Herkese merhaba, Geçen sene bir arkadaşım gizlice ayaklarımın fotoğrafını çekmiş. Farkedince de ya çok şirin diye çektim dedi ve bana da attı. Ayağımda da crocs terlik vardı. Burada da alakasız bir biçimde böyle mesajlar alıyorum. 35 numara ayaklarım, ben o zaman küçük diye sevimli buldu komik geldi çekti sandım ama altında başka şeyler olabilir diye düşündüm. Nedir bu ayak hassasiyeti Erkeklerde? (Ben tahammül edemem ayak görmeye)
Ben köle ruhlu biri olmama rağmen ayaktan tiksiniyorum. Yine sahibem emrederse ayaklarına gereken saygıyı gösteririm. Fakat şu da bir gerçek gibi günümüzde bir çok eğilim gibi ayak fetişi olan erkek ve kadın var, seksi buluyorlar, cinsel iştahlarını kabartıyor
Senin ayaklarını bilmem de , İnce bilekli kemik yapısı ve estetiği düzgün, bakımlı ayaklar ilgi çekici oluyor. Bunun sebebi özet olarak; erkek cinsel organına ait beyindeki sinirsel bölgenin , ayakların sinirsel bölgesiyle çapraz bağ oluşturmasına dayanıyor..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim bilgilendirme için
Habersiz resim çekmek hiç hoş bir davranış değil. Ayrıca ayakları zarif bulabilir erkek, yani cinsel organ olarak değil ama çekici ve zarıf bulabılır. Bu kiminin özenti sonucu kimininse doğustan gelen bir eğilimidir. Böyle düşünebilirsiniz.
0
25 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sonradan bana da gönderdi, ben de miniş bulduğu için çekti diye düşündüm o zamanlar
Hiç hoş değil evet ama öyle bi ilişkimiz de asla yok insan olarak da çok iyi bir insandır bu nedenle ben kötü düşünmemiştim hiç. Fakat son zamanlarda burada okuduklarım beni kötü düşünmeye sevketti
Bu ilgi aslında kötü değil. İnsanların nelere nelere ilgisi var değil mi? Ama tutup çekmesi, kendi kendine... Artık neler olduysa ve sonra göstermesi hoş değil. Ben olsam kötü hissederdim çünkü öyle bir iletişiminiz de yok belli ki.
Haz alınması gereken yerlerden haz almamaya başlama durumu başka cinsel aktiviteye nesnelleştiriyor onu bir cinsel organ gibi görmeye başlama hali.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benim ayaklarım cidden cok güzel fefişi olmayan bile etkilenir yani oyoe boyle degil çok guzel 36.5 beyaz ve seklide cok guzel bileklerim falan ince kemik yapısı falan. surekli izleniyorum otururken okulda kursta vs disarda
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
belki resimde oyle cıkmistir ama senin ayaklar hic 35 durmuyor buyuk duruyor seklini begenmedim
ayak erkekler için özel bir anlam teşkil etmiyor. klasik bir şey. bunu fetiş olarak görmek isteyenler görüyor. buradaki genel manada bu coğrafyayı cinsel afrika olarak görürsek, ki bunu cemal süreyya'nın bile şiirlerinde afrika, olarak cinsellik çağrıştırır, ayağın fetiş olması çok duygusal bir mana bağlanacak bir şey değil. açıkçası ben de yok. el de yok. fakat saç var.
Hay allaaaaahhh bu ne ya ben de job ile joke yazarken karıştırdınız sandım ayak şakası yapıyorsunuz sandım ya püüüü. Yok artık yani şaştım kaldım ya cidden... diyecek bir şey bulamıyorum, kelimelerin tükendiği yerdeyim