İyi Akşamlar.
Bence ikisi de olabilir fakat kişiye be aradaki sevgi saygıya göre değişir
Bence ikisi de olabilir fakat kişiye be aradaki sevgi saygıya göre değişir
arkadaşlıklar duygusal bağlara dönüşebilir, bu bir duygu nede olsa yakın hisler besleyebilriz ama burada dikkat edilmesi gereken emin ve karşılıklı olunması.. olmasa eğer var olan arkadaşlığınizda kaybedersiniz dikkatli davranmak gerek... diğer bir konuda ise eski sevgiliden arkadaş olmaz çünkü arada bir yaşanmışlık var o sevgi duygunun üstüne bir arkadaş gibi davranamazsiniz kaldı ki var olan yeni bir ilişkinizde çoğu erkek ve kadın eski sevgiliyle arkadaşlık durumunu kabul etmeyebilir... söyle düşünün bir şeyler yaşanıp bitebilir ona farklı bir ilişki gözüyle istesekte bakamayiz
Arkadaştan sevgili olur mu. Olabilir ama bence her arkadaştan olamaz. Ben arkadaşlarım o gözle bakmıyorum. O gözle bakacağım kişilerle de arkadaş olmuyorum. O göz dedim diye sanki kötü bir şeymiş gibi oldu farkındayım ama. Ben biriyle sevgili olacaksam daha farklı duygular beslerim şehvet arzu mesela. Açıkçası arkadaşıma beslemem beslemekte istemem.
Eski sevgiliden arkadaş olur mu bence olmaz. Dün aşkım dediğim insana kalkıp bugün kanka diyemem mesela. Ya da dün benimle sevgili olan insanın bugün hikâyelerinde başka biri için yaptığı paylaşımları görmek istemem.
Cevap
11Cevap
Ya aslında bu tamamen bu kişilere bağlı eski sevgiliden arkadaş olma ihtimali ayrılma ve ilişki de ki durumu göre değişiklik gösterebilir arkadaştan sevgili olur mu sorusuna olur ama çoğu kişi yakın arkadaşlıklari anlayışı aşk sevgi zannediyor ve sevgili olup ayrılınca mükemmel bir arkadaşlığı da bitirmiş oluyorlar
Kesinlikle yapılmaması lazım. Çünkü o birgün sevgili yapar sen dayanamazsın ya da sen yaparsın o dayanamaz. Benim başıma gelen bir olay gibi de olabilir : Kiz şeytan çıkar hiçbir suçun günahın yokken ağzından burnundan getirir ( o terk etmişti )
Frued; bir erkeğin beklentisi yoksa kadınlarla arkadaş olmaz.
Normalde olmaz, bunu aşmış insan olmak sart. Herkesin becerebilecegi bisey degil
Eski sevgiliden arkadaş olmaz da deniyoruz işte birşeyler belki olur.
Bilemem, büyük konuşmamak lazım.
Olmaz
hayir
Naayır
Olurr
Olur
Olunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?