Sevgilimle aramızda tam 16 yaş farkı var ama çok mutluyuz. Evlenmek istiyoruz ama ailem buna karşı çıkıyor özellikle annem
nasıl ikna ediceğimi bilmiyorum
nasıl ikna ediceğimi bilmiyorum
Benim ailemin yaklaşımını tembihini bende sana bir yabancı olarak yapayım madem🙄.. "birliktelik kuracağın kişiyle aranızda 10 yaş fark olmadıkça ve gerçek manada ilişkiniz sevgi saygı çerçevesinde sürdürülebilirse ilişkini her daim desteklerim.." lütfen söylediklerimi yanlış anlama işine gelirse alırsın gelmezse tavsiye olarak bil ve geç🙏🏻.. yaş farkınız ilişki adına belki şu an sizin açınızdan sorun olmayabilir -ki buna da inanamıyorum 🙄- ama ileride büyük sorunlar olucağı kesinn.. bence yolun başındayken bir kez daha düşün.. birde şöyle bir durum var ki ne yazık ki aileler razı gelmediğinde mutlu olan çiftler yok denecek kadar az..😶
Cevap
9Cevap
Bunu biz bileyemeyiz. Bu aranızdaki ilişkiye bağlı. Eğer ömür boyu birbirinize saygı gösterirseniz ne ala.
Artık çocuğunuz olduğunda deynekle kovalar sizi bide çok mu diye soruyor yok az geri... Beyinsiz
Bundan haberim olduğu anda artık evladım değildin. Ailen anlayışlı insanlarmış yine.
40 yaşa kadar sorun yok :D
16 yaş çok evlenme ilerde sorun yaşarsın
O 50 yaşında olunca sen 34 olacaksın yanii
Biraz fazla
sen kaçsın o kaç
Yaşlar kaç kaç
Fazla
Anneni dinle
kırk üzeindemi
hayır 40 bile değil
Deolll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?