Kızlar Bir Adım Öne hui Kızlar Bir Adım Öne Merhabalar,
1 yillik evliyim severek isteyerek evlendik, ama hep gorumce ile yasadim. Cici ailem de 1 sene icinde en fazla 1 ay tek birakmistir yoksa hep yatili misafir oldular. Annesi cok kiskancti esim benle sakalasinca bana birsey yaptiginda hep surat asip laf atardi veya oglum oglum diye sarilip operdi. Beni ilk gunden yani kiz istemede bile istemediklerini belirtiler.
Artik surekli onlar yuzunden tartisiyoruz ta ki bir aksam yemegine anneme gitigimde esimin bana : orada kal sana esyalarini getireyim. Demesi ile olaylar basladi annem sinirlendi ve gece annemde kaldim.
1 haftadir ayriyiz bir telefon konusmasi sagladik benim aramam uzerine ve esim sunlari soyledi : sorun senin ailen seni dolduruyorlar, hic sevenin yok asaglaniyorsun, ya ailen ya ben kararini ver..
( ilk gunden belli istenmeyen gelin oldum onlarin gozunde, cift ve ayri ulkede olmamiza ragmen dugunden belki ev ev icinde yasadik, anneme aksam yemegi icin geldigim icin beni resmen sildi)
Siz ne dusunuyorsunuz saglikli dusunemiyorum yorum yapacak olan varsa eger simdiden tesekkur ederim.
1 yillik evliyim severek isteyerek evlendik, ama hep gorumce ile yasadim. Cici ailem de 1 sene icinde en fazla 1 ay tek birakmistir yoksa hep yatili misafir oldular. Annesi cok kiskancti esim benle sakalasinca bana birsey yaptiginda hep surat asip laf atardi veya oglum oglum diye sarilip operdi. Beni ilk gunden yani kiz istemede bile istemediklerini belirtiler.
Artik surekli onlar yuzunden tartisiyoruz ta ki bir aksam yemegine anneme gitigimde esimin bana : orada kal sana esyalarini getireyim. Demesi ile olaylar basladi annem sinirlendi ve gece annemde kaldim.
1 haftadir ayriyiz bir telefon konusmasi sagladik benim aramam uzerine ve esim sunlari soyledi : sorun senin ailen seni dolduruyorlar, hic sevenin yok asaglaniyorsun, ya ailen ya ben kararini ver..
( ilk gunden belli istenmeyen gelin oldum onlarin gozunde, cift ve ayri ulkede olmamiza ragmen dugunden belki ev ev icinde yasadik, anneme aksam yemegi icin geldigim icin beni resmen sildi)
Siz ne dusunuyorsunuz saglikli dusunemiyorum yorum yapacak olan varsa eger simdiden tesekkur ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok üzücü... Bu is yurumez.. kesinlikle ayril.. hiç düşünme... Bu is bitmis...
Ben olay cozmek icin aramistim bana ikilem koydu
En mantiklisi o ama iste ciftimizde hic sorun yoktu desem inanirmisiniz acaba
Ne zamanki 2 aydir gelip annesi misafir olarak bizde kaldiysa
Allah bak istersen buyur
? Anlamadim
Burada yazmakla anlatılmıyor ki
Yani oda dogru daha benim antatigim sadece fragman
Gizlidesin
Durumun çok zor kötü ve teferruatliymis sürdürmek mantıklı mı sence
Mantikli bir tartisma olsa anlarim sebepsiz resmen o yuzden anlam veremiyorum.
Esim sonucta aradigimda bir tatliya baglamak yerine kin kustu doldurmuslar resmen
Peki esin neden yanında olmuyor?
Şu an annenin yanında misin
Esim aksam yemegine gittim diye kal orada esyalarini getireyim dedi. Anlam veremedim ve bu sekil bi yaklasima tepki gosterdim gayet normal ben ondan hic bir zaman aileni s’il demedim dememde. Ve Şu an kendi ailesi on gorumce ve kaynana 4/4luk mis benim ailem ara bozanmis gibi dilendiriyo.
Secim yap ya ailen ya ben dedi en son
Sonemdin değil mi annendesin
Aslında sen değil de eşin seçimini yapmış zaten
Onlar yokken hic bir sorunumuz yoktu ariyorduk biz mutluyduk cifttik. Her geldiginde bir kusur cikartti buldu 1 senedir evliyiz kendileri yurt disinda ama 1 ay tek birakmadilar. Tek korkulari ogullarini kendime cekip onlardan koparmak. Ama hep beraber aile olunur ben esi isem oda annesi sonucta.
Haklısın gerçekten sizi ayırma niyetleri mı var acaba
bu kaynana muhabbetinin amng.. salmadilar amng
Sevenleri birlestirmek varken ellerine ne geciyor anlamiyorum. Ki kendileride gelin oldu.
isi gucu geline karismak
Akil mantik ermiyor
Saçma olurdu,
Az sabretmeyi öğrenin
Yorumu anlamadim biraz acarsan
Dindar mısınız
El hamdullah
O vakit kuranda bu konuda hüküm net...
İki taraftan da birer hakem heyeti kurup konuyu tartışacaklar...
Sonra karara bağlanacak...
Bu böyle olmaz.. Evlilik
Güç yarışı değildir
Onuda diyoruz evlilik kurmak zor ama bozmak kolaydir diye
Ajan gibi gorumce koydular basimiza hergun ozel hayatimizi anlatti yurt disinda olan kaynanaya
Yeni evliyiz af edersiniz sabah aksam her dk aradilar konusmak icin guya
Dinle ilerleseler zaten evliligi bozmaya calismazlar dogacak olan her canin dogmamalarini engeledigi icin onlar yanicak
Senin ailenden birini velik seç
Amca dayı dede VS gibi
Baba kardeş olmasın..
Eşin de şeçsin..
Sıbra onlar oturup konuşsun..
Duygusal değil mantık ve vicdan önde olmalı...
Evlilik güç yarışı değildir..
Bizim millet bu orta çağ kafsdundan çıkamadı
Erkek tarafi olarak bir buyuk hic aramadi daha
Ne kolay insanin kanina canina girip sonra atmak
Senin tarafından biri devreye girsin..
Yuva yıkan sen olma siz olmayın..
Allah bir kapı kapar bin kapı açar diyor kuranda
Onlar bizide yurt disina yanlarina cekmek istiyor cocuk onlarin agzi ile konustu aslinda.
Benden ornegin eski zaman gelini gibi hizmet beklediler bana ayakta durup onlarin git gelini yapmam gerekiyormus gibi davrandilar. Cok arastirdim ve din uzerindede elle avuca muhtac olmadiklari surece oyle bir luksleri yok
Ve sunuda ekleyeyim eve bir kac esya almaya gittim butun resimlerili kaldirmislar ters cevimisler odamdaki altinlarima kadar almislar
Sanki hersey planliydi gibi
Önce aile büyükleri sonra herşeyi kaydet resimle.. Şahitler bul
Mahkeme var
Bekliyorum Şu an zaman herseyin ilacidir ya
Allah buyuk goren duyanda o
Ve suda var kimse yasatigini yasamadan olmezmis cok seviyoruz ama annesi ve kiz kardesi bozdu bozuyor
Bu dunyada olmaz ahirette iki ellim yakalaribda olucak
Çok sevse iz kimse bozamaz
Keske sadece bu dusunceye tutuna bilsem
Zor iş