Kaynana yuzunden bosanmak?

Kızlar Bir Adım Öne hui Kızlar Bir Adım Öne Merhabalar,
1 yillik evliyim severek isteyerek evlendik, ama hep gorumce ile yasadim. Cici ailem de 1 sene icinde en fazla 1 ay tek birakmistir yoksa hep yatili misafir oldular. Annesi cok kiskancti esim benle sakalasinca bana birsey yaptiginda hep surat asip laf atardi veya oglum oglum diye sarilip operdi. Beni ilk gunden yani kiz istemede bile istemediklerini belirtiler.
Artik surekli onlar yuzunden tartisiyoruz ta ki bir aksam yemegine anneme gitigimde esimin bana : orada kal sana esyalarini getireyim. Demesi ile olaylar basladi annem sinirlendi ve gece annemde kaldim.
1 haftadir ayriyiz bir telefon konusmasi sagladik benim aramam uzerine ve esim sunlari soyledi : sorun senin ailen seni dolduruyorlar, hic sevenin yok asaglaniyorsun, ya ailen ya ben kararini ver..
( ilk gunden belli istenmeyen gelin oldum onlarin gozunde, cift ve ayri ulkede olmamiza ragmen dugunden belki ev ev icinde yasadik, anneme aksam yemegi icin geldigim icin beni resmen sildi)
Siz ne dusunuyorsunuz saglikli dusunemiyorum yorum yapacak olan varsa eger simdiden tesekkur ederim.
Kaynana yuzunden bosanmak?