Sen erkeksin, ben kadın. Sen acıtırsın, ben acırım. Sen kanatırsın, ben sararım. Sen unutursun, ben asla unutmam. Ben kadınım... yeryüzünün en büyük savaşçısı. Dilersen ana olur, bacı olur, yâr olur, yaren olurum. Dilemezsen düşman bile olmam!!! Sevmek midir zor olan, yoksa alışmak mı...✔#Acid_Qeenn.🌺
Sevmek zor, sevdikten sonra alışmaya meyilli oluyor insan zaten, zamanla bağlılık oluşuyor ve bu her geçen gün kuvvetleniyor, zaten insan en çok alıştığı için bittiğinde zorlanıyor. Bir anda hayatının bir kısmının boşluk olduğunu düşünüyorsun, içinde bir yerlerde eksiklik olduğunu hissediyorsun, sebebi tamamen bu...
Alışmak kolay, sevmek zordur. Daha doğrusu sevdiğini sanmak kolay, sevmeyi becerebilmek zordur. Bir insanı değiştirmeye çalışmadan, tüm kusurlarının, arızalarının da onun bir parçası olduğunu kabul ederek sevmek zordur. Birini "olduğu gibi kabul etmek" ile arasında bir nüans vardır, "olduğu gibi kabul etmek" tolere etmeyi gerektirir ve içinde kibir barındırır. "Olduğu gibi kabul edilen" insana karşı gizli bir üstünlük iddiası taşır. Birini herşeyiyle bütün olarak sevebilmek, daima mükemmeli, en iyiyi, veya iyinin iyisini arayan insanın yapabileceği bir şey değildir. Çıkar elde etmeyi gözetmeden, onu mutlu görmekle mutlu olmak herkesin harcı değil.
Sen kadınsın, ben erkek Sen ağlarsın, ben silerim göz yaşlarını Sen üşürsün, ben sararım kollarımla Sen unutmazsan ben asla unutmam... Ben erkeğim, yeryüzünün en büyük savaşçısının doğurduğu... Sevmesine bilene deva bilmeyene cefa olurum Erkek kadın fark etmez sevmek her zaman alışmaktan daha zordur... Alışkanlıkları başka bir alışkanlık doldururken sevginin boşluğunu hiç bir şey dolduramaz...
Alışmak çok daha zor. Yapılan araştırmalarda da bir çok mutsuz çiftin alışkanlıklarına olan bağlılıklarından dolayı birbirlerini bırakamadıklarını ortaya koymuş
Tabiki SEVMEK zor. ben hemen alışıyorum çünkü. Ama o moda girişim nasıl güzelse bir çıkışım var ki;düşman başıma. seversem sıcacık, aman Yarabbi soğursam buz gibi. Sevmek zor, heleki kötü tecrübeler daha da yıpratıyor gayretimi
Sevmek çok zor durum geliyor bana. Alışmak sevginin tamamlayan öğelerinden biri oluyor. Alışınca insan tutku haline dönüştürür. Sevmezsen zaten alışmaya yer yoktur. Sevgi laçka olursa alıştım sözcüğünü çok duyar oluruz.
Ben ne kadınlar tanıdım acıtan kanatan unutan sebepsiz düşman olan zor olan sevmek zor alışmak zor ama o sevgi bağlarını koparmak 1 dk ve alışkanlığı kaybetmekte arkasından gelir bir süre sonra asıl zor olan anlayışlı olmak
Sevmek kolay alışmak zor. Hatta benim için imkansız alışmak gibi bi huyum yok çünkü insanları tanıyorum. Bu yüzden sevmeler bedava ama alışmanın pahalılığının kıymetini biliyorum 😀
İnsan zaten bana kalırsa severse alışır.. Sevgi olduktan sonra her halükarda alışıyor insan.. O yüzden sevmek en zor olanı.. Zaman alan, meşakkatli bir olay.. Keyifli geceler..
Her ikisi de ayrı zor sevmesen zaten alışmazsın sevdiğin için alışmış oluyorsun alışkanlıktan vazgeçmek uzun sürüyor sevgi de yer dolmuyor boşluğu belli