Selam arkadaşlar eski sevgilimevzusu yardim?

10 aylık sevgililik yasadim ayrıldık 11 ay oluyo eski sevgilim hersekil benimle ugrasiyo canimi yakmaya calisiyo nispet yapiyo ayrılan kendisiydi bana her konuda yalan söyledi aldattı açık resim atmadim diye terketti sevgili olmadan önce tam 1sene sonra istemeye gelcem diyo du 10 nuncu ayda ilerisi yok diyip terketti okulda aynı sınıfta oldumuz ama hiç sohbetimiz yok bi iki kişiyle 3yil dir birbirimizi gormemize rağmen konuşmuyor duk sonra bunlar sevgilim de gelince yani eski sevgilim onunla arkadaş oldular biz sevgili olduktan ayrıldıktan tam 10ay sonra onlar benimle tanismak istediler arkadaş olarak olarak guvenmedim ama arkadaş olduk bunlar bana ait ne kadar bilgi varsa ona aktardilar buna rağmen devam ettim bozmadım eski sevgilim yeni sevgilisi olmasina rağmen benimle ugrasmaya devam ediyor engelden cikardim eski sevgilim e jufur beddua ettim ortak arkadaş imiza söylemiş kendini küçük düşürdün kufur ederek seninle dalga gectiler dedi beddua etme sana gelir dedi kufur de etme dedi dedim küfür etmiyorum ama Allaha havale ediyorum dedim bizde iftiraya uğradık bunda sinir olcak ne var dedi ben sinir oldum üzüldüm dedi niye umrunda o senin umrunda olmasin sevmedi için seninle uğraşıyor dedim bende sevmiyorum uğraşmıyorum insan sevmedi ile ugrasir dedi dedim uymicam Allah a havale ediyorum bi güldü başına gelir etme diye sonra eski sevgilim de geldi alay etti bunlara karşı nasi tavir sergilemeliyim sevgilisine benim icin hayal aleminde yasiyo sürekli benden uzak dur diyorum durmuyo ben uzak duruyorum o bana bulasiyo diyi iftira attıkları için Allaha havale ediyorum alay ediyor lar nasi daveanmaliyim sizce uymuyorum uymam için ellerinden geleni yapıyorlar uysam da ayriligu hazmedemiyor beni unutamiyo diyo sinir yapınca da arkadaş imiz umursama diyo ama inanın moralim çok bozuluyo
Selam arkadaşlar eski sevgilimevzusu yardim?