaybeder
00 Yorumlasana böyle bir yaklaşım sergileyen birisinin zihniyeti seni ilerleyen zamanlarda yorardı, kendini kötü hissetmene gerek yok karşındaki kişinin gelişimini sorgulamak gerekir.
06 Yorumla- +1 yıl
Namuslu temiz kadın istemek aptalca bir şey mi?
- +1 yıl
Zinaya aşk demeyelim
- +1 yıl
1 defa bile yapınca namussuz olunuyor
- +1 yıl
Dinsizsen bir şey demiyorum by by
+1 yılSaygı duyacaksın en azından ikinizde dürüst olmuşsunuz baştan
00 Yorumla
+1 yılYanlış bi düşünce değil bence. Kişiden kişiye değişir bu düşünce. Ama kullandığı kelime tuhaf olmuş sadece.
00 Yorumla
+1 yılYa standart erkek modeli hadi ordan gitsin erkekler cokmuntemiz birlikte olmua olabilirsin bacım oldun yani simdi
00 Yorumla
+1 yılKanka sen benimle tatile gel en iyisi kafanı dağıtırsin. s
07 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil
- +1 yıl
Çocuk kabul etmemiş sen başkasını bul takılma böyle şeylere artık bakireligin pek önemi kalmıyor yavaş yavaş
- +1 yıl
Seni kullanabilirdide
- +1 yıl
Diktir derim en son bide böyle şeylerle karşılaşmazsin
Soran+1 yılİçim rahat etmez yalan söylemek istemiyorum diktirip bakireyim demekte sahtekarlık
- +1 yıl
Yapacak birsey yok o zaman seni kabul edecek birini bulacaksın yani
- +1 yıl
şu an sistem böyle işliyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Takma boş ver Allah iyilerle karsilastirsin
10 YorumlaAh be kuzu çok ğzüldüm
10 Yorumla
+1 yılKendi sıfır mıymış öyleyse olabilir. Ayrıca temiz kelimesi çok çirkin. Sen rahip misin ya
01 Yorumla- +1 yıl
Zina yapan kadın kirlidir
+1 yılBu kafada biriyse sevin işte
00 YorumlaErkeklere de gökten zenbil getiriyor kadınları ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHak etmiyomuş seni. Neden üzülüyosyn ki
00 Yorumla Beyin yok bazı erkeklerde
00 Yorumla
+1 yılYaptigi cok yanlis. 1 keremi yaptin defalarcami?
00 Yorumla
+1 yılKendisi acaba temizmiymiş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. boş ver Yaptığın en dogrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu aptal düşünce hâlâ devam ediyor ne yazık ki
113 Yorumla- +1 yıl
Başkalarının tercihlerine saygı duyma işine ne oldu?
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin
- +1 yıl
Ben benim sen?
- +1 yıl
Yollu işte kanka uğraşma
Cevap sahibi+1 yılKime dedin anlamadım ki @mizojinist03
- +1 yıl
Sana dedim gizli üye
Cevap sahibi+1 yılBen mi yolluyum
- +1 yıl
Namuslu kız istemek kötü birşeymiş size göre. Bunu diyorsanız evet oylesinizdir
Cevap sahibi+1 yılKimseyle bı birlikteliğim olmadı fakat böyle şeylere takılmayı saçma buluyorum. O yüzden öyle bişey dedim. Yersiz imalarinizi kendinize saklayın!
- +1 yıl
tamam yaparsın sen o zaman. Ne de olsa umrunda değilmiş
Cevap sahibi+1 yılYapsam da sanane a*k ne m. a. l insansın
- +1 yıl
Dinsiz misin?
- +1 yıl
Mal sensin onun bunun peçete gibi kullanıp attığı biri ol napim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendisi yaptığı halde mi bakire kız istiyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO daha önce yapmış mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürüst olmak suç değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın gerçekleri maalesef
00 Yorumla
+1 yılKendi tercihi
00 Yorumla
+1 yılbakireyim
00 Yorumla
+1 yılBence adam haklı
00 Yorumla
+1 yılBoş versene yoluna bak
00 Yorumla
+1 yılS. kt. r et ya
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığım çocuğa daha önce birlikteliğim olduğunu söyledim, temiz birini istiyorum dedi. Bu ne şimdi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler