Bazen bazı erkeklerin beyinsiz olduğunu düşünüyorum tanımadığı halde canım aşkım yok bilmem ne.. midesizler, tamam amacı farklı olabilir ama sevgi muhabbeti yapmaları çok itici oluyor öğk yani
üstüne alınan öyledir net 😂
üstüne alınan öyledir net 😂
Ya çok kolay yalan söylüyorlar ve anlık duygularla tutamayacakları sözler veriyorlar yarı yolda bırakmaktan da çekinmiyorlar.. genelleme bu tabi hepsini katamam içine.
hemen kaptırmamak lazım kendini
Yok hep bi b planı olmalı kadınların. Bi erkeğin o an ki duygularına güvenip hayatını ona adamak çok tehlikeli
Cevap
10Cevap
Sigara icen bir kadin bana hep itici gelmistir. Argo ve kufurlu konusan kadinda gozumde aynı. Soru detayinda sana kesinlikle hak veriyorum bu arada. Ben hayatimda askim kelimesini kullanmadim birine ve kullanacagimi zannetmiyorum.
sevgiline kullanırsın o ayrı seversin o ayrı. mesela dm den hemen aşkım falan yazıyorlar çok iğrenç yani
Acikcasi ben bu kelimeyi yine kullanmam :) simdiye kadar en fazla Canim ya da Tatlim kelimelerini kullanmisimdir. O da istisna kisilere. Ama kesinlikle anlamsiz yukselmelere bende takiliyorum. Kişi karsimda bir anda basitlesiyor.
Ağzında sakızla gevşek gevşek konuşması, çirkin bir kahkaha atması, oturuşunun düzgün olması, kötü kokması, tırnaklarının uzun olması
Tek derdi kız olup sürekli kızlar hakkında konuşan erkekler
O laflara düşenlerde var demekki. Ben de ağzını yamultarak konuşan kızlara sinir oluyorum
Beyin kullanmama onun yerine süslenmek ve sevgili muhabbetine zaman harcama
Bazı bayanların kızların beyinsiz olduğunu düşünüyorum menfaat pesindeler
Straples giyip üstten çekiştirmeleri. Nasıl bi özgüvensizlik allahım nefret ederim
Kesinlikle iticidirler fakat buna mahal veren sende pek iyi bir şeye benzemiyorsundur.
ne alaka sen falan beni tanıyor musun öyle konuşuyorsun? neleri teptiğimi bilsen ağzın açık kalır
Yazık onlara kimse vermeyince bambaska bi psikolojiye bürünmüş gizli abazalar:))))
Yeni bir ortamda çok gülüp samimi olması bana itici gelir
Sevgili bile olsa bence nasılsınız gibi cümleler tercih ederim
Ağzının bozuk olması, bakımsız olması, patavatsız olması
Cıvık ve ağzı bozuklardan hiç hoşlanmam
aynen
Laubali olması yeter gıcık olmam için
Bu bahsettiğin zaten beyinsiz kanka
Bazen kadınların beyinsiz olduğunu düşünüyorum
Tuzağa çeken avcı yaklaşımı
Karşı cinsten hoşlanmıyorum 😂
Bencillik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?